DAGENS VARSÅGOD!


.
.
 

IMG_1806-2 . .

.

.

Så här ser jag ut idag och så här ser jag gärna ut ”hösten 2014″… Kjol och blus och till det lös kofta och till det ett par sneakers på fötterna. Ska shoppa ett par till sådana tror jag, så jag har några att välja på för sneakers är typ sko nummer uno denna höst och jippie för det toksköna skomodet:)

.

.

IMG_1810-3

.

.

. .

. . Så kanske några vill veta var ”dagens” är inhandlad och då kan jag berätta att kjolen är en gammal By Malene Birger, sneakers är ett par gamla sneakers från Philippe Model, tunikan är från Second Female och långkoftan från Just Female båda Isa Couture.

.

.

.

.

.

Todeloooo nya vecka!

.

.

.

.

Hoppas ni har en bra måndag bliggisar? Men vaaar tog det trevliga sommarvädret vägen undrar jag? Regn och rusk hade vi ju inte beställt eller hur var det med det;)

.

.

Här ska jag iaf ut i regnet och ner på stan får att köpa lite godsaker till kvällens middag då vi ska fira H. Igen (jamen ni förstår så himla mycket firande min man får vara med om! Lyllo han:) Har en middagsplan och den måste kompletteras lite och så måste jag köpa något gott passande att dricka så jag har faktiskt liite bråttom nu känner jag (bråttom som alltid – that´s my life liksom:)

.

.

.

Ha nu en fab fortsättning på dagen så ses vi snart igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

7 kommentarer till “DAGENS VARSÅGOD!

  1. Åh, nagellacket såå himla snyggt! Är så nyfiken på vilken färg/märke det är, bara måste inhandlas! 🙂

  2. Har ni tunnstrumpbyxor till i beige el svart? Tycker det är svårt med sneakers och klänning på hösten när det börjar bli kallt….hatar strumpbyxor…

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg