MELLISTIME

 
.
.
.

IMG_1838-2
.
.

Lite energi i form av frukt och nötter och ett nytt inspierarande höstmagasin är aldrig fel. Hösten måste absolut vara den mest inspierande tiden om året, iaf när det gäller mode och skönhet tycker jag. Det finns helt plötsligt såå mycket fint och skönt så man blir alldeles nipprig:) (Och Bazaar är ett av de utländska modemagasin som jag gillar allra mest)

.

.

.

.

.

Hej Onsdag!

.

.

.

Lite grå-mulen onsdag har vi idag men fin ändå:) Idag har jag enligt Lolo typ bara ett enda stort uppdrag och det är att komplettera hennes dansgarderob. Mycket mycket viktigt detta för det är mycket dans nu för mellanskatten; två lektioner i skolan varje vecka och tre lektioner på Balettskolan dvs 5 timmar dansundervisning. Så, balettskorsbanden måste sys fast (hatar att sy! Mitt värsta, jag k a n bara inte) och tights måste shoppas och dräkter gås igenom (Och så ska lilla Bea också få testa balettskola i den minsta gruppen nu i helgen och behöver få en uppsättning rosa dansfluff:)

.

.

Men nu – jobbing!

.

.

.
Ha en härlig dag så tittar jag in lite senare!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

8 kommentarer till “MELLISTIME

  1. Hej! Tror vi hittar inspiration på samma ställe. Ja, förutom att jag även hittar massor av inspiration här hos dig då, förstås! Harper’s Bazaar är super och Froosh går inte heller av för hackor!

  2. Hej! Min flicka dansar lila mycket som din. Så roligt när de brinner så starkt för något. Har du inte handlar från dancegymshop på nätet(butik i Stockholm) så är det ett tips. Snabb leverans och bara bra kläder. Kram

  3. Ja, nu har träningarna dragit igång igen. Här är det tennis för Elliot måndag, tisdag och handboll torsdagar. För Nellie är det tennis måndag, onsdag och ridning på lördagar. Tur att det bara är ridningen som jag måste följa med på, då passar jag på att träna själv de andra dagarna. 🙂
    Kram Linda

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg