JIPPIEEE – BEA VANN!

.

.

.IMG_5455-6
.
.

Kanske några av er minns att Bea var med i en liten Netflixtävling för ett tag sen! Där man skulle klä ut sig till Måsterkatten i stövlar och tagga sig på instagram? Bea ville absolut göra detta och gick verkligen all in och yes, hon vann tävlingen:)

.

.

.

.IMG_5484-3

 .

.

Idag kom ett paket med sagobok och inte mindre än två presentkort på svenska nöjesparker! Gissa om vi ska roa oss när det blir lite mer ”nöjesparksklimat”. Tack bästa Netflix för vinsten och t a c k Netflix för att ni har fixat en ny säsong av House of Cards! Tittar just nu faktiskt (ja med ett halvt öga iaf haha. Måste ju hinna kika in till er med en liten kvällsuppdatering också:)

.

.

Bonsoir!

.

.

.

Har ni också tänkt på hur länge det är ljust ute nu på kvällarna! Och hur g l a d man blir av att kunna ta en liten kvällsprommis i skymningen och inte när det är kolmörkt? S å himla underbart. Och jag såg snödroppar i rabatterna idag, hur härligt är inte det? Vårblommor och vårkänslor en masse och jag var bara tvungen att klicka hem att par nya snyggelisnygga vårskor:) (och jag lovar att jag ska visa dem sen:)

,

.

Nu ska jag återgå till bästa serien här (svårt att göra två saker på en gång märker jag) men vi ses imorgon igen!

.

.

KRAM

.

.

.

7 kommentarer till “JIPPIEEE – BEA VANN!

  1. God morgon och tack för en superinspirerande blogg! Vilken härlig familj du har och ni bjuder alltid på så fina bilder. Det är så uppfriskande att läsa om dig och alla era upptåg 🙂
    Härligt med en glad mamma som verkar leva precis det liv hon vill och står för det. Hoppas verkligen att du suger åt dig av allt fint som skrivs om dig här i kommentarerna och låter resten rinna av dig. Pratade just med mina skatter om näthat och hur viktigt det är att alltid kunna stå för vad man säger oavsett om det är på internet eller i verkliga livet. Enligt mig så får du utstå på tok för mycket trots att det enda du gör är att dela med dig av ditt liv… Sprid kärlek och glädje eller var tyst får bli dagens ord! Tack igen för en härlig blogg!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg