PÅ HOTEL I STOCKHOLM

.
.
.

IMG_7069-2
.
.

IMG_7078


.
.
IMG_7042-2
.
.
IMG_7049
.
.
IMG_7046

.
.IMG_7074
.
.IMG_7281
.
.IMG_7253

.
.IMG_7222
.
.
IMG_7257
.
.IMG_7264-2

.
.
IMG_7274
.
.

Picskavalkad från vår soupercoola och fräscha svit på Grand Central! Här har vi aldrig bott förut men kommer gärna återvända, allt är jättefräscht och personalen mycket vänlig (och det finns en riktig vinylspelare på rummet & coola sköna plattor som Nina Simone. Bara en sån detalj gör en musiclover som jag överlycklig:)

.

.

.

.

.

Todeloooooo soliga härliga lördag!

.

.

.

Japp igår blev det inget inlägg och det var för att vi hastigt och lustigt tog vår nya bil (wow hur fräscht är det inte med en sån då:) och åkte till Hufvudstaden. Vill skulle nämligen haft goda vänner och deras söta skatter boendes hos oss den helg men det fick ställas in pga av sjukdom och lilla skatten blev såå himla ledsen för att inte en av hennes bästa vänner skulle komma. Så för att göra henne (och oss:) glada igen så tog vi alltså  istället in på hotel i Stockholm och var ute och åt gott igår (på en ootroligt bra restaurang inte långt härifrån. Återkommer om det!) Idag väntar Junibacken bla, ska bli jättemysigt, och det är ju bara såå fint väder ut. Härlig härligt att göra en liten tur till fina Djugården då:)

.

.

.

Önskar er alla en riktigt härlig lördag så ses vi snart igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

 

20 kommentarer till “PÅ HOTEL I STOCKHOLM

  1. Hej
    Så mysigt med spontan resor.
    Jag undrar var din nesessär kommer ifrån.
    Kram

    1. Där ligger en toksnygg ljusgrå tisha med koralldetaljer, en svart kavaj och där i låg den uuunderbara grå sidenklänningen som hänger på garderobsdörren! Det fanns så mycket fint hos Valerie!
      Kram

      1. Jag förstod sen att klänningen måste varit därifrån, när jag såg den i butiken. Den är UNDERBART snygg!!! Håller med, det fanns massor av fint där inne och färgerna bara skriker vår och sommar, härligt! 🙂 Blev inga inköp för mig idag men hittade flera favoriter som jag ska fundera över under helgen. Hoppas ni njuter av det fina vädret här i huvudstaden.
        Stor Kram

  2. Synd att besöket blev inställt men vilket härligt spontanresa ni fick. Sånt är alltid kul. Ni ser ut att ha det skönt i storstan.
    Kram Linda

  3. Så härligt (och lyxigt) det ser ut! Här lyser solen och jag möblerar vardagsrum och vill bli klar idag så att jag kan vara ute och njuta av våren istället:)) Ha en riktigt mysig helg! Kram Lotta

  4. Hej,
    Hur har ni behandlat era golv, är de vitoljade, såpade eller vaxade?
    Är ni nöjda eller skulle ni ha gjort på något annat sätt idag?
    Hur mycket underhåll är det?
    Cecilia

  5. Åh va mysigt för er. Och vilket underbart hotell det verkar vara. Toksnygg klänning också 🙂 Kram

  6. Bodde på Grand Central ganska så precis när det öppnat. Älskar hotellet! Deras frukost är den bästa jag ätit av alla hotellfrukostar jag provat!

  7. Ser trevligt ut men är sviten bara ett rum eller är det en juniorsvit? Ska till Stockholm men vill gärna bo i två rum.

    1. Vi valde en junior svit som är stor och rymlig men bara har ett rum. Det finns en master suit också och då får du två rum tror jag:)
      Kram

  8. Åh, så mysigt! Vi bodde i precis samma hotellrum när vi var i Stockholm men hade en annan färgställning. Vår dotter som var med undrade vad det var för en stor maskin som stod vid fönstret:-) Hon har ju aldrig sett en gammal skivspelare, hon tyckte det var så rolig att spela skivor! Trevligt att få se fina bilder från det fina hotellet!

  9. Love Valeries plagg. Du bär upp dem fantastiskt!! den lilla söta servisen i plåt (ej porslin bra) köpt nu? var? kramis!!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg