TYP SOM PÅ JUNIBACKEN

.

.

.IMG_5541
.
.

Bea sitter och sjunger Hello Hi för allt hon kan på sitt rum:) (Hon fick Mellocd.n idag när vi var och handlade eftersom hon äälskar den låten:)

.

.

.

.

Heeej Lill-lördag!

.

.

.

Redan kväll! Var tog den här dagen vägen liksom?? Känns som veckorna går i raketfart just nu och vi har tex redan haft Cooper i nästan tre veckor (men fortfarande har den lilla token inte lärt sig att man ska och måste kissa ute…;)

.

.

.

IMG_5543

.

.

Apropå Beas rum förresten! Det är ju typ världens gulligaste tjejrum, det tycker jag faktiskt. Snett och vint och soligt och härligt och puttenuttigt. Men jag är ju bara såå trött på att ha typ Junibacken uppe på vår hall.. När Bea skulle födas så tyckte jag att det var en idé geniale att bygga ett lite roligt barnrum uppe på hallen eftersom 3 av vårt casas 4 sovrum ligger där uppe. Och ingen skatt borde ju sova själv en trappa ner (och vi kunde ju inte heller sova där nere med en liten plutt en trappa upp) och att det vore ju lite kul för henne att bo som i ett eget ”minicasa” så det byggdes ett plankschabrak a la lekhus på Djurgården med fönster och ”utebelysning” och allt. Ångar det nu kan jag lova. Men det går att fixa så klart. Några i la familia måste bara flytta runt och väggar måste tas ned (de är dock byggda för att lätt kunna tas ned. Bra att jag tänkte på det iaf) och framförallt måste ju Bea vara med på det hela för hon älskar sitt rum. Än så länge (Gissar dock att hon inte kommer vilja bo i en lekstuga med titt-in fönster allt för länge till. Eller jag hoppas på det iaf så att jag kan få min tjusiga möblerade hall som jag har i tankarna:)

.

.

.

.

IMG_5550.

.

.

S.Ett påskpysseltips! Jättesöta fågel och fjärilsmobiler från Mon Petit Art som Bea har pysslat ihop och satt upp i takkronan (Mokkasin)

.

,

,

.

Nu blir det middagsfix här hos oss och vad ska vi äta? Jo det blir pannbiff till de små och Bookmakertoast till mig och H. Mmmm, jag älskar verkligen Bookmaker Toast, det är en av mina absoluta favoriträtter (och har ni testat så gör det:)

.

.

.

Ha nu en mysig kväll så ses vi imorgon!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

9 kommentarer till “TYP SOM PÅ JUNIBACKEN

  1. Underbart rum, som en dröm. Var kommer girlangen med balettdansöserna från? Snälla, snälla svara!
    Kram från Skåne

  2. Hej!
    Kör på bara! Gör om! Du kan ju det där:)
    En fråga…när avgörs poster tävlingen från förra veckan?
    Stor kram

  3. Jag tar mig friheten att svara angående ballerinagirlangen. Känner mig rätt säker på att den är från Leilas General Store? Kolla där Anna.

  4. Tack Petra för att du svarade mig!! Visst var det hos Leila och nu är den beställd. Kram till dig för att du svarade/Anna

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg