HÖSTENS SNYGGSJAL

.
.
.   IMG_0403 .

. IMG_0344

.

.

IMG_0425-4
 

.

.

Har ni sett att det där populära snyggprintet från By Malene Birger nu har kommit på en stoor uunderbar  grå höstsjal? Det har jag som ni ser:) Sjalen är så där generös så man riktigt kan svepa den över båda axlarna om man vill men lagom tunn att snurra runt halsen också. Tippelitopp:) Detta får bli dagens sjaltips (och sjalen finns hos Isa Couture och min Cashmerekofta kommer från Davida och mörkblå toppen jag har under från 5 Preview)

.

.

.

.IMG_0382

..

.

..

Det blev inga fredagsblommor utan det blev en  dagens! (och jag har gråsvarta slitna gaamla jeans på benen om någon undrar;)

.

.

Nu ska jag hoppa in i badevarelset och fredagsnygga till mig lite här!

.

.

Önskar dig en riktigt härlig kväll!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

67 kommentarer till “HÖSTENS SNYGGSJAL

  1. Men underbara människa så galet snygg du är! Wow!!
    Tack för all tipptopp inspo, alla klokheter, ljuvliga ytligheter och allt annat som gör att du är en av de härligaste personerna som jag inte alls känner men ändå får en liten glimt av såhär. Fint som tusan!
    /Anna

  2. Verkligen snygg sjal. Men vad du ser ”spänd” ut över framförallt mun och även ögon. Är det botoxbehandlingar? Har alltid tyckt att du varit en äldre variant av din äldsta dotter men nu vet jag inte. Hoppas inte du tar illa upp nu. Trevlig helg.

  3. Men underbara människa så fantastiskt snygg du är! Wow!!
    Tack för all tipptopp inspo, alla härliga ytligheter, visa klokheter, underbara skönheter och för att du är den härligaste människa som jag förvisso inte känner alls men ändå får en glimt av här. Fint som tusan! ❤️
    Puss Anna

  4. Jeg har også sett på det skjerfet – kjempefint! Jeg må igjen spørre deg hvilken gloss og neglelakk du har på her? Sååå freshe farger:)

  5. Hej, har du fyllt i läpparna ser lite ojämt ut men det rättar kanske till sig. Mvh Lena

  6. Vilken supermysig sjal! Vill ha på den… Måste tyvärr också kommentera dina senaste skönhetsbehandlingar. Det ser verkligen inte naturligt ut. Du var såå mycket finare innan. Har du gjort nåt dom puffar upp kinderna/kindknoterna? Det ser alldeles för spänt ut. Men det kanske är nygjord och lägger sig lite. Brukar aldrig kommentera folks utseende, men blir så ledsen när det eskalerar och folk verkar beroende. Kram

  7. Den var snygg!! och jag undrar också vad du har på läpparna, superfin färg! Ja, nagellacket också 🙂

  8. Ja, nu är det för mycket vackra du. Bli inte ledsen, men det är med filler som med solbränna: det töjer ut huden litet varje gång och till sist blir den ”för stor” och man kan inte sluta fylla på. Du är nog inte i farozonen än men bromsa ner i tid, du är så vacker som du är!

    1. Det stämmer inte att Huden töjs ut om man gör filler. Huden är redan uttänjd pga åldrande och det är det tomrummet man fyller ut.

  9. Jag måste tyvärr ansluta mig till mina medsystrar…blir både chockad och förvånad över ditt förändrade utseende – du som är så söt som du är, varför göra något du inte behöver och som heller inte är till din fördel? Jag vill inte såra dig, men det ”amerikanska plastikutseendet” är inte vackert! Önskar dig allt gott!!

  10. Idag när jag var och handlade i min lokala matvaruaffär sa jag åt kassörskan att hon har en fruktansvärt ful frisyr. Jag sa att jag gillade frisyren hon hade förut men nu ser hon inte klok ut.

    1. Förstår inte varför lr vad man har för rättigheter att man ska kommentera andra människors utseende. Varför såra, för du vet inte hur din kommentar tar.
      Hur tog kassörskan din kommentar Bitte? Tackade hon o sa att du gjorde hennes dag?

      1. Jessica – du tror inte Bitte på ett fyndigt sätt replikerade på allas inbillade rätt att kommentera andras utseende? Det blev liksom mer verkligt när hon skildrade en vardagssituation och människa. Kanske att någon därute tänkte till?
        Vänliga hälsningar

        1. Hmm jag var nog otydlig.. Det jag skrev var både riktade mot de som kommenterade Petras utseende o kommentaren till kassörskan.
          Jag förstår fortfarande inte vad för rätt man har att kommentera o såra?

      2. Men är det inte uppenbart att kommentaren är ironisk och att den illustrerar vardagen och inte cyberspace?

    2. Er det sant???? Hvem tror du at du er da – som kan gå rundt og si sånt til andre? En som vet alt best og bedre enn alle andre – eller har du bare en veldig dårlig oppdragelse?

    3. Fantastisk kommentar! DET reagerade många på, men inte på kommentarerna som riktas anonymt till Petra. Tack för den fina illustrationen.

  11. Sjalen är elegant verkligen och ser samtidigt skön ut. Sen tänkte jag säga att det vore otroligt roligt att se mer av det gröna köket du visade på Instagram. Så himla fint.

  12. Tråkigt att så många klagar nu igen. Nu får vi vänta länge på ett roligt inlägg till förmån för försvar och viktigheter. Nu klagar jag också. Men det jag mest väntar på är INLÄGG från Petra. Fattar att hon säkert har mkt att göra men tycker ändå att inläggen kommer för sällan. 🙂 Beror väl på att jag GILLAR bloggen och vad den står för. Läser Emmas blogg och förundras över allt hon hinner med och ändå oftast två inlägg om dagen. Älskar den bloggen också 🙂

  13. Ohhh, too much botox :(. This summer you were more beautiful than ever! I’m sorry you’ve crossed the boundaries of good taste. Wish you all the best.

  14. Herrrrrregud alla ni som skriver att jag gjort för mycket Botox, fyllt kindben och plötsligt nu ser sååå annorlunda ut. Nu får ni ”hold your horses” lite tycker jag nog. Så här är det: Jag har gjort botox och gjorde det senast i slutet av maj och då bara pyttelite mellan ögonbrynen (typ hälften mot vad man brukar tror jag) och lite ute i kråksparkarna vid tinningarna. Alltså ingen ny Botox alls och ingenstans mer. Däremot har jag nyss fyllt på läpparna, fyllt liite i linjer vid mungiporna och gjort Restylane Vital, precis som jag brukar göra med jämna mellanrum och eftersom det var i förrgår jag fick dessa sprutor så ser jag nog lite extra svullen på picsen men det lägger sig. Restylane Vitalen ändrar inte ansiktsformen eller mimiken alls, den ger liksom bara fukt innifrån och gör så att huden blir fin och slät. Så nu vet ni ju det och kan sluta spekulera vidare och säga att jag har fööör mycket Botox när jag faktiskt har så väldigt lite av den varan.
    P

    1. Ah inget att bry sig om vad alla avundsjuka säger! Skitsnygg är du och verkar vara en supermysig mamma och fru! Och föresten vem vill inte vara snygg!? Kommer nog själv fylla på lite här och där så småningom 😉

    2. Gör du Restylane Vital med många små stick, eller den med en liten slang? Hur ofta gör du det, och hur ofta Botox? Jag brukar göra Restylanet var 6:e månad o Botox 1 g/år!

    3. Det kanske inte är så liiite eftersom många lägger märke till det? Det är lätt att bli fartblind.

  15. Ja, her var det jamen mange hyggelige og velmenende kommentarer – godt at det så mange som vet og kan og mener alt så mye bedre enn alle andre – og at de ikke er redde for å si ifra!
    Ha en fin helg Petra, jeg er sikker på at du hever dette deg over dette – for det er virkelig lavmål. Og om noen skulle være i tvil, det jeg skriver øverst er ironi, for herregud – at det går an.

  16. Men vad är nu detta igen, jag kommenterar sällan på bloggar. Jag läser dem som avkoppling likväl som jag kan bläddra i en veckotidning. Varför läser ni alla bloggar som ni ogillar och kommenterar hit och dit. Visst vi tycker olika men vi behöver inte säga allt man tycker. Jag tycker att i denna bloggvärld behåller man sin kritik eller väljer att följa en annan blogg. Nu får vi andra vänta på nästa inlägg från Petra, för helt klart blir man sårad att läsa allt detta.

  17. Super fin sjal den skulle jag vilja ha.
    Gillar sjalar på andra men jag ser oftast bara konstig ut.
    Botox, fillers hit och dit så är det alltid ens egna val.
    Känns så onödigt att skriva negativa kommentarer om någon annans
    utseende. Alla får göra och tänka som de själva vill och önskar.
    Tyvärr så tror jag nog att många flera hade använt sig av de metoderna för att
    se yngre och piggare ut om det var billigare.
    Kram!

  18. Hei P. Veldig fin outfit, elsker sjalet og neglelakken. De mener kanskje at det er ganske stor forskjell på ansiktet ditt nå og for et år – to år siden. Har fulgt bloggen din i flere år og ser stor forskjell, jeg synes du så mer naturlig og fin ut før du beg med forskjellig men det er meg. Setter stor pris på all inspirasjon du viser. God helg .

  19. Hej, tyvärr är risken stor att det svänger och man ser äldre och stel ut ( Kamilla) istället för pigg och ung.Kanske svårt at sluta när man börjat .Mvh Lena

    1. Hej Lena!
      Visst är det säkert så att har man en gång börjat så är det lätt att göra om både
      1 och 2 gånger. Många får inte det resultat de önskar och efter för många ingrepp
      kan jag tycka att ansiktena förlorar sina liv.
      / Kamilla

  20. Du skriver att du använder väldigt liiiite?? Jämfört med vem? Allt är väl ändå relativt? Du gör självklart som du vill och huvudsaken är ju ändå att du känner dig vacker och kan stå för budskapet du signalerar till dina döttrar!

  21. Tack för att du är så snäll och delar med dig av vad du sprutat in och när och var men för mig får du göra precis som du vill. Jag tycker inte vi läsare har med det att göra.
    Jag gillar din blogg och får så mycket tips och inspiration.
    Kram Lena

  22. Tycker helt ärligt inte att det är snyggt och det har absolut inte med ekonomi att göra som nån antydde att ”man säkert skulle göra det om man hade råd”, jag tycker bara att det är synd att en naturligt vacker kvinna inte kan förlika sig med sitt naturliga utseende och åldrande, ingen bra förebild för unga.! Klart det blir som ett gift/en drog. Mycket vill ha mer, tyvärr………Petra jag känner inte dig, har aldrig träffat dig, men du är vacker!! vill bara tala om det. Tycker du har en otroligt inspirerande blogg vad beträffar inredning och jag tycker även ni har ett underbart liv på Gotland o i Provance. Sen tycker jag du är en urdålig förebild vad beträffar unga tjejer och vad som är viktigt i livet. Väljer att avfölja dig med sorg…… återkommer då och då för att se om du fokuserar på det jag tycker är viktigt! Må bra!!!

  23. Tråkigt att det inte blev något roligt inlägg idag. Eftersom det alltid verkar bli dessa kommentarer efter varje gång du gjort ett ingrepp av något slag, så skulle nog jag välja att inte fotografera mig i närbild så där direkt efter ingreppet. Synd i alla fall att du ska behöva stå ut med elaka kommentarer. Du är jättevacker oavsett vad du gör tycker jag och din blogg är kanon. Kram från en som fått nästan hela hemmet förstört i översvämningen..

  24. Herregud! Bry dig inte Petra! Dessa avundsjuka människor! Du är vacker som få!!!! Jag älskar din blogg!

  25. Härliga Petra
    Jag brukar inte kommentera, men jag kikar ofta in på HofP. I mitt tycke en av de trevligaste och mysigaste bloggarna just nu! Skön mix av vardagsglam och inspo.
    Är såå glad att du tar dig tid att göra inlägg och att du bjuder små glimtar av dig och din familjs dagar

  26. Dear Petra I usually give compliments here and on instagram about your house, style and so on. This close up pictures show too much of not natural look. Little by little people do get carry on and one day it is too much.

  27. Jag brukar inte kommentera, men jag blir såååå trööööött på alla er bittra människor som ger er själva rätten att sitta där vid era skärmar och pränta ner åsikter om en annan människa hit och dit! Klart det är ett land fritt för åsikter, MEN hur tänker ni?? Varje enskild individ har rätten att bestämma över sitt eget liv och man gör sina egna val. Det är tydlig skillnad mellan kommentarer som säger sin åsikt med en välmenande toutch, men ni som bara sitter inne på massa bitterhet rakt igenom, sluta genast. Förstår att det ligger mycket ilska och bubblar inom er, men det bästa är nog att hålla sig borta från såna här härliga bloggar som är skapade för att göra en hård värld lite mer ljus och kärleksfull. Sök hjälp om ni behöver jobba med er själva. Om det triggar igång era själar så sluta mata er med saker som gör er illa… Var och en får ta hand om sitt eget liv och stå upp för vem man är och självklart får man ha åsikter (precis som jag har nu), men denna vuxenmobbning jag ser gång på gång här inne mot härliga Petra och någon gång även mot hennes familj, den äcklar mig! Den här gången handlade det om en bild som berättade något som störde er kring era tankar om fyllnader hit och dit. Men andra gånger har det handlat om annat elakt och det är sjukligt att hålla på sådär. SÅ- Ska vi börja här inne med att ta ett krafttag mot en bättre värld!? Är man en bättre förebild när man hackar på en annan människa återkommande i en blogg? Jag vill ha en bättre värld och tycker vi kan börja där vi själva står. Så bra, då gör vi så! Och Petra TACK för att du är du och tillåter andra att få följa med i ditt liv! Glöm inte att du behöver inte vara perfekt i vad du skriver och gör, det är ingen! Fortsätt vara den du är! ♡ Kram på dig och styrkekram till alla människor som mår dåligt och hoppas ni kan få bot på ert beteende och era känslor…

  28. Hej Petra! Helt förfärligt att vuxna kvinnor ska hoppa på dig med personangrepp ang ditt utseende. Du är en vacker kvinna. Jag hoppas innerligt att de som nätmobbar dig kan blockas från din sida. Stå på dig och hoppas inte detta påverkar dig. Snart får jag nog handla på Davida för deras kläder ser ju helt underbara ut. Hur är storlekarna? Kram från en tjej som uppskattar din blogg

  29. Du är jätte fin! Bry dig inte om vad andra tycker!!! Det är dina val och snälla ni som har åsikter hit och dit…låt var och en bestämma över sig själv och respektera det! Tack för en härlig och inspirerande blogg söta du

  30. Otroligt att så många kommenterar botox och skönhetsbehandlingar i denna blogg! Det är knappast en blogg som hymlar med att den handlar om ytligheter som utseende, shopping, mode och inredning. Låt bloggägaren bestämma hur hon vill se ut och vilket varumärke hon vill ha. kommentarer om andras utseende hör väl knappast hemma hos väluppfostrade vuxna.

    1. Ja du formulerade precis det jag satt och tänkte. Varför bry sig att läsa en blogg där man uppenbarligen tycker att personen i fråga gör ”fel” när det gäller sitt utseende. Det är knappast så att Petra kommer sluta med Botox för att hon får en massa bittra kommentarer om det.
      Så löjligt att som vuxen/na lägga sig på en så låg nivå.

  31. Snälla tjejer var och en bestämmer själv – TACK Petra för finfin inspiration!!

  32. Det er helt sykt at voksene mennesker kan kommentere på denne måten!
    For det første så er Petra en ufattelig vakker dame, hun kan ikke sammenlignes med gjennomsnittet overhodet!
    For det andre har Petra noe som ikke veldig mange andre har, nemlig et utrolig stort hjerte og en klok varm holdning til omverdeenen.
    For det tredje har Petra ALDRI bedt dere om å kommentere og vurdere hennes vakre ansikt, men viser frem et lekkert skjerf på hennes stilfulle Hofp måte!
    Jeg lurer på om dere som kommenterer og vurderer her inne ville gjort det samme face to face eller med en bekjent dere møtte på byen- tvilsomt!
    Skam dere! Dårlig oppdragelse, misunnelse og dumhet lukter lang vei!
    Petra, du er skitsnygg! I love you

  33. Jag tycker du är modig som delar med dig av bilder direkt efter injektionerna. Själv brukar jag vilja hålla mig hemma några dagar när det är nygjort. Gör jag bara det så är det ingen som ens märker att jag ”bättrat på” lite. Jag uppskattar att du delar med dig av detta, för vi är massor av tjejer som gör det lite i smyg, så det är kul att ta del av andras erfarenheter. Du är jättesnygg! Men visst är det kanske svårt att själv se tillslut vad som är lagom, tycker jag själv vad gäller mitt eget utseende.
    Kram

  34. Vacker sjal och den ser ut att vara jätteskön att kura in sig i när höst- och vinterkylan sätter fart. Petra, gillar din stil!! 🙂
    Orkade inte läsa alla kommentarer när jag kommit en bit in i historiken… Blir upprörd, besviken, arg och chockad över alla som gått över gränsen och kommenterat utseendet. På snudd till kränkning! Det är att gå över gränsen för integriteten. Petra nämnde överhuvudtaget inte något om ansiktsbehandlingar, utan beskrev sjalen och avslutade med att önska alla oss läsare en riktigt härlig kväll. Vänligt och positivt.
    Tack Petra än en gång för din positiva utstrålning! och att du delar tankar och fina bilder med oss! Stor kram till dig!!

  35. Tack för tips av sjal. Och du är ju jättesnygg. Tror tyvärr många blir avundsjuka när någon är snygg och smal och samtidigt verkar ha det bra och är glad. Men försök att strunta i dom och tänk på oss som hejar på dig och älskar din härliga blogg!

  36. Håller med några tidigare kommentarer att nu har du sprutat in för mycket. Ser allt annat än normalt ut, inte snyggt tycker jag. Är du nöjd så är väl det huvudsaken ?

  37. Sociala medier idag handlar mycket om bekräftelse (min åsikt). Verkar som det enbart är okej att ge berömm och skriva hur snygg, bra eller fantastisk någon är…väljer man att ge en inblick i sitt liv offentligt får man vara beredd på både ris & ros men jag håller med om att många går över gränsen alltför ofta…

  38. Hur många av er som skriver negativa kommenterar om Petras utseende har ”stake” att göra detsamma mot människor ni möter i livet som ni inte känner? Vad ger er rätten, bara för att ni kan gömma er bakom tangentbordet, att medvetet och öppet kritisera en annan människa?
    Sen har ni ju också valet att, om nu innehållet stör er, inte läsa hennes blogg.
    Tänk efter en gång extra innan du fäller din nästa kommentar.

  39. Hej! Brukar inte kommentera, men när det råder hätsk stämning så blir jag irriterad över att människor som sitter bakom sin datorskärm och kommenterar andras utseende. Du är himlans söt och när du ler lyser dina ögon. Det är få förunnat att kunna le med ögonen. Sträck på dig, hoppas du inte bemödar dig att ta åt dig av sliriga kommentarer. Puss!

  40. Vart är vi på väg?
    Sedan när är det OK att helt utan skrupler kommentera en annan människas utseende?
    Vem ger någon rätt att döma någon annan?
    Varför är människan så bitter och snar att döma?
    Bara för att man har en blogg så innebär det inte per automatik att folk har rätten att slänga ur sig oförskämdheter hur som helst.
    Sluta läs bloggen, och framförallt sluta kommentera, ingen ber om era elaka kommentarer!
    Dessa människor som kommenterar och påpekar än det ena än det andra, gör ni så till de människor ni möter i dagliga livet, helt okända personer som ni kan ”se” har sprutat in botox eller lagt in silikonbröst, går ni fram till dom och talar om vad ni tycker till denne??
    Det är precis samma sak ni gör här, jag tycker inte det är OK!
    Tack Petra för en härlig blogg!
    AnnaMaria

    1. Nej jag hoppas att det inte sker ofta i verkliga livet (konstiga kommentarer om utseendet) MEN det sker faktiskt. Jag var på föräldramöte häromkvällen och en mamma sa plötsligt till en annan: -Vad har du gjort med ditt ansikte? Det går ju knappt att känna igen dig! Jag blev helt chockad av att höra det men hon som fick frågan tog det bra och sa bara att hon ”gjort fillers”.
      En annan gång sa jag till ett par arbetskamrater att jag inte kunde ha ett visst par byxor eftersom jag gått upp LITE i vikt, då sa en av dem att det verkligen syns att jag gjort det. Trots att jag tycker att jag har bra självkänsla så blev jag ledsen…

  41. Jag har träffat Petra på en bloppis en gång och hejat på henne och Petra har absolut inte ett amerikanskt plastik utseende som nån kommenterade.Jag tycker dina inlägg om just botox och fillers är jätte intressant,jag gör det själv och det blir jättebra och hjälper även mot min migrän.Petra bry dig inte om dessa personer som håller på och kastar dumma kommentarer,din blogg är jättebra och inspirerande och det blev jättefint i ansiktet

  42. Since when is it desirable to write only praise? I do comment 90% of the time very positive here and keep my right – the same right I give on my blog – to occasionally write critically about something. I always assume what is published – you can comment.
    Of course, polite and constructive.
    To give always only praise is completely unrealistic. At work or with friends.
    For our own comments here we got unsolicited psychological profile of an amateur, this same people want to teach other how to behave LOL?!
    Personally I never expect only praise since this would be fake.
    And if a person gives me compliments most of the time I would not call her names or insult her just because she gave me ONE critic. I would think of all those moment when I got big compliments from the same person and see a balance.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg