NU ÄR DET SOMMAR PÅ RIKTIGT

.

.

.IMG_0679 copy-2

.
.

Igår hade bageriet i Rute säsongsöppning och tidigt imorse var H där (nog först av alla) och köpte morgonlevain! Åh är han världens bästa man liksom? Kom sen hem med en stor påse med alldeles varmt ljuvligt bröd till frukosten och ja det blev ett gäng bullar också till eftermiddagsfika. Nu är det verkligen sommar på riktigt; ledig leende älskling, bara fötter, gotlandshus, ruffsiga skatter i pyjamas vid matbordet och så färskt bröd från bageriet till morgonkaffet. Då gör det inget att solen inte direkt tokskiner för tillfället:)

.

.

.

z (1 av 1)-23

.
.

Viktig frukostingrediens här på ön

.

.

..

.

.

Todeloooo alla snäckor!

.

.

 

.

.

Idag ska vi bla åka till byn och bunkra godsaker inför morgondagen! Ja sill och färskpotatis och jordgubbar och annat livsviktigt ni vet. Och så förbi systemet för snaps och öl. Gissar att vi är många som gör same same en dag som denna:) Ja det är väl ungefär de planerna vi har för denna sommartorsdag och jag lovar att jag kikar in till er snart igen girls!

.

.

.

KRAM
.

.

.

11 kommentarer till “NU ÄR DET SOMMAR PÅ RIKTIGT

  1. Åh vad mysigt ni ser ut att ha det. Åh så vackert hus & trädgård, som en dröm 🙂
    Ser fram emot att läsa om alla tips på bra matställen & roliga aktiviteter som finns att göra på Gotland tills om några v när jag & familjen åker dit & semestrar!
    Tack för en toppen blogg!

  2. Hei!
    Så fantastisk sted dere har på Gotland!
    det hadde vært så gøy å få se flere bilder derfra, både ute og inne! Og din mammas fantastiske hage! Så inspirerende!! Ønsker dere en nydelig sommer!
    Klem Milla

  3. Hej! Jag följer din blogg sedan flera år och du ger mig mycket inspiration. Då du har många läsare och kontakter vill jag tipsa om vårt vackra hus som ligger ute på hemnet nu, Kråkskärsvägen 6, Tidö-Lindö, Västerås. Kanske du vet någon som letar hus? Tack för en fin blogg och trevlig midsommar!
    Kram Linda

  4. Ljuvligt! Bor ni nära familjen schulman? 🙂 De pratar också om bageriet i rute om jag inte minns fel

  5. aldrig blir jag så sugen på att åka till gotland som när jag läser din blogg! du är så galet inspirerande! glad midsommar och KRAM!

  6. Vilken bra start på dagen ni fick! Nybakat så mumsigt 🙂
    I augusti ska jag och honey till Gotland för första gången och vi ser verkligen fram emot det. När jag läser din blogg så blir jag ännu mera sugen på att komma till ön.

  7. Gotland är alldeles fantastiskt. Nästa gång vi åker dit måste jag ta mig till det där bageriet.

  8. Låter riktigt mysigt det där! Vad gubben din ser ung och hunkig ut på bilden. Har han börjat träna? Anyways så ser han snygg ut! Mattan är snygg och de där färggranna banden (insektsskrämma?) är pigga. Feelgood, jag blir på gott humör av dina bilder. Det är skillnad på bilder och bilder. T ex de på skatternas rum och från Gotland har alltid varit mina favoriter. Bilderna på köket och vardagsrummet är inte lika intressanta lixom..Kanske ett kök o ett vardagsrum bör vara lite mera neutrala då man vistas så mycket i dem, men du kan ju dekorera så det vore intressant att se ett kök t ex där du gått helvilt fram med pynt och dekorationer..

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg