DEN FINASTE FYLLER ÅR – HURRA!

.
 
.
..

IMG_1578-3. .

.

Idag fyller min man och världens bästa pappa år! Så klart blev han uppvaktad som bara den imorse (och om ni undrar vad han fick av mig och barnen så är det högtalare:)

.

.

.

IMG_1528-2

.

,

Förutom finfina presenter så fick han så klart kramar och massa massa kärlek! Det får man ju också när man är riktigt tokälskad:).

.

.

.IMG_1531

.
.

Och tårta. Det får så klart också och har man en dotter som älskar rosa (och som vill välja vilken tårta pappa ska få)så ser den ut  som ovan:)

.

.

.

.

.

Bonjour snyggingar!

.

.

.

.

Här har vi alltså haft en riktigt kalasmorgon och förutom att någon fyller år så är vädret k a l a s! Sommar har kommit tillbaks igen känns det som, härligt härligt:) Idag får Beabus vara ledig och göra mig sällskap hemma då jag ska fixa med trädgården och med den enorma hög med grus som kom igår. Tänker att det kunde vara en riktigt bra och effektiv styrketräning för moi haha (grus är ju som alla vet t u n g t:)

.

.

.

Kikar in till er snaaart igen bloggisar och till dess – ha det!

.

.

.

KRAM

.

.

.

17 kommentarer till “DEN FINASTE FYLLER ÅR – HURRA!

  1. Grattis H ! Lasta mindre i skottkärran och kör fler lass istället, tänk på ryggen !

  2. Ja! Grattis till H! En inredningsknarkare som mig får, istället för syn på den snygga födelsedagsfiraren, ögongloberna att ploppa ur skallen pga den aassnygga sänggaveln!
    (sorry H);)
    Ska bli så kul att se hela sovrummet sen när det är klart! Ha en fin dag och fira Mr. snyggo nu! (H alltså, inte gaveln) åsså var rädd om kroppen! Kram M

  3. oh vilken snygg sänggavel! Var har du köpt den?
    Ha nu en fin födelsedag men mannen i ditt liv!

  4. Ja alla blogg läsare idag tycker jag vi ska ösa beröm o komplimanger till H. Även män blir lyckliga av fina ord. Du lägger så många timmar på oss som sitter här och dregglar (iallafall jag..) på allt vackert glatt inspirerande du skriver, visar. Så hurra H som har en sån fantastisk fru, vacker o klok, underbara barn och ja du är jätte snygg! Hurra!
    ps var är fatet ifrån… 🙂
    kram

  5. Ser ut som H fick en riktigt fin födelsedagsmorgon =)
    Åh vilken tjusig gavel! Minns när di visade oss en liten ”skymt” av den, men sen har di inte visat den? Isåfall har jag missat det. Undrar också över märke & var man kan hitta den?
    Hoppas Ni får ett fortsatt Trevligt födelsedagsfirande!
    Kramar

  6. Happy Friday!Oj vad roligt!…inte bara en halvnaken karl, ursnygg inredning ..men ocksa att ni njuter av Sonos!!!Ur-bra val! Hoppas att ni hade en harlig fodelsedag tillsammans!

  7. Hej
    Måste få veta var den urläckra sänggaveln kommer från! Sååå snygg!!
    Hoppas att din man hade en underbar dag!
    Med vänlig hälsning,
    Linda

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg