VÄRLDENS ENKLASTE & GODASTE HÖSTTRÖST

. . .
.
.
.
IMG_3847.

IMG_3883-6

. .

.

Nu så söta bloggisar ska ni få något riktigt bra av mig för idag tipsar denna krassliga och ynkliga (host host) bloggerska om typ världens goooodaste och enklaste yummi-yummie nämligen Icas egna Chokladfondanter! Mmmmm, jag dör så u n d e r b a r a dessa är. Dessa chokladbomber blivit min nya last och tråkigt nog är de just nu slut nästan överallt i Småstaden men jag knep några kartonger på Ica Maxi Erisklund häromdagen för där fanns de. Hur man gör med dem? Jo man tar de frysta små ljuvligheterna och stoppar i ugnen i ca 20 min och sen serverar man med varma bär (jag valde Icas frysta körsbär som jag hettade upp i en kastrull med lite Boysensylt) och god vaniljglass eller lättvispad grädde. Hur easy-peasy som helst!

.

.

.

IMG_3898 .

.

Smakar precis som på restaurang och är så där härligt kladdiga och rinniga i mitten och ska serveras småvarma. Ja ni måste bara prova. Köp ett par och överraska din honey eller köp till hela la familia och bjud på ikväll. (När det är höstigt och oktober så vill vi ha lite extra godsaker att njuta av, inte sant:)

.

.

..

..

Nu ska jag unna mig en tv-tajm så här mitt på dan! Hostar som en tok och ska lägga mig under täcket i soffan igen och försöka hitta en ny favvoserie. Har ingen just nu och det är hög tid att bli ”fast i något” igen:)

.

.

.

Ha en finfin måndag bloggisar så ses vi snaaart!

.

.

.

KRAM

.

.

 

.

.

Obs, inlägget är inte i samarbete med Icas dessertavdelning även om man skulle kunna tro det:)

.

..

..

21 kommentarer till “VÄRLDENS ENKLASTE & GODASTE HÖSTTRÖST

  1. Jag dööör på dessa!!Köpte hem dom igår igen:)Tror jag vinner vadslagningen faktiskt!!
    Kraaamen å krya på dig(ring om du behöver fler,är på väg till jobbet strax)

  2. . . . förresten! Kan varmt rekommendera Ladies of London på trean. Helt beroendeframkallande – man vill bara sätta på sig en söt blommig klänning, gå på manikyr, dricka bubbel och mysa med afternoon tea när man ser den 😉

  3. Åh så spännande dom måste jag testa! Chokladfondant är ju hur gott som helst. Vi har bara gjort egna (som är fantastiskt goda!) men tar ju lite tid att smälta choklad & vispa i olika omgångar så detta låter ju enklare =) Körsbär till var något nytt för mig men det lät gott.
    Tack för tipset!

  4. Ser helt fantastiskt mumsigt ut, måste testas ☺️
    Ett serie tips till dig: The Killing med Joel Kinnaman. Super om man tycker om thrillers

  5. Jämrans vad gott det ser ut! Sen tar du ju fantastiska bilder också, som spär på ljuvligheten! =)

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg