EN SÖNDAG PÅ PLAYAN

.

.

.

IMG_1183-2
.
.

Idag har vi mest hängt nere på lilla stranden där vi bor! De små har badat och vi äldre har tittat på (herregud, det är ju typ endast 14 grader varmt i havet just nu) Så har vi njutit av det finfina vädret och suttit i brassestolar på rad och solat och jag har läst deckare och gnolat Tomas Ledinlåtar och njutit 100%. Härligt! På mig på picset ovan har jag sommarens Lexingtonklänning (ja det brukar bli eller två sådana varje sommar. Love them och de är perfekta strandhängarklänningar tycker jag) 2015-varianten ovan fann jag på Nantucket och väskan är en gammal sådan från samma märke.

.

.

.
IMG_1199


.
.

På fötterna: ett par nya New Balance! med glitter! Fyndade på en sommarrea i storstan

.

.

.
.IMG_1181-3

.

.

Solisar: Le Specs. Så snygga och till bra pris. Le Specs är ett solbrilletips helt enkelt. De ovan med spegelglas och sköldpadsbågar fann jag hos Kyss Johanna.

.

.

.

IMG_1204
.
.

Vackert hav och myyycket modig skatt (i HM-bikini)

.

.

.
.IMG_1021

.
.
.

Till lunch idag uppe i huset blev det grillade burgare (igen:) Provade att röra ihop den i dagarna mycket heta Big mac-såsen. Ja ni har säkert hört att Mc Donalds läckt det mycket tiptophemliga receptet i veckan och såsen blev faktiskt väldigt lik originalet och väldigt smaskig. Yummie yummie. Hur man gör den? Det är busenkelt! Rör bara ihop 1 dl majo + 1 1/2 tsk vitvinsvinäger + 2 tsk gul senap + 2 msk hackad inlagd gurka + 1 tsk vitlökspulver + 1 tsk paprikapulver + 1 tsk lökpulver.

.

.

.

.

Ha nu en härlig fortsättning på dagen! (själv ska jag åka iväg och köpa massa nya magasins och smågodis i kiosken i byn. Är det semester så är det ju fredag nästan hela veckan:)

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

6 kommentarer till “EN SÖNDAG PÅ PLAYAN

  1. Jo jag har läst att dom läckt såsen men har inte hunnit prova att röra ihop den – ska prova det när vi gör burgare i veckan nu när jag vet att den är som den ska!

  2. Åh, så fantastiskt härligt med sol och en dag på stranden. Idag är det mörkt och ruggigt här och jag skickade just iväg barnen till skola/förskola med extra varm tröja… Man får helt enkelt vara så där ”svensk” och ta till vara på solen när den väl visar sig och det ser ju ut som att det är precis vad ni gjorde när solen ville värma en stund! Härligt!
    Kram Jenny
    http://www.lillagummanglomsk.blogspot.se

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg