PYJAMASBYXOR

.
 
.
..

IMG_3695-13.
.
.

Sommarens skönaste trend måste ju helt klart vara pyjamasbyxor! Har ju haft fladderbyxor i flera år men nu ska de vara riktigt lösa och sköna och i lite pyjamastyg. De jag har på mig ovan är ett kap från HM (därifrån kommer även sköna toppen) och jag tänkte direkt Gotland när jag såg dem för detta mina vänner är ett par riktiga ”öjnbrallor”:) Lite ”hejsanhoppsan” liksom och så ska det vara för på Gotland ska man helst se ut som man inte bryr sig alls (fast det är egentligen det alla gör ändå när de gör allt för att se ut som det omvända:) Tänk om två veckor är vi där – lääängtar maaasssor….

.

.

.

IMG_3699-2

.
.
Och bakifrån:)
.

.

.

.

.

Tjingeling finingar!

.

.

.

.

Hoppas ni mår bra!? Här är det bara fint och nu på eftermiddagen kom några efterlängtade paket med underbart innehåll som ska vara i vårt snart nyfixade sovrum och det ska bli så kul att få nytt där. Väntar på en specialbeställd sänggavel också men den kommer inte förrän om några veckor så jag får ha lite is i magen (vet att en del undrat över hur det går med sovrumsfixet som jag nämnde för typ evigheter sen men beställningsvaror tar tiiiid så därför har det inte blivit något inlägg om detta än)

,

,

Nu ska jag slänga mig iväg och åka och köpa kvällsmat och jag är typ tokhungrig och att handla och vara tokhungrig är no no good. Brukar bli himla kostsamt eftersom precis a l l t ser så gott ut men jag tror att jag nöjer mig att bara gå till charkdisken denna gång (det är ju inte billigt med massa smaskiga charkisar heller men det är ju en suverän och jättegod quickfixmiddag:9

.

.

.

Hoppas ni har en skön junikväll (juni!) vänner!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

..

.

.

.

21 kommentarer till “PYJAMASBYXOR

  1. Toksnygga brallor! 🙂
    Åhh vad kul det ska bli att få se ert sovrum. Vi håller själv på med vårt sovrumsprojekt och just nu är jag lite tom på inspiration så hoppas jag hinner se lite från dig 🙂 Har iaf bestämt sängöverkast nu från Mille Notti 🙂 Har du tips på fina kuddar?
    Stor kram,
    Marielle – http://www.mariellewinkler.devote.se

  2. Hej! Vad härligt det låter med Gotland. Jag vill jättegärna åka dit i sommar, men tycker det är svårt att veta var på ön man ska bo. Om du har några tips tar jag gärna emot dessa 🙂 även om du har tips på något bra boende. Tack på förhand och tack för all inspiration!

  3. Hej! Supersnyggt och ser även sköna ut! 🙂 -En fördel om det är myskläder. Längtar också tills man får se nya sovrummet! Antar att toile de jouy tapeten blir övertapetserad av något ”modernare”… 🙂
    Men jag har en fråga, tror jag sett att Du har en Orrefors ”hallon” ljuslykta (bubblig variant i glas för värmeljus) och undrar vilken storlek du har på din? Finns i 3 storlekar (diam: 9,2cm, 11cm & 12,2cm)
    Ha en skön kväll!
    Kram

  4. Big wink and smile regarding your ”casual” comment. Yes, indeed, how hard some people plan and work to look like they just ”through something together” because they are so naturally chic and cool! 😉

  5. Det är ju en egen konst det där att styla så det ser ut ”som man inte bryr sig ett dugg & är så där naturligt snygg bara”.
    Spännande med paket, hoppas du visar nya sovrummet asap 🙂 Det är ju det rum jag aldrig får till i huset what so ever 😛
    njut kvällen

  6. För oss som bor på Gotland året runt och har gjort så hela vårt liv så låter dina åsikter TOKtokiga.

    1. Måste vara ganska tufft att var fastboende, brukar jag tänka när jag är på Österlen där vi har vårt sommarhus. Man får nog inte vara sorten som retar sig på alltför mycket galenskaper som sommargästerna hittar på. Och likväl behövs ju pengarna, inte sant. För att inte tala om alla hus som skulle stå alldeles tomma annars…

    2. Om du bor där så vet nog vad jag menar med många sommarboendes klädstil:)

  7. Härliga byxor 🙂 Ska bli spännande att se sovrummet. Vi har nyligen flyttat in i vårt nybygge och din blogg är en toppen inspirationskälla. Smakfullt och vackert hem du har 🙂 /Hälsn Jennie

  8. Snygga byxor. Undrade just i veckan hur det går med sovrummet. Ska bli spännande att se hur det blir. Jag behöver inspiration då jag länge grubblat på hur jag ska göra i sovrummet men aldrig kommit till skott.

  9. Oj, det låter ju helt hysteriskt! Jag har varit på Gotland en gång och tyckte det var väldigt vackert, jag var i Visby och i ett litet samhälle på andra kustsidan. Har planerat att åka tillbaka men det har inte blivit så av olika anledningar men nu när jag läser bloggar blir jag mindre sugen på att åka dit. Det känns ”hetsigt” med Gotland som att folk blir så territoriska, lite som många Stockholmare är, att det är så viktigt var man bor, att göra världens poäng av att man är på Gotland och på rätt ställen på ön och som nu då.. att man t o m har rätt look! Nej, det hela känns inte avslappnat och mysigt så som man vill att semestern ska vara. Det sista jag vill är att tänka så mycket på är hur andra gör och hur andra klär sig och att man köper bullarna på rätt ställen osv. Samtidigt vill man ju vara på en vacker plats och jag förstår att ni åker dit som har ett så vackert hus där.

    1. Haha, hysteriskt är det ju inte precis. Det är luuugnt på Gotland! Däremot är det där, som på många många andra turistställen, att det är ofta ”en viss stil” eller människor med vissa gemensamma intressen som dras till vissa platser. Du finner kanske inte samma turister på Gotland som du finner på Böda eller Skara eller att männsikor har samma semesterstil i ex Phuket som i Antibes. Man har helt enkelt lite olika stil beroende på var man ska vara och vad man ska göra eller hur? Och det gäller absolut inte alla men jag tror nog att de flesta förstår vad jag menar:) Men du behöver ju så klart inte ha en look där precis som du inte behöver ha det någon annanstans. Gotland är uuunderbart och jag har semestrat där sen jag var 1 år så det är absolut inget hetsigt för mig iaf utan total avkoppling. Den allra största delen av Gotland är så soft och oturistig och vacker och du kan finna mängder med ställen där du är helt själv och kan vara hur avslappnad du vill. Dock är det ganska dyrt att åka till och både bo på hotell på Gotland och äta där så det är väl den största nackdelen om man inte har ett eget ställe.
      Kram
      P

  10. Hej, har du skickat efter byxorna på hm? är det pyjamas byxor eller vanliga? hittar inte dom på hm online. Tacksam för svar, kram

  11. Veldig inspirerende blogg du har- følger deg daglig 🙂
    Lurer også på buksen og toppen fra HM, jeg finner de ikke på web shoppen deres. MEN jeg vil ha begge deler. Vet du hvor man kan finne de?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg