LOVELY VÅRNYHETER FRÅN BMB

.
.
.IMG_2438

..

.

IMG_2440

..

..

Jag idag och det jag gillar allra mest på denna ”dagens” är koppen jag håller i och som jag fick i julklapp av Lolo:) Alltså jag blev så himla g l a d över denna lilla kopp med tryck, jag började nästan att snyfta över att jag blev så rörd haha. Där har skatten liksom gått själv och tänkt och valt ut en julklapp åt mig med kärlek och betalat med sin lilla leoportmonä, buhuuuu. Sötaste älskade unge<3

.

.

.

.

.

Tjing igen!

.

.

.
.

Hittar ju såå mycket vårfint i netbutikerna just nu. Och mycket på ”Coming soon” mmm (men hur bra är det inte att många butiker har den kategorin? Så man vet om man ska vänta på något annat ännu finare eller slå till direkt liksom;) Älskar nya säsonger och kanske allra mest när det fräscha vårmodet kommer, även om det just nu kanske inte är vår direkt. Eller ganska långt ifrån tom:) Men blusen ovan och nedan kunde jag inte låta bli att klicka hem och vitt passar ju året runt. Tycker den är både tuff, snygg och jätteskön (och finns här) Lite randigt strikt och i lyxig kvalité och har lite av en tunika över sig utan det där fladdriga romantiska och gulliga (som inte riktigt är jag) Kommer användas flitigt till svarta jeans eller skinnbyxor och det kommer även mitt nya armband som också är från By Malene Birger (finns här) Och propå By Malene Birger. Jag har ju själv haft plagg Malene Birger från och till i ganska många år och tex har jag en klänning + kofta jag köpte till ett dop för 11 (!) år sedan och de är faktiskt fortfarande lika snygga. BMB är tidlöst och i bra kvalité, det gillar vi och jag tycker det är så roligt att så många har fått upp ögonen för detta märke.

..

.

.

.

.

IMG_2449-2

.

.

Nu ska jag lämna mina sjuklingar en stund och sticka iväg till affären som ligger ca 5 min bort! H kommer inte hem förrän sent ikväll och Trulle är på tennis och jag behöver handla lite. Men jag tycker det känns så konstigt att lämna flickorna ensamma hemma. Inte för att de är toksjuka (de är mer friska än sjuka just nu men med magsjuka, ja ni vet:) utan för att jag tycker liksom de är lite för små, bara nästan 6 och 11 år. Blir borta i kanske 20 min.. De känner de snälla grannarna… Vågar ni lämna barnen hemma i samma ålder en liten stund? Tänker att de kan ramla eller sätta i halsen eller så. Men det kan de ju göra när de är 15 år med:S Oooh my vilken hönsmamma man är!

.

.

.

Ha en fin kväll vänner!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

14 kommentarer till “LOVELY VÅRNYHETER FRÅN BMB

  1. Inga problem att lämna dem ensamma en stund i den åldern. När mina två äldsta gick i förskoleklass respektive trean på samma skola började de gå hem själva på eftermiddagen ibland i stället för att stanna på fritids tills vi hämtade. Vi bodde nära och bilfritt då. Vad säger de själva?

  2. Mmmmmm…känner igen den där känslan om barnen. Helst skulle man vilja ha dom i en glasbur eller något. Mina barn är 9 och 12, så det börjar släppa lite nu. Vi har ju mobiltelefoner också hela La Familia, så då går det ju liksom att hålla lite mer koll. Men det är nog bra att ge dom lite eget ansvar, och vara ensamma en stund. Dom har ju varandra. Fin du är förresten!!

  3. Lika snygg som alltid :-). Undrar bara lite hur du tar bilderna på dig själv, med självutlösare eller är det något snällt (och duktigt) barn som hjälper till? Bloggar själv men lyckas fortfarande inte så bra med bilderna på mig själv. Kram Sarah

  4. Hejsan fina du!
    Så snygg blus och fräsch är du som alltid!!
    Ja,jag känner verkligen igen det där,kan jag lämna? törs jag lämna?
    Och man har alla möjliga förhållningsregler åt dom själva och ”ibland” åt skötare oxå tyvärr 🙁 (typ mormor,moster,stora syskon osv) trots att dom är hur duktiga som helst och det har fungerat utmärkt,men försöker verkligen bättra mig på den fronten! Numera är vår äldsta 22,20,18,15 och vår lilla snart 7 år:-)
    Önskar dig en fin kväll:-)

  5. Visst är det svårt, det där med att lämna dem själva.
    Som ensamstående mamma har jag blivit tvungen till det, för att få vardagen att gå ihop.
    Jag brukar ge dem en mobil med kortnummer till min mobil. så de kan ringa direkt om det är något.
    Sen rusar man ju ändå runt med hjärtat i halsgropen.
    Ibland ger livet oss inga alternativ.
    Det måste bara gå bra!
    Kram

  6. Lilleman fyller 11 i år och han brukar vara hemma själv efter skolan fram till att syskonen kommer hem från skolan. Det rör sig om på sin höjd 1 1/2 timme. Men det går bra, självklart har man lite dåligt samvete ibland, men han vill inte vara på fritids. Så därför har vi löst det på det sättet. Kram Annika

  7. Hej!
    Jag och min man brukar lämna våra två tjejer, 6 och 8, kortare stunder då vi går på promenader. Vi är aldrig borta länge, kan alltid snabbt komma hem och ringer tjejerna flera gånger. Båda våra tjejer tycker detta är ok och de känner sig stora då de får vara hemma ensamma en stund. Kan också lämna någon av tjejerna ensam en kort stund vid hämtning/lämning av den andre.
    Skulle såklart aldrig lämna någon av tjejerna ensam hemma om de inte tyckte det var ok. Jag låter dem inte äta på något då vi går, jag kollar så att allt är avstängt (tex tvättmaskinen, kaffemaskinen) och berättar vad de ska göra om det börjar brinna. Sen förklarar jag att det inte kommer att börja brinna men OM det ändå skulle börja brinna… Jag är nämligen otroligt hönsig och orolig av mig, MEN man måste ju låta barnen börja träna på att vara hemma själva. Små stunder som blir längre…
    Tack för en trevlig blogg,
    Kristina

  8. I love your jewelry!
    I guess with an older sibling it is o.k. for a short time. You are coming back so soon 🙂

  9. Hej!
    Ja visst är det härligt med alla vårkläder!
    Du skulle inte kunna fixa en rabattkod snart till IsaCouture :-)?
    Har sååå mkt jag skulle vilja köpa och lite rabatt är ju aldrig fel så här efter jul och allt.
    Tack för en tokbra blogg!
    Mia

    1. Ska kolla! Vi samarbetar ju så det är inte alls omöjligt:)
      Tack för dina snälla ord!
      KRAM

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg