HEEEEJ HEEEELG

 
.
.
.

IMG_3894-2
.
.

Jag och en stoor helgpåse från Hemmakväll (och PT-Patrick, det är typ bara ”lite mineralvatten och filmer” i jag loovar;)
.

.

.

.

.

.

Tjing sweeties!

.

.

.

Sorry för seen uppdatering idag! Har varit upptagen med det ena lite mer udda än det andra idag som typ ”stjärtfotografering och Prussiluskanklännningsjakt”:) Och så har vi så klart tittat på glada lyckliga studenter som åkt runt runt här i vår Småstad och jag blir alltid lika sentimental när jag ser dem. Studenter och skolavslutningar, buhuuu så fint:) Men nu är vi hemma middag nere på stan och skatterna tittar just nu på Frost medans jag bloggar och strax ska jag ut i köket och sätta igång och göra lite marängsviss som jag lovat som kvällsgott!

.

.

.

IMG_3910-3


.
.
IMG_3915-2
.
.IMG_3931-3

.

...

.
IMG_3933-2


.
.

Jag och ett gäng goa girls (yes bästisar vill vara likisar, såå sött) på väg hem med våra godispåsar! Min dagens är: sidenbyxor och tisha Second Female Isa Couture, jacka By Malene Birger Factory Malmö och gamla skor från La Lujo.

.

.

.

Tänk att det är långhelg i g e n, hur härligt känns inte det?!? Bästa bästa bästa:) Ha nu en fab kväll alla finingar så ses vi imorgon!

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

21 kommentarer till “HEEEEJ HEEEELG

  1. Du ser strålande ut som vanligt! Vi diskuterade just Hemmakväll med våra vänner som var här på besök nyss och hur de måste locka folk till butikerna genom just godis. Uthyrning av fysiska filmer generellt måste ha minskat markant sedan alla digitala tjänster i form av streaming, netflix etc. gjorde sitt inträde på marknaden. Det blåser nya vindar…… Själv kommer jag ju ihåg vhs:ens intrång och hur coolt det var att gå till videobutikerna förr:)
    Kram och ha en fin kväll!
    /Rebecca
    http://femme.se/piccolecose/

  2. Hej och tack för en bra blogg! Jag uppskattar verkligen dina tips, och håller mig uppdaterad inom diverse områden tack vare dig. Särskilt uppskattar jag när du har inlägg om renovering av ert vacka hus och inredning! Du har en fantastiskt god smak! Att du har sponsrade inlägg gör mig ingenting, men jag föredrar att det skrivs ut i det aktuella inlägget. Att du som är så noga med det vanligtvis, nu haft flera inlägg med Hemmakväll får mig att undra, är du sponsrad eller är du bara en vanlig gottegris? Ha det toppen! Med vänlig hälsning, Karin

  3. Dör för jackan, så snygg!
    Gulliga de är tjejerna, och fina bästisar i lika kläder. Blir nostalgisk när jag ser dem och tänker tillbaka på mig och min bästis i småskolan, vi såg klonade ut 😉 Mysiga minnen.
    Hoppas ni har en skön kväll med mysiga filmer. Själv sitter och blippar runt på Netflix som jag just skaffat mig i samband med nya tv:n =)
    Kram Catta

  4. Japp, sååå härligt med långhelg, håller med!! 🙂 Nu njuter vi! 😉

  5. Visst var det härlig student i vår småstad idag. Var i stan i flera timmar och tittade då mina bästa vänners dotter tog studenten idag. Sedan var jag hem till dem och åt och drack och hade det kanon. Nu är vi hemma och njuter av den helg som kommer. En tråkig händelse med killen på flaket. Men i övrigt en fantastisk dag. Din blogg är underbar och du är en inspiration.
    Kram kram
    Maria

  6. Hej,
    Härliga bilder! Tjejernas blå byxor, var kommer de ifrån?
    Ha en fin kväll!

  7. Ja men herreguud ja, skolavslutningar och lyckliga studenter, så ljuvligt somrigt nostalgiskt!
    Yes, souperskönt med långhelg!
    Kram/Maria

  8. Ja! Så skönt med en extra dag ledigt! Är dock gräsänka då mannen är ute och roar sig på festival…
    Jag blir så inspirerad av din klädstil, så snyggt! Du brukar även vara så bra på härliga familjevänliga tips, allt från resmål, restauranger osv? Vad är dina top 5 här i Sverige resp. Europa?
    Ha en härlig helg! Kram

  9. Studenten, vilken student? De sista ungdomarna som tog studenten var i slutet på 60 talet! Numera är det en helt vanlig skolavslutning. En avslutningsfest tycker jag är helt ok, men i år var polisen i min stad tvungen att avbryta kortegen pga fylla och några ramlade av flaket.

    1. Tack Anki för oumbärlig upplysning, folkbildning skulle jag kalla det. Och med trevlig och glad ton. Hoppas du får en fin tid så här i studenttider

      1. Anne. Kul att du uppskttade mitt inlägg! Jag önsar dig också en fin tid i dessa skolavslutningstider.

  10. Hej snygga Petra! 🙂 Vilken storlek har du på dom snygga brallorna?

  11. ”Mineralvatten”?! Det tror jag inte ett dugg på!
    När ska dom börja sälja kvarg på Hemmakväll? 😉
    Ha en fin helg! /Patrick

  12. Hej!
    Förlåt att jag tjatar… 🙂 men tjejernas byxor..var kommer de ifrån? Så fina!
    TACK för att du alltid orkar inspirera!
    M.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg