HEMMA IGEN!

.

.

.

IMG_2435-2
.
.
IMG_2434


.
.

Middag hos oss ikväll blev i nya matsalen! Ingvigning med riktigt musiga charkisar (riktig stark korv och machego är mina favvisar) och det var riktigt härligt att sitta där och äta med utsikt över trädgården (tidigare hade vi tvrum i denna del av vardagsrummet men nu har tv:n fått flytta upp en våning och det ångrar vi inte en sekund kan jag lova:)
.

.

.

.

Hej hallå från casa Hofp!

.

.

.

.

Yes nu är vi hemma på fastlandet igen! Vi åkte med färjan tidigt tidigt imorse och det kändes som alltid såå vemodigt att lämna världens vackraste sommarö…Men samtidigt var det ju en riktigt bra dag just idag att åka hem i regnet för fy vad trist med detta väderomslag! (Vad hände liksom!?) Och det är nu bara att hålla alla tummar (och tår!) att det där uunderbara sommarvädret vi fick i en vecka hittar tillbaka till kära Sverige igen så man kan njuta av sol och värme igen (och fina Gotland finns ju faktiskt alltid kvar:).

.

.

Hur som helst, på vägen till Småstaden passade jag att ta en några snabba shoppingstop i huvudstaden för att bli på lite soligare humör igen och jag lovar att jag ska visa vad fint som fick följa med hem. Ja hemma förresten. D e n känslan när vi kom hem till ett helt alldeles nyenoverat casa var verkligen oslagbar. Det doftar fortfarande färg här och allt är bara så rent och nytt och Lolo skönt utbrast ”Det är som att komma hem till ett hotell mamma!”:)

.

.

.

Nu blir det fötterna högt för nu ska jag krypa ner med min honey i vår stooora soffa och se på film här!

.

.

.

Vi ses imorgon fina ni!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

15 kommentarer till “HEMMA IGEN!

  1. Idag blåser det nästan storm och sommaren ser ut att ha tagit semester. Jag jobbar den här veckan och det känns ju onekligen lite lättare när vädret är så här. Men nästa vecka då har jag beställt finfint väder. 🙂

    Kram Linda

  2. Ja, visst är det konstigt att det alltid känns så ”rent och fräscht” att komma hem efter en semestertripp :). Vi sitter just nu i husbilen där man inte alls har samma bekvämligheter som hemma, men då uppskattar jag mitt lilla hem mycket mer när jag kommer hem sen :).

    Kram Ulrica

  3. Gu va fint ni har !! Du är så himla duktig på inredning . Gör du fel köp någon gång ? 🙂 Jag blir alltid osäker när jag köper något. Måste ju fråga var du köpt lampan och vasen. Älskar ljusstakarna från Svenskt tenn. Ha en bra dag här i Norrk blåser det som attan. / M

    1. Tack söta!:) Haha felköp? Jag vet inte om jag köpt något som sen visat sig vara fel när det sen kom på plats.. Däremot är jag ju en kreativ person som alltid har gjort om och gjort nytt hemma och jag älskar förändringar. Ändrat och målat och köpt nytt och bytt ut sen jag var tonåring och jag kan verkligen t r ö t t n a på olika stilar och saker jag har och plötsligt tycka att de känns tokfel. Det har jag nog efter mina kreativa föräldrar som också ständigt ändrat stil. Så våga och prova och lev ut dina inredningsdrömmar (det finns alltid Blocket och Tradera när du tröttnat:)
      Lampan är en sk PH-lampa i glas. Finns ofta beg på Lauritz annars hittar du den på Länna ex och vasen är egentligen en glasburk från Olsen & Jensen.

      KRAM

      P

  4. Hei
    Så utrolig fint hos deg;)
    Lurte på hvor du har kjøpt lysestakene?

    Ha en fin dag;) Klem fra Norge

  5. Så fint och du, den andra bilden ser verkligen ut som att vara taget i ett gotländskt stenhus.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg