EN RESA TILL VÄRMEN – CHECK

.

.

.. 09-Ocean Beach Club--- Crete

.

.

.. .

Haha, inatt fick H toknog av årets eviga sommarkyla och bokade en liten trip till värmen! Väckte mig med orden: Jag har en överraskning att berätta för dig och snart behöver du inte frysa längre raring (ja jag hade ju påpekat att jag trodde att halva Sverige nu bokar upp all solcharter:) Det blir visst en liten resa till Vings O.B.C i slutet av juli och det ska bli precis hur härligt som helst med lite Lollo & Bernie och grekmat och sol och v ä r m e…

.

 

.

.

03-Ocean Beach Club--- Crete

.

.

.

. Men nu ska vi gå ut i lite 15-gradig gotländsk storm och gå ner och bade i 14-gradigt vatten (ja inte jag då;).

.

.

.

KRAM

.

.

.

29 kommentarer till “EN RESA TILL VÄRMEN – CHECK

  1. Stackare som har så dåligt väder 🙁 Här vid Småländska kusten är så soligt o skönt så fick gå in ett tag för att svalka mig…

  2. Härligt att veta att ni kommer att få lite värme på semestern! Det här vädret är lite snopet:).
    Tänkte bara höra hur det gick med tävlingen med hårprodukterna. Du kanske har lagt ut det men jag har inte sett. Och är lite nyfiken:). Ha det fortsatt fint på Gotland!/Helena

  3. Oh där var vi i höstas.Så fint hotell och maten är kanon. Ni kommer få det kanon 🙂

  4. Good for u, låter toppen!! Kul att ha nåt att se fram emot också, då blir sommaren lääängre… 😉

  5. Tänk att få vakna på det sättet! Underbart! Men varför ”gnälla” över 15 grader? I Kiruna har det snöat och vi har ungefär 5-8C varje dag, tycker det är mer som vår än sommar temperaturer, även för att vara uppe i norr! Vi om några behöver åka utomlands för att ladda D-vitaminer och annat i kroppen inför en lång och mörk vinter som kommer.

    1. Varför ”gnälla”? Ni har i alla fall plusgrader. Det finns människor i världen som bor på ännu kallare och ffa mörkare platser. De om några behöver åka till varmare platser och tanka d-vitamin…

  6. Åh så skönt att fly vädret. Och oj vad sista-minuten-priserna har stigit senaste veckan bara. Här i Göteborgstrakten har vi helt ok väder – just nu iaf….
    Ha en fin sommarkväll!

  7. Men va underbart att åka just dit! Vi har nyss kommit hem från två helt fantastiska veckor på O.B.C. och stället är fantastiskt på alla sätt!! Vackra vyer överallt, underbara rum med snygg avskalad inredning, massor av god mat, skönaste solbäddar, fina poolområden, strandnära och betydligt lugnare än Sunwing Makrigialos (där Miniland o vattenrutschbanor finns att tillgå). Vädret var topptopp redan i juni och vi var glada till att ha effektiv A.C. i sviten. Åker mer än gärna tillbaka igen och hoppas ni får en ljuvlig vistelse på Ocean Beach Club!!
    Kram!

  8. Har spelat äventyrsgolf i sol och 23 plusgrader här i GBG idag. Jätteskönt, tänk att det kan variera så. Verkar som västkusten börjar få bättre somrar än öst numera! =)

  9. Härligt för er med resa!
    För här på Gotland är det nästa höst kallt.
    Barnen badar och jag gömmer mig under filtar och fleecetröja.
    Varje dag börjar och slutar lika att surfa runt på resebolag för att se om vi kan
    få till en varm semester….
    Hoppas sååå mycket på det..
    Ha det så varmt och skönt i solen!!
    Kram!

  10. Men åhhhh är det så kallt hemma!! Usch och fy! Romantisk din man är, hoppas ni får det härligt.
    Kram Valerie
    Valerieaflalo.damernasvarld.se

  11. Då lär ni få det toppen! Vi var där förra sommaren och ALLT var super!

  12. Som tur är kommer värmen redan nästa vecka. Har man bara lite tålamod brukar det mesta lösa sig utan att man kastar pengar på det.

  13. Åhhhh … Så underbart att bli överraskad med resa 🙂 det blev jag för 8 veckor sedan ===> 21 dagar i Grekland !!! Min man han kan han också <3 må bäst kramen damen 😉

  14. Underbart med resa!!
    Fast hade du bott på Sveriges framsida hade du inte frusit 😉 Skämt åsido, men här i Torslanda, utanför Gbg nära kusten har vi jättefint väder. Varmt och soligt, har haft en himla tur hela våren och fram tills nu faktiskt. Hoppas det håller sig bara, särskilt under semestern..
    Hoppas ni får en underbar resa! Vart i Grekland blir det förresten?
    Kram Catta

    1. Åh västkusten verkar verkligen fått det bästa vädret denna sommar! Annars brukar ju Gotland vara solsäkert:) Vi ska till Kreta och det ska bli huuur härligt som helst:)
      KRAM

  15. Härligt! Vi är fyra familjer som ska dit i september så jag hoppas få massor av tips av shopping och restauranger. Trevlig sommar

  16. ÅÅÅHHH, bästa bästa stället…. Har varit där vid tre tillfällen och det är så underbart. Hotellet är så fint inrett och miljön och utsikt är fab!! Sen finns allt att tillgå vad gäller miniklubb, minidisco och Lollo Bernie på Sunwing brevid; det går alltså att få både lugnet och aktiviteter för barnen!! Nu vill jag också!!!

  17. Har precis kommit hem därifrån, underbart ställe! Maten är ljuvlig, personalen är underbar, gymmet fräscht, spa anläggningen finfin, utsikten vidunderlig. Ni kommer inte bli besvikna 😀 Bussresan tar 2.5 timme, cirka, kan vara lite jobbigt för åksjuka personer, om inte så kommer ni att få se merparten av Kreta, en väldigt fin och trevlig ö.
    Trevlig Resa 😉

  18. Så romantiskt gjort 🙂
    Nu kommer värmen komma runt den 17 juli har de förutspått, det är lite i senaste laget 🙂
    Själv åker jag till Grekland nu på lördag 🙂
    Kram!

  19. Bästa, finaste stället! Vi var där i förra sommaren och åker igen i juli. Kanske vi ses, kommer fram och hälsar i så fall.
    Kram från Anna i Skåne

  20. vi var där förra året och jag rekommenderar det varmt! om ni har möjlighet borde ni verkligen ta en lokal taxi upp i bergen till en liten lokal by med en restaurang. den middagen vi åt där var den godaste på år och dar och det var precis så genuint och mysigt som man vill ha det i en liten grekisk by! =)

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg