TODELOOOOO

.
.
.
.
IMG_2782

.

,

Haha, ja vissa pics blir väl inte helt hundra men nej, jag har inte nackspärr om någon kanske undrar (fast det ofta ser ut så jag veeet. På ett ben och nackspärrpose, det är liksom min grej:) Dagens är iaf tisha från jag minns inte (någon amerikansk sida tror jag) och vita slapparjeans med häng från I dig Denim

.

.

.

.

.

Bonsoir vänner!

.

.

.

.

Mår ni bra i värmen!? Här är det äntligen bättre igen, täppt men ingen halsont längre och bara lite hosta och det står man ju ut med (hatar att ha halsont) Jisses, vilket väder vi har fått, fast klockan är 20-någonting så känns det som värsta medelhavsvärmen på terassen och vi har precis kommit in igen efter att suttit däruppe på takterassen och myst och njutit en stund. Det är nämligen dags för liten skatt att sussa (och så var det visst någon viktig hockey också. Hm, får väl ägna mig åt lite diskret podlyssnande och bläddra i lite nya magasin medans jag gör sällskap i tvsoffan:) Apropå tvsoffa förresten, den är ju numera faktiskt en grå sådan! Tröttande till slut på att ha vit soffa i kombo med tre glada skatter och deras vänner och x antal sommarfötter. Ooooh my, det blir ju smutsigt typ direkt den här årstiden så nu kör vi smutsgrått i slit och slängsoffan! Myyycket mera praktiskt och riktigt fräscht blev det också:)

.

.

.

.

.

IMG_2761

.
.

Alltså den här grå överdragstyget från Ikea är inte dumt alls i tonen, lite så där melerat ljusgrått och det kostar ju typ ingenting.

.

.

.IMG_2768-4

 
.

..
Mellanskatten på väg ut för att studsa:)

.

..

.

IMG_2746-4

.

.

Ljuvliga liljekonvaljer plockade av mellanskatt och liten skatt på gården idag (vi har just nu massor med vackra liljekonvaljer bakom päronträdet:)

.

.

.

Vad den här veckan har gått fort förresten! Tjoff sa det så var det redan torsdagkväll och helg igen! Men så härligt med fredag redan imorgon, det ser vi fram emot eller hur girls:) (Och så ska det bli ä n n u finare väder lovar de på vädret, hur härligt låter inte det? Kanske blir det en tur ner till stranden tom:)

..

.

.

.

.

Ha nu en mysig kväll vad ni än gör så ses vi imorgon!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

26 kommentarer till “TODELOOOOO

  1. Hej
    Snygg soffa. Har precis samma problem med smuts och vit soffa, smart lösning.
    Vad är det för soffa ni har?
    Tacksam för svar
    Lisa

      1. Hur tycker du att Kivik soffan står sig i form mm i din familj?? Ska ju var sk memorieskum i den men jag tycker nog att den ändå har en tendens att ”falla samman” om man hängt och skavt i den ett tag ( som det blir med massa tonåringar) Min Kivik är gigantisk med 5 sektioner och 2 schäslonger och jag får ofta gå och ”puffa eller räta ut” kuddar och dynor. Bra pris visserligen så man kan byta ut den efter något år. Men det känns ju inte så hållbart i längden. Är trött på slit och släng så nästa soffa får nog leva upp till mer kvalitet. Jag har 3 olika klädslar som jag byter med men tycker att det är ett Jää….aa skitgöra. Synd att jag inte gillar skinnsoffor, för det vore så mycket enklare. Svabb svabb och rent, utan trådar och ”löst” damm. Ha ha. Aldrig är man nöjd. Kram

  2. Riktigt fräsch blev det med grå soffa:)
    Vad heter färgen på tyget?
    Kram

  3. Håller med, smart med en grå soffa nu på sommaren. Vad heter den gråa färgen?
    Kram

  4. Wow vilken snygg bild på dig!! Vad skönt att du mår bättre också 🙂 Förstår problemet med vit soffa. Vi har också det, dock inga skatter än så länge men kan tänka mig att det blir väldigt smutsigt. Men den grå var ju toksnygg också och passar perfekt med Herme’s filten. Jag äääälskar ditt vackra hem!
    Stor kram,
    Marielle – http://www.mariellewinkler.devote.se

  5. Kul! En surprise bara sådär! Hermes filten gör sig faktist bättre till det grå. Snyggt! …men smutsiga sommarfötter på den…hm..men det var väl mest för bildens skull. 🙂

  6. Så himla fint o älskar att läsa allt du skriver!
    Vad heter det grå IKEA-tyget t soffan (råkar nämligen ha exakt samma problem här hemma :)) o började härom dgn fundera på grått 😀
    Må så gott!
    Kram

  7. Snyggt med gråa soffan. Vitt som färg är svårslaget tycker jag men som sagt riktigt snyggt med gråa överdraget. Säga vad man vill om Ikea men de har faktiskt väldigt mycket bra till billig peng.

  8. Skönt att du är piggare, ser mycket snygg och fräsch ut!:)
    Känner igen soffproblemet och ska snart köpa en ny. Funderar mig galen på om jag törs köpa vit igen…haha!
    Kram

  9. Tycker du ser lika fab ut som alltid. Soffan blev ju jätte bra, fin färg. Hoppas du får en bra helg nu Kram

  10. Så fiiint det blev med det grå! Vi har precis fått hem en kivik i den nya vita, Dansbo som det heter (det gör väl den grå med?), får se hur länge vi lyckas hålla den vit.. Har du testat textilimpregnering? Ska köpa det och testa tänkte jag.
    Funkar inte den vita för oss, som har två småbarn (och svart hund;), så blir det definitivt den grå 🙂
    Snygg är du som alltid, nackspärrspoose or not!
    Kraaam

  11. Du ser snygg och fräsch ut, trots lite krasslighet. Ser gott ut det där i glaset. Men det kanske är saft?! Här i Sundsvall har vi kanonväder idag, och det måste bli en tur till Bolaget och köpa en dunk Rosé..ha ha. Har hört att dom från Provence ska vara bäst, så vi får väl se vad det blir. By the way…smart med grå soffa!! Ha det så gott i helgen!

  12. Robert Ashberg har skrivit en tänkvärd krönika i Aftonbladet idag, angående detta oerhörda självbeundrande o självfotograferande fenomen just nu i vår tid. Han spekulerar i vad historikerna i framtiden kommer att kalla vår epok. ”I värsta fall kommer de att döpa den efter den sköne yngling som enligt den grekiska mytologin dog i förtvivlan över att han inte kunde krama sin egen spegelbild i vattnet.
    Självbespeglingens gyllene epok. Narcissismen.”
    Bara en reflektion, vad tokigt det är ändå, alltihop… :S

  13. Den nyansen var väldigt fin på tyget. Undrar om den finns till Karlstad också? Ska genast in och kika för precis som hos dig så blir det inte alltid så fräscht i barnens tv-rumssoffa.
    Kram Linda

  14. Ser att du har den fina lilla krukan från Svenskt tenn, får man fråga vad du planterat i den? 🙂

  15. Snyggt med det grå överdraget. Just detta är ju så kanon med IKEA..att man för en billig penning har möjlighet att byta klädsel. Själv har jag Blekinge vit, Isunda grå, Tullinge gråbrun till min gigantiska Kivik soffa ( 5 en sits sektioner och 2 Schäslonger ) Kan säga att Tullinge gråbrun är favoriten. På den syns inte smutsen samt att den är ursnygg till svart och vitt. Lite rufft så där. Är så trött på det hel vita med gulligull. Funkar ju faktiskt inte så bra med helvitt och ljusa pasteller om man har barn och djur. Ingen ska behöva gå på tå hemma hos mg och vara rädda för att ”lorta” ner den nya soffan. Blir bara onödigt tjat liksom. Har helt gått ifrån dyra mattor i ljusa pasteller till förmån för naturliga sisalmattor som jag kan ta ut o ”spola” av med högtryckstvätten. Kan lova att livet blir lite enklare på så sätt 🙂 Tidigare så gick jag i hasorna på både barn och besökare och ”plockade” smulor. Ha ha det slipper jag nu samtidigt som mitt hem ser så mycket mer harmoniskt ut nu, med svart, vitt, grått och naturmaterial. Ingen kan peka på någon särskild färg hos mig och det är så sköööönt. Naturligt, som naturen där utanför dörren. Harmoni. Harmoni i hemmet har ju även du Petra, allt hänger ihop och är genomtänkt 🙂 Det enda jag saknar hos dig är fler inlägg. De andra på elsas förgyller oss med många fler inlägg, även om de har fullt upp ( vem har inte det? Tänker på emma som verkligen går all in och bloggar och ger oss så mycket fast hon har semester. Anser att din blogg är den bloggen de flesta suktar efter och därför, snälla, ge oss mer inlägg. Ok om du är sjuk, vilket jag tycker att du ofta verkar vara. Kolla upp det. Du är ofta krasslig i någon dag, vilket jag kan tycka vara lite märkligt. Så ofta återkommande, så att jag ( som är hjärtsjuk) skulle reagera. Kramar från en som älskar din blogg och bara vill ha mer av den 🙂

  16. Hej! Ska nu inreda min första egna lägenhet och är helt inne på att skaffa en Kivik i grått.. Men hade velat höra din åsikt om vilken matta till. Vet att du ofta byter mattor och har riktigt snygga, men tror du att Lappljung ruta matta från IKEA skulle passa den gråa soffan? (tänker likadant tyg som du/ni har nu) Eller har du ett annat förslag? Ska vara ljusgrått på väggar och sen mycket vitt i möbler. Kram, Sarah.

  17. Åh!
    Jag som har varit inne på klädseln Isunda vit t vår
    Kivik blev nu genast sugen på en grå! Vore såååå snällt
    om du ville dela m Dig av vad din superfina heter!
    Tack för en toppenblogg som man bara vill
    ha mer av!
    Maja

  18. Var kan man få tag i den fina serveringsvagnen med glasskivor?
    Tack på förhand!
    Hälsningar Jennie

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg