FAMILY RESORTS

.

.

..IMG_8854

.

Jag på berget här i Makrigialos mellan grannhotellen Sunwing Ocean Beach Club och Sunwing Makrigialos Beach (Top By Malene Birger Isa Couture, ny kjol Bruns Bazaar köpt på Guts i Västerås, nya coola solisar från Le Specs Kyss Johanna  och gamla skor från Day)

.

.

.

.

.

Hello mes amies!

.

.

.

.

Ännu en solig het  bländande vacker morgon här i Grekland och jag sitter ute på balkongen med utsikt över havet och bloggar just nu! (och sitter och funderar om jag inte också borde trippa de få metrarna bort till gymmet. Det är ju en hel del fräscha morgonpigga och duktiga girls som går dit just nu ser jag här från min plats:)

.

.

jag måste bara fortsätta hylla det här stället OBC, varje dag som går är verkligen underbar. Så avkopplande och lugnt och liksom privat fast det nu är full beläggning och de flesta här är barnfamiljer (och Bea har redan fått flera små söta kompisar:) Skillnaden på olika Family Resortshotell  blev extra tydlig när vi häromkvällen gick den lilla biten upp till den andra Sunwing Resorten här i Makrigialos (Deras faciliteter får vi också använda om vi vill) för att Bea skulle få se barnshowen och Lolo & Bernie (som hon typ toookgillar) och som bara finns där. Vi åt då middag i deras enorma matsal där showen var och en All Inklusive-buffé och dit behöver vi inte gå att äta något mer den här veckan om man säger så…:) (Stor skillnad på service och kvalité mellan hotellen) Men Bea var riktigt nöjd och det var ju det viktigaste! (Men om någon av er velar vid bokningen vid en Kretaresa så säger jag bara – ta O.B.C , då får ni allt och lite till och kan gå till Lolo och Bernie med barnen när ni vill:)

.

..

.

IMG_8861

-.

På väg på en typisk grekisk turistig ”bygata”! (och nedanför mig till vänster skymtar O.B.C) Har varit i Grekland många ggr och jag bara älskar den där välbekanta känslan och doften av varm gata-nygrillad Souvlaki-gammal moppe- cocosdoftande solkräm:)

.

. IMG_8864 . .

Det stora grannhotellet en bit uppe i backen

.

.IMG_8886 . .

Bea på barnshow på Bufférestauranten…

.

.

IMG_8891

. .

med alla små Vingbarns stora favvisar Lolo & Bernie på scen!

.

.IMG_8846-3

..

.

Jag och min cooling:)

.

.

Nej nu hoppar jag minsann också i löpartightsen och går och tränar! Inga ursäkter finns liksom att låta bli:) Sen efter träning ska jag belöna mig själv och beställa en spatid för lite massage. Mmmm så skönt det vore…

.

.

.

Önskar er en trevlig Söndagsmorgon!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

11 kommentarer till “FAMILY RESORTS

  1. O.B.C ser helt underbart ut!
    Ett litet tips om barnen flyttat ut (ja det händer, så njut av era små så mycket ni kan. Tiden går fort,,,,:=) så rekommenderar jag Vings SUNPRIME på tex. Kreta. Hotellet har en åldersgräns på 16 år så det är väldigt lugnt, avkopplande och romantiskt. God mat vid restaurangen by the sea, sköna sängar, massage, promenader på stranden, spa mm.
    Härligt att det finns hotell för alla olika önskemål och tider i livet.
    Önskar er en härlig dag!
    Kram Lena

  2. Älskar dina skor. Det är underbart praktiskt med barnklubb på hotellet. Det var några år sedan vi hade barnen på klubb men jag kan ff alla Lollo & Bernie låtarna….-) Kram Jess

  3. Hej Petra, söker med ljus och lykta efter din fina Noa Noa klänning, ringt 3 butiker i Stockholm men har ej lyckats …. i vilken butik har du shoppat denna, skall besöka vår son som jobbar i Singapore till vintern, skulle passa bra där kram Yvonne i Luleå

    1. Har också kollat runt lite………men den verkar tyvärr vara slut nu :=(
      Slutrean har ju varit ett tag nu. Säger till om jag ser den någonstans.
      Lycka till i jakten!
      Kram Lena

  4. Det ser helt underbart ut å träffande bra beskrivning på Greklandsdoften… Önskar i mitt hjärta att alla utslitna ensamstående mammor fick uppleva detta en gång i livet. Beundrar dem så!

  5. Tråkigt för alla som bokat det andra Sun Wing bara. Om det är så dåligt enligt dig Petra. Själv har jag en fantastisk semester bakom mig så det handlar inte om mig personligen.

    1. Jag tyckte att Sunwingrestaurangen och maten och servicen där var riktigt tråkig och det måste jag kanske få tycka:S Vi blev exempelvis ifrågasatta på ett ganska stöddigt vis om vi verkligen hade betalat för buffén flera ggr, fast vi lämnade vårat rumsnummer hos hovmästaren när vi kom… Det var smutsigt, högljutt, stimmigt, allmänt kladdigt och omysigt och maten vi åt var väldigt enkel (och köttet så segt och stenhårt) Det är inte direkt gratis att semestra på Sunwing och jag tycker faktiskt man kan förvänta sig mycket mer av 4-stjärnigt hotell. Det är ju bara min egna personliga åsikt och alla tycker ju olika och har olika erfarenheter.

  6. Sunwing resort är super!!!!!!! Inget fel på det:). Smaken är som röven-klöven:)

  7. Riktigt tråkigt att höra om sunwingrestaurangen då vi åker dit om ett par veckor…..hade längtat sååå

    1. Åh restaurangen har ju inte blivit annorlunda bara för att jag inte tokgillade den:/ Den är nog som den brukar och glöm inte att smaken är högst olika så fortsätt definitivt att längta! Du kanske tycker den är jättebra inte sant? Tycke och smak beror ju lite på vad man har för erfarenheter, vad man kanske förväntar sig och vad man jämför med osv osv (och servitören kan ju haft en ”dålig dag”:S)
      KRAM

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg