HALLÅ DÄR!

.
. ..
 
IMG_8468-4

. .

Lillsessan är en sessa idag i sommarens absolut sötaste klänning (Från Ralph Lauren)

.

.

.

.

.

.

.

Todelooooo!

.

.

.

.

Tillbaka i Småstaden och idag känns det som om luften verkligen dallrar av hetta här! Eftersom vi har bilstrul och bilen är på verkstad  så kan vi inte göra någon utflykt idag som vi tänkt utan vi får helt enkelt bli kvar ”i stan”. Kanske skulle man passa på och göra aaallt det där som man skjutit på nu i några månader pga av att man njuter sommar sitället…Eller nej det är nog alldeles fööör varmt för det, pust. Det får bli glass i stora lass och en tur med en Mälarbåt ut till någon svalkande holme istället tror jag (båtarna går ju från hamnen bara ett par minuter bort från där vi bor så då behövs det ingen bil:)

.

..

.

IMG_8478

. .

Sen senare idag, fram emot kvällen, så ska jag göra något mumsigt av den här skålen med nyplockade blåbär från Dalarna! Om det finns några kvar då, Bea äälskar ju blåbär:) Söta svärmor var så söt och gav oss dessa som hon plockat själv och kanske plättar med lite hemgjord blåbärssylt serverade i skuggan under äppelträdet vore något….:)

.

.

IMG_8472

. .

Mmmmm .

.

.

.

Ha nu en underbar dag (och glöm inte att dricka vatten! Själv bär jag runt på en fylld petflaska non-stop, just nu viktigt viktigt för både kropp och knopp:)

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

6 kommentarer till “HALLÅ DÄR!

  1. Tack för alla dina fina GOTLANDSTIPS!
    Saffranspannkakan på Gula Huset var något alldeles extra god!
    Kram och kanske vi ses i värmen!
    Halvan

  2. Underbar klänning! så somrig och sval, jättecute verkligen 🙂

  3. Nydelig kjole! Hvor er den kjøpt? Kan ikke finne den på nett…
    Hadde satt stor pris på svar, har 2 små jenter som hadde blitt så glad for en sånn fin kjole

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg