HELLO FROM ME

.

.

.IMG_5771

.
.

Jag och mitt bloggspace!

.

.

.

Tjing!

.

.

.

Yes här sitter jag just nu och bloggar! Kikar in till er innan vi ska ut i kylan igen (v a r tog den där våren vägen vavava? De hade ju fakstiskt loovat supervärme eller hur var det?) Idag har vi bla roat oss med saker som IKEA (väldigt okrispigt för det var s å mycket folk) och parfymerishopping (det var ooh yes) Vad har ni gjort idag bloggisar? Berätta gärna! (och berätta gäärna om våren är hos ser så man iaf kan få lite ”feeling” haha;)

.

.

.

.

.

IMG_5774

..

.

Dagens syns ju inte så där souperbra men det är iaf denna blus från By Malene Birger och byxor från samma märke!

.

.

.

.

Ikväll blir det först middag nere på stan ute på någon av Småstadens braiga krogar och sen hem för mellofest i tvsoffan!

.

.

Ha en fab lördagskväll vänner!

.

.

KRAM

.

.

.

.

11 kommentarer till “HELLO FROM ME

  1. Idag säger vi -Hej influensa och -Hejdå middag hos vänner…
    Maken ordnar ändå lite gomat till mig.. Grekisk pyttipanna och tzatziki… hoppas jag orkar äta… mmm, men det är gott att bara tänka på annars.. 🙂

  2. Snygging där du sitter 🙂 Här i Skåne är det inte heller någon vår, trots att detta lovats. Men det ska komma riktigt strålande väder och värme imorgon säger dem nu, så vi hoppas det för då vankas det afternoon tea på Grand Hotel i Mölle för vår del, mysigt mysigt! Ha en underbar kväll med mello och mys!
    Stor kram,
    Marielle – http://www.mariellewinkler.devote.se

  3. Hejsvejs… Nä inge vår i Gbg heller, men lite fler plusgrader å ja idag rätt grått, men tidigare i veckan var det ett par fina soldagar… Idag gör jag inte så mkt… Hade planer på shopping, men kände mig ovanligt seg efter frukost, hade fått lite feber… Så ja tog ett skumbad å legat å vilat en stund… Nu tänkte jag försöka ta mig ut i närheten å handla lite mys till mellon, å fixa ngt gott att äta trots allt 😉 ha en trevlig kväll

  4. Så värst vårigt har det inte varit här i Ängelholm heller idag, men jag upptäckte tidigare att den första krokusen hade kommit upp i rabatten. Det om något är ju ett vårtecken!
    Njut kvällen!
    Kram
    Rebecca

  5. Jag och min man har varit och mött våren i Köpenhamn. Jag har shoppat en ny LV väska och jag tycker butiken i Köpenhamn är bättre än Sthlm. Vi fikade på Perch och handlade ljuvligt te. Köpte vackra blommor av alla sorter ode var verkligen krispiga, köpte Hermes nya parfym och doftljus på storm, och ttrevlig shopping som vanligt. Avslutade dagen på Noma som min svägerska fixat till oss. Det var bra men har ätit bättre… Men kul att vara där

  6. Fin plats du har att sitta vid bloggandet 🙂
    Jag och honey har varit ute på stans restaurang och ätit god Italiensk pizza med mozzarella, parmaskinka, ruccula och parmesanost på toppen. Riktigt gott!

  7. Det blev en roadtrip till uppsala, från lilla staden falun.. Tyvärr var det iiisiga vindar men det gjorde inte mycket med mysigt sällskap av familj och såklart blev det lite shopping på rådhuset… 🙂 bla en ny fin bmb clutch och en supermysig fotölj vintage! Kramkram!

  8. Här var det minsann inget vårväder heller och måste säga att jag blev sjukt besiken för jag hade laddat med vårfeeling till max, men surade i soffan redan klockan elva på förmiddagen. Drog mig sedan i kragen och var ute i trädgården och åkte ut till stallet och red. Så tillslut blev det en rätt bra lördag ändå.

    ha det fint

  9. Strålande sol och +17 grader i Paris denna helg, helt fantatiskt! efter flera veckor av regn regn regn, så nu har våren äntligen kommit till Paris 🙂

  10. Hej! Svin bra blogg! 🙂 riktigt syggt skrivbord, vart har du fått tag i det? :))

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg