ÄNNU EN UUUNDERBAR SOMMARDAG

.
.
.IMG_7931

.
.

.

.

Hurrey, juli fortsätter att leverera mina vänner!!! Så underbart. Vad hade egentligen juni ”för problem” kan man undra nu? Det är ju nämligen preciiis så här en svensk sommar ska vara. Vi njuter för fullt av allt och unnar oss mycket sånt där ”sommarextra” som en hel del mysiga restaurang-café-glasskioskbesök och en heeel del godsaker därimellan:) När de gäller godsaker så är just nu några favoriter är de där läckra chokladpinnarna från Anthon Berg som jag lägger i kylen så där är riktigt kalla och lite ”knäckiga. Mmmmm. Så läser jag som många av er andra en hel del, både modemagasin, interiörmagasin, skvaller (ingen sommar utan Se och Hör:) och böcker, så klart. Att ligga där i skuggan och mumsa godis och läsa, ja det är ju något av det bästa inte sant!? Min läsning just nu är fortsättningen på Djävulen bär Prada nämligen Hämnden bär Prada. Har dock bara läst några kapitel så någon recension kan ni inte få än:) Sen så kanske ni spanar in mina nya färgade spegelglaspilotisar på picset ovan också? Klaaart ni gör:) De är verkligen tokballa och jag har kikat på liknande i blått och i turkost men inte riktigt fatsnat och när jag såg att det fanns lila/cerise då slog jag till. Den färgen är liksom jag:) Solisarna är samma märke som mina andra svarta superfavvisar nämligen från Victoria Beckham. (De absolut bästa kvalitetsbrillorna jag haft faktiskt)

.

.

Ha nu en riktigt riktigt fin torsdagskväll bloggisar så kör vi freedag imorgon:)

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

9 kommentarer till “ÄNNU EN UUUNDERBAR SOMMARDAG

  1. Ser fram mot din recension av boken… 🙂
    Jodå, här har vi sol och värme och jag är röd som en kräfta! Oproffsigt! :/

  2. Denne julimåneden er helt topp! Kule solbriller, skal jammen sjekke Beckhams jeg også 😉
    Nyt sommeren videre!

  3. Ja, visst är det härligt med solen! Vår vecka på Öland började regnig och blåsig, men nu har vi haft en rad hääärliga dagar! Idag är det dags för hemfärd till Mälardalen igen.
    Kram Lena

  4. Har nyligen börjat läsa din blogg och har nu börjat titta in nästan varje dag! 🙂 Gillar verkligen solglasögonen och ser fram emot vad du tycker om boken! Kika gärna in hos mig: kickiskok.blogspot.se där jag delar med mig av mitt liv, recept mm…
    Kram

  5. Var har du köpt Cherry 7Up? Min favorit dricka sedan jag bodde i USA. 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg