FILMEN FIFTY SHADES OF GREY – CHECK

.

.

 
.
.
2

.
.

.

Heeej Tisdag!

.

.

.

Mår ni bra!? Det gör jag och här är det en något piggare bloggerska idag som sovit ”liite bättre på köksgolvet” inatt haha (tror Cooper börjar känna sig hemma:)

.

.

.

.

3

.

.

Igår kväll var det mysig biokväll och vi var ett gäng girls som såg filmen Fifty Shades tillsammans och nej, jag somnade inte! (Trots att jag var toktrött:) Hörde på radion idag att filmen typ slagit svenskt kassarekord i antal köpta biljett till en premiär (den hade premiär i fredags men det var nästan fullsatt på bion i Småstaden igår med och 98% i salongen var nog damer) Hur tyckte j a g nu att filmen var? När jag precis hade läst böckerna så var jag ju superataggad inför kommande film men det var ju ett tag sen så nu var jag är ju kanske inte riktigt lika ”inne på Mr Grey” längre om man säger så..:)

.

.

Skådisarna i filmen var bra och speciellt Dakota Johnson (som är Mel Griffiths och Don Johnsons tokvackra dotter) som spelar Anastasia Steel. Hon var otroligt charmig och helt perfekt i sin roll som den oskuldsfulla lilla collegestudenten som träffar the big boss. Den manliga huvudsollsinnehavaren Jamie Dornan var väl helt ok han också men lite för opersonlig på något sätt för rollen och liksom lite för ”Disneyfilmsprinsperfekt”. Tycker nog filmfolket kunde valt någon lite mer karaktärsfull kanske eller någon med lite mer ”bett” liksom! (Hörde att hunken Charlie Hunnam var påtänkt som Mr Grey och han hade nog varit perrfekt.) Ja jag tycker nog faktiskt att hela filmen kunde haft lite mer bett och en hel del mer sexiness. Varit lite mer dirty och haft lite mer passionerad känsla (Typ som Eyes Wide Shut eller Farligt Begär om någon minns de gamla rullarna:) Boken handlar ju till största delen om sex och snusk och SM osv och det kanske är svårt att få till det där på film utan att det blir lite ”to much” för biobesökarna men man förstår liksom inte varför Anastasia skulle vilja ha med Mr Grey att göra egentligen. Inte i filmen iaf. Där är han ju mest bara känslolös, hård, sur och inte särskilt charmig alls (men tokrík) och hon är ju fantastisk. Filmen är inte direkt romantisk eller spännande utan mer som en vanlig amerikansk tv-serie (fast lite hetare och med lite tuttar här och där) Men en riktigt snygg film är det absolut och soundtracket är såå bra. Måste leta reda på den på Spotify pronto faktiskt. Nej tyvärr, Fifty Shades of Grey får inte fullpott utan PPP+ av mig (men den där helikopterturscenen är en riktig rysig 5-poängare:)

.

.

.

Nu ska jag gå en liten prommis ned till Mälaren här med en liten glad en men jag kikar in snart igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

10 kommentarer till “FILMEN FIFTY SHADES OF GREY – CHECK

  1. Håller inte alls med dig! Tycker att filmen var grym o att han är helt perfekt som Mr.Grey!!! Tycker att Charlie Hunnam är toppen i andra roller men att han är raka motsatsen till Christian Grey! Lääängtar till nästa film!

  2. Jag håller med Amanda! Jag älskade filmen. Känslan, musiken, ja allt! Älskar också Charlie Hunnam men tycker att Jamie Dornan var perfekt faktiskt. Älskar honom i serien The Fall och tyckte han gjorde att bra jobb i denna också. Är annars ganska anti sådana här hypade och lättsmälta böcker och filmer men dessa kan jag inte låta bli att älska 🙂

  3. Åh har inte bestämt mig för om jag ska se filmen el inte. Känns sådär när jag läst böckerna? Inget är ju en surprise?
    Första boken slutade jag läsa efter 50 sidor ungefär hahha, ska det bara va sex hela tiden, tyå så. Men så fortsatte jag, å sen slukade jag de två andra också 🙂 helt fast!
    Kram Å
    Å du, underbart vacker valp <3

  4. Där satte du huvudet på spiken efter ordet jag letat efter, ”Disneyfilmsprinsperfekt”. Håller med dig, hade med velat se nån med lite mer ”bett”.

  5. Jag ska absolut se filmen – vet bara inte när. Jag älskade böckerna och därför är mina förhoppningar på filmen inte så höga. Jag vet hur svårt det är att få till en bra film när böckerna är så bra.

  6. Och jag tyckte boken var så fruktansvärt dåligt skriven att jag inte ens kunde förmå mig att läsa ut den. Och nej jag tänker inte titta på filmen heller.

  7. Åh, jag är såå sugen på att se Fifty shades of Gray. Även om den kanske inte är så bra som alla säger så känner jag att det är en sådan där film man bara måste se! 🙂

  8. Tycker också att filmen var riktigt bra. Jag var rädd att de inte skulle ha hittat nerven och spänningen mellan dem men jag tyckte man kände den hela tiden… Jag rekommenderar verkligen alla att se filmen, PPPP får den av mig :)!
    Kram

  9. En fråga om de snygga väskorna från by marlena Birger i tidigare inlägg vilken storlek har du på väskan den lilla eller stora ?
    Tack på förhand

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg