EN SVÄNG TILL MYSIGA ÅSBY

.   . .
.
.

.IMG_9921-2.

Bloggerska på språng utanför växthus!

.

.

.

.

.

Helloooo mina vänner!

.

.

.

.

.

Yes, idag infann sig känslan 100%! Vilken känsla undrar ni nu så klart  och det är ju höstkänslan. Brrr. Helt annan luft, heeelt annan temperatur och ja helt annan känsla helt enkelt. Nu regnar det också där utanför altandörren och äpplena börjar trilla av grenarna, bara att gå in i en skön autumnmood och göra det allra bästa av denna årstid också (dvs kika in höstmode och pyssla hemma och göra lite nytt och fint. Finns väl ingen årstid som gör en så kreativ som hösten eller vad säger ni bloggisar?:)

.

.

Och apropå att göra fint, har ni varit på Åsby Hem och Trädgård i Hallstahammar någon gång? Det är en supermysig handelsträdgård inte så långt från Småstaden som jag besökt maassor med gånger. Minns att mamma och jag gjorde turer dit ganska ofta när jag var liten (mamma är typ världsbäst på trädgård) Eller handelsträdgård är kanske fel ord, det är som en djungel med växter och allt finns där jag lovar. Säkert 100-tals klassiska rosor (äslar gammeldagsa remonterande doftande sådana) och 1000-tals perenner och buskar och nu pratar vi bara det som finns ute! Inne på Åsby finns nog all världens krukväxter i alla stilar och för alla smaker och förutom växter finns det ett mysigt café och en hel del inredning.

.

.

.

.

IMG_9919

.

.

Med mig till Åsby hade jag dessa två toksöta och oskiljaktiga ballerinor (och snaart ska de börja fyran ihop vilket så klart är hur spännande som helst:)

.

.

.IMG_9970-2 .

.

.IMG_9952 .

.

.IMG_9991

..

.

IMG_9982

.

.

IMG_9957-3

.

.

.

IMG_9963

.

.

.IMG_9989-2 .

.

.

”Men mamma – vi bara måååste ju ha en ny vattenslang. Men kolla, den är typ huuur snygg som helst!”

.

.

.

IMG_9946 .

.

.  IMG_9992

.

.

. IMG_9968 .

.

.

IMG_9990 .

.

.

IMG_9985-4.

.

.

Ja som ni ser så finns det typ hur mycket som helst att spana in på detta ställe så det får bli dagens utflyktstips: Åsby Hem och Trädgård i Hallstahammar:)

.

.

. IMG_0015 .

.

.

Jag och skatten med dagens shopping; Lolo med perenner till en ny liten rabatt och jag drar på en hög gräskanter i järn! Ni vet såna som ”skiljer gräs från grus” och som rostar så där snyggt (brukar ofta finnas i parker:) Har letat efter just dessa och när jag såg att de fanns och dessutom till ett extremt bra pris där på Åsby så passade jag på att ta ett helt gäng (men de var tunga – pjuh…) Ni ska så klart få se sen när de och grus är på plats sen:)

.

.

.

Nu ska vi ta öppna och spana in ett paket från Zara som kommit här! Det är fyllt med lite nya höstkläder till tjejerna och de är så spända på innehållet:)

.

.

.

.

Ha nu en supermysig måndagskväll raringar!

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

13 kommentarer till “EN SVÄNG TILL MYSIGA ÅSBY

  1. Ni ser ut att ha haft en toppendag! 🙂 Ska bli spännande att se dom där gräs/grus-avskiljarna på plats sen. Kram i höstblåsten!

  2. Önskar att det fanns en sådan handelsträdgård nära oss för det såg så mysigt ut på bilderna. Å hur sjukt snygg är du inte då.

  3. Åhhhh, love it! Brukar åka in där när jag passerar. Har släkt i närheten. Min pappa är uppvuxen i Hallstahammar. Hans föräldrar hade blomsteraffär där. Alltid så kul att shoppa ”grönt”.

  4. Jajamen, har varit på Åsby ett par gånger. Återvänder gärna! Så himla mysigt och läckert ställe. Känns som bra kvalitet på växterna också.
    Kram Lena

  5. Åh älskar det stället, mycket att titta på.. 🙂 Bor i dalarna men är man ute på roadtrips åt det hållet så brukar man åka dit ibland!

  6. Hej!
    Otroligt fin trädgård har du. Jag är lite nyfiken på den lilla plätten med några små buskar runt som en ram, vad är det för buske och vad mer har du där?

  7. hej,härligt att få fixa i trädgården.en vän berättade om fullerö handel,där finns det tydligen jätte mycket fint och roliga saker till bla trädgård,har du varit dit??

  8. Hej Petra!
    Du har så himla fin hårfärg! Kan du inte ta en närbild på ditt hår så jag kan ta med den bilden till frissan nästa gång?:)
    Kramar Johanna

  9. Men å dina kläder, ser supersköna ut! Det är jättekul att köpa perenner och fixa fint i trädgården, jag har slarvat lite med det, har även råkat kastat fina lökar och perenner vid en för grov rensning i våras…jaja bara köpa nya då 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg