HÖSTFINT TILL MELLANSTOR & TORSDAGSKVÄLL

. .
.
.
.

IMG_2706.

.

Lite nytt och gosigt fint till mellanskatten från Scotch R´Belle låg i hennes rum som en överraskning efter skolan idag (visas i samarbete med fina lilla netbutiken Vistamia.se som bla har just favvomärket  Scotch R´Belle🙂

.

.

.

.

.

.

Bonsoir mes amis!

.

.

Just nu står jag här vid köksbänken och fixar middagsmat på spisen i form av Citronkyckling med penne, bloggar och hjälper Lolo med matteläxan samtidigt och det är iaf minst två saker för mycket samtidigt tydligen….

.

.

Så, nu är jag tillbaka igen! 45 minuter senare – Citronkycklingen är i magen (med ett glas mumsigt Chablis minsann:), läxan är ordentligt gjord och nu kan jag äääntligen koncentrera mig ordentligt på bara er min fina bloggvänner. Sorry för sent inlägg idag med jag har haft en busy dag och eftermiddagen har, som vanligt på torsdagar, avslutats medt baletlektion för mellanskatten. Tycker det är så mysigt att åka till hennes dansskola, den andas verkligen klassisk balett och det är alltid fullt med ivriga danselever i lokalen (och yes den 81-åriga danslärarinnan Liz är still going strong – heeelt fantastiskt:)

.

.

.

,

IMG_2742-5

...

.

Glad Lolo (ombytt och mysig i nya kläder:) gör lite läxor på sitt rum innan det var dags att åka till…

.

.

IMG_2783-3 .

.

Balettskolan!

.

IMG_2791 .

.

Mellanskatten byter om till sina danskläder i skolans omklädningsrum och det är mycket viktigt att allt, från hår till skor, sitter som det ska och att det är rätt och prydligt och i äkta”balettstyle”:)

.

.

.

Yes det var denna torsdag och nu laddar vi för fredag istället eller hur bästa bloggisar!?:) Ska göra morgondagen till en riktigt bra sådan (planen är bla lite pt-träning igen, biopremiär med mina stora skatter och god mat ute på något bra ställe:)

.

.

.

Ha nu en skön kväll så ses vi imorgon!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

13 kommentarer till “HÖSTFINT TILL MELLANSTOR & TORSDAGSKVÄLL

  1. Önskade min tjej var en balettjej!
    Snälla gör en veckas mat blogg. Ja tack 🙂
    Citronkyckling lät gott…

  2. Ååh balett… Det dansade jag också minsann! 🙂 Och SÅ fin var hon i sin nya outfit, Vistamia har jättesnygga grejer. Kramkram !

  3. Hon är så fin, din stora flicka 🙂 Påminner lite om min tjej som fyller 20 år i dagarna.. Lite sorgligt att de växer ur händerna på en liksom 🙂 Men härligt också när livet lyser mot de barn man har. Min stora tjej är ju också en dansare. Har en liten önskan här på din blogg: En sökfunktion. Fjäskade för gubben min och nu ska vi åka till Hasseludden på spaaaaa minsann 🙂 Ville visa dina fina inlägg därifrån ( så han skulle fatta att det är ett bra ställe liksom ) men hade problem att hitta de inläggen 🙂 Löste sig. Jag hittade. Han fattade. Vi bokade. Tack för det. Kram

  4. Älskar också deras kläder, det är inte så många som säljer dem tycker jag, fysiska butiker så att man kan kolla lite innan… Har också en ballerina i familjen det är verkligen viktigt för dem att det blir rätt vi tenderar alltid att sakna hela hårnät och tillräckligt med hårnålar!
    Önskar dig en fin fredag kram Jenny

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg