HELLO SKÄRTORSDAG

.

.

.

IMG_7165-2-2
.
.

Beabus på väg till sitt dagis denna morgon! Det är maskerad idag och självklart vill skatten vara påskkärring och valde själv sina färgglada söta Molokläder och jag och Lolo fick sminka (Så ville hon bjuda vännerna på dagis på påskägg men jag sa att hon fick fråga fröken först:)

.

.

.

 IMG_7142-2-5

.
.

Sååå påskladdad:)

.

.

.

.

Bonjour mes amis!

.

.

.

.

.

Alltså jag tokälskar verkligen påsken, det är min absoluta ”favorithögtid”! Man får för det första äta preciis lika gott som på både jul och midsommar (utom typ skinka och revbensspjäll, men det kan jag gärna hoppa:) Men allt är så mycket mer avslappnat och härligt och man har flera  flera dagar på sig att ”påska till det” och njuta av det där och inte bara en exakt tidpunkt allt ska hända och ätas upp. Det är ljust och vackert väder (ja oftast) och man kan vara ute fast man behöver inte ha för ömtåliga och för tunna kalla kläder (läs midsommarklänning…) Och man får äta godis. I mängder. I flera dagar. Jag är världens största godislover så påsken passar verkligen mig helt perfekt. Så är det vår och hela det varma halvåret ligger där i en eveighet och väntar… Sen så är det något med de glada påskfärgerna också som gör iaf mig på bästa humör och, så klart, att skatterna är så glada och laddade och förväntansfulla… Och små fräkninga påskkärringar, naaaw, finns det något sötare? Tror inte det. Jag ääälskar påskkärringar:) Vilken är din favorithögtid??

.

.

Denna Skärtorsdag är vi ett gäng som inte far till Blåkulla utan till Stockholm och roar oss och det ska bli jättemysigt. Men först är det skola och jobb och lite annat på schemat… (Jag har dock lapen med mig så att jag kan kika in till er från hotellet igen:)

.

.

Önskar er alla en f a b dag!

.

.

KRAM

.

.

.

.

10 kommentarer till “HELLO SKÄRTORSDAG

  1. Vilken söting till påskkärring 🙂
    Önskar er en Glad Påsk och en underbar vistelse i storstaden!

  2. Tack för rabattkoden till Kidsbrandstore! Tillsammans med sonenklickade jag hem fina kläder till hans vårgarderob.
    Glad påsk!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg