SNYGGMATTA & SNYGGKUDDAR

.
.
.

IMG_9433-3

.

.. .

Jag är ju så svag för den där lite enkla men lyxiga känslan när det gäller inredning och inget känns väl egentligen mer lyxigt än stora snygga mattor? Håller på och gör om lite här hemma och bla tog jag hem den här ljuuuvliga silkiga och gråsilvriga mattan från Stockholm häromdagen (NTK är märket och jag fann den på Zandvoort i Sickla) Alltså jag smäller av så fin…

.

.

.

IMG_9429

.

.

.

Som ni ser är den stoor, hela 3 x 4 m!

.

.

.

.

.

.

Todeloooo härlig fredag!

.

.

.

Kikar in till er mitt i middagsfixet! Vi ska ha vänner över ikväll och pre-julmysa lite så jag håller på i köket och fixar för fullt med alla matkassar. Var och storhandlade även inför julen idag och oh my så mycket jag kom hem med. Får se om jag får åka över till mamsen och papsen med några kassar för jag tror våran kyl sprängs snart:)

.

.

.
.

IMG_9434 .

.

Och snyggkuddarna i soffan, de till höger och vänster, fann jag på Asplund. The next it-shitkudden tror jag (kom ihåg var ni hörde det först) och de är av märket Nina Kullberg (finns här)

.

.

.

.

Kikar in till er snart igen bloggisar men tills dess – ha en fab fredag!

.

.

.

KRAM

.

.

.

12 kommentarer till “SNYGGMATTA & SNYGGKUDDAR

  1. Väldigt snyggt Petra:))Skulle du vilja svara på var du köpt ramarna till Jennifer Madden tavlorna hade jag varit väldigt tacksam.Ha en en underbar kväll
    Kram från Skåne

  2. Nåt som är skönt är att det känns som just såna där it prylar inte verkar finnas så mycket längre. Kan den hysteriska shoppingen vara på väg att lägga sig!? Känns som att folk inte faller riktigt lika lätt för hysterin längre, utan har lättare att nöja sig med vad de har? Hoppas verkligen, för det är inget som vare sig folk (i allmänhet) mår bra av, och sannerligen inte miljön. Jag bryr mig liksom inte ett dugg om dom där nya ”itshit” kuddarna. Jag köpte några Chatwol Johnsson (felstavat!?) kuddar för ett par år sedan, och jag liksom gläds åt dom ännu. Känns så sunt, och det gör mig glad! =)

    1. Det var ett bra och sunt inlägg, Vanja. Håller helt med dig. Hoppas du har rätt i att köphetsen är på väg att minska.
      Kram

    2. Håller med dig Vanja, men det handlar nog mer om ett beroende på samma sätt som spelberoende, alkoholberoende etc.

  3. Underbar matta, tack för tipset! Vad kostar den, på ett ungefär? Vi behöver två stora mattor till mat- och vardagsrum och en liknande hade passat perfekt.
    God Jul!

  4. så snygg matta,men jag gillade din rosa,vart köpte du den,eller kanske den är till salu 😉

  5. Malin Persson på Elle har redan visat dessa kuddar så de är nog redan ”heta” hos alla bloggare.

    1. Haha! Jasså! Ja, då måste de ju vara grymt inne då 😉 Fast jag tycker det kryllar med fina kuddar i alla prisklasser, varav många mycket finare än dessa. De ser ut som vilka som helst, Hemtex eller vad som faktiskt!

  6. Hej ! Det känns lite som att du inte är riktigt nöjd eller inte hittat riktigt rätt matta ännu eftersom du byter så ofta. Samma med inredningsdetaljerna, det börjar bli liite för många saker, lite plottrigt, känns som att du köper bara för att köpa, du har ju jättefina saker som är nya och inte behöver bytas ut. Brukar inte kommentera negativt men har funderat på detta ganska länge. Du har ett väldigt fint hem.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg