FORTSATT RYGGLÄGE

.

.

.

IMG_4998

.

Jag i ett par favvoslacks från HM och min fina keramikkopp från Fide på Gotland

.

.

.

Hello vänner!

.

.

Ja även det mesta av denna soliga fina dag har jag mest tillbringat i denna position dvs ryggläge ine. S å surt. Men jag har mått så kymigt fram och tillbaka. Var och lämnade lilla Beabus på hennes första r i k t i ga skoldag imorse (dagarna innan har det varit mest att bekanta sig med kompisarna och fröknarna) och det kramades skola (tradition) och jag kände mig hur pigg som helst men så bara ouff, så slog den där tokjobbiga huvudvärken, yrseln och illamåendet till igen… och det vara bara att lägg sig ner och ta några tabletter och vänta på bättre tider liksom. Har nog aldrig varit med om något liknande – kanske är det något slags virus? Fast det kommer väl inte stötvis.. Eller troligtvis någon ny form av migrän.

.

.

.
.
IMG_4993-2

.
.

Har såå mycket som jag borde göra eller snarare ha gjort så jag hoppas på en mycket piggare och kryare dag imorgon! (och ja jag letar fortfarande efter ett nytt snyggelisnyggt soffbord. Och nya fåtöljer:)

..

.

.

IMG_4973

.

.

IMG_4972.

..

.

Fortfarande lite nykär i de platsbyggda tjusiga bokhyllorna och elementskydden som Värmland fixade så himla fint. Bästa bästa Värmland.

.

.

.

Nu ska jag plinga min honey och be att han köper med sig pizza från Pizza Hut på vägen hem som torsdagslyx! (Orkar inte riktigt fixa någon god hemlagad middag här ikväll känner jag) Han är iväg och hämtar Bea hos farmor ute på landet och jag har inte ätit något alls på hela dagen och nu skulle jag typ kunna göra vad som helst för en liten Tropical chicken med cole slaw och iskall Fanta till, mmmm. S å gott. Onyttigt och riktigt flottigt och fantastiskt mumsigt:)

,

,

Ha nu en fin sommarkväll så ses vi snart!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

22 kommentarer till “FORTSATT RYGGLÄGE

  1. Kanske driver du dig för hårt?
    Du har ett perfekt hem, perfekta ungar och perfekt garderob och ett perfekt yttre. Ett perfekt liv helt enkelt.
    Jag tror du bär på migrän för att du ska vara den duktiga flickan…konstant. Släpp henne. Var dig. Vem är du? Fråga dig det.
    Kanske har du utbrändhetssymtom..yrsel, och illamående..dåligt minne?
    Fundera en stund på, vem är jag.

  2. Kanske driver du dig för hårt?
    Du har ett perfekt hem, perfekta ungar och perfekt garderob och ett perfekt yttre. Ett perfekt liv helt enkelt.
    Jag tror du bär på migrän för att du ska vara den duktiga flickan…konstant. Släpp henne. Var dig. Vem är du? Fråga dig det.
    Kanske har du utbrändhetssymtom..yrsel, och illamående..dåligt minne?
    Fundera en stund på, vem är jag.

  3. Hej fina,

    Du har säkert skrivit det förut, men jag undrar var du köpt din soffa? Vad är det för en vacker sak? Med vänlig hälsning, Angelica

  4. Men snälla man kan väll ha ont i huvudet och vara illamående utan att vara utbränd !!! Hoppas helgen blir böttre för dig bästa philia kramis

  5. jag fick samma symptom i söndags. Blixt från klar himmel. Blev jätterädd, mådde som om jag var sjösjuk, hade yrsel from hell. Balansen var obefintlig, kröp mellan sov rum o toa. Men spydde inget. Nu har jag varit hemma hela veckan, det har kommit o gått, känner mig vinglig o obekväm. Lite som att gå omkring småberusad. Min granne är läkare, han misstänker, virus på balansnerven, eller kristallsjukan, det går över av sig själv, med hjälp av vila. Men man ska försöka röra på huvudet o kroppen, men inga utsvävningar. Jag har migrän precis som du, men det här inte alls samma känsla. Man vill ha koll på läget, och plötsligt tappar man sin förståelse för vad som händer med kroppen. Lycka till o krya på dig. Jag är fortfarande yr, men lever på hoppet.

  6. Jag fick samma symptom i söndags förmiddag. Det slog till med buller o bång. Blev jätteyr o fick dålig balans. Blev riktigt rädd, fick krypa för känslan var så hemsk. Mådde illa. Efter några timmar gick det tillbaka, huvudvärken försvann med hjälp av vanlig Ipren. Vår granne som är läkare kom in och undersökte mig han trodde att det kunde röra sig om kristallsjukan eller virus på balansnerven. Nu har jag varit hemma o vilat hela veckan, men är fortfarande yr o har lite konstig balanskänsla när jag går ute. Han sa att det går över av sig själv, vila o försök röra lite på dig men inga kraftansträngningar. Rör på huvudet även när du är yr. Jag är dessutom obotligt trött. Jag tycker att det känns som jag skulle vara småberusad när jag är uppe o går. Vet inte om du har samma, men det låter så. Det kommer o går. Läs mer på nätet så kanske du får svar. Krya på dig! Jag lever på hoppet o hoppas på att kunna jobba till veckan.

  7. Äter du mycket lakrits eller tuggar sockerfritt i massor? Båda kan ge just de här symptomen, och ordentligt dessutom. Något man verkligen inte tänker på förrän det eventuellt händer.

  8. Låter som virus på balansnerven, men jag tycker du ska kontakta läkare för säkerhets skull.

  9. Det går mycket virusbaserade magsjukor nu denna sommar tyvärr. Hoppas att du mår bättre i dag!

  10. Hoppas du kryar på dig snart!
    Jag beundrar dig! T.o.m när du har migrän och mår dåligt är du snyggt klädd och orkar posa där i soffan… Själv hade jag legat i sovrummet med nerdragna persienner i mina sunkiga joggingbrallor… 🙂
    Önskar dig en fin helg!
    JennyAnn

  11. Fästig-relaterat; borelia? Magsjuka? Flera bekanta har haft sjuk skum magsjuka, med yrsel och allt vad det är. Oavsett, krya, krya! Kram från Örebro

  12. Låter som kristallsjuka.Jag har drabbats av detta ett par ggr.Gå till sjukgymnast. Där kan du få hjälp.
    Anonym

  13. Låter som kristallsjuka.Har själv drabbats av detta ett par ggr.Gå till sjukgymnast dom kan bota detta.
    Britt-Inger

  14. Hej!

    Jag har haft migrän sen jag var 10 (är nu 29!) och äter sumatriptan flera gånger i månaden, även testat någon typ av nerv-bedövande/antidepressiv. Men kände att jag inte ville döva massa andra känslor/saker pågrund av migränen så slutade med dom efter 5 (!!!!) års knaprande. Dom hjälpte dock!

    Hursomhelst.. Jag stal, vad jag trodde var vanliga d-vitaminer ur min sambos träningsskåp under några månader, och blev helt migränfri. När jag berättade för min sambo om mitt tjuveri, visade det sig vara kalciumtabletter jag stulit. Jag googlade, och det finns visst vetenskapliga studier på att det ska hjälpa mot migrän. Så testa det!

    Den senaste veckan har jag dock tagit 4 migräntabletter. Det har kommit pang boom från klar himmel (annars brukar jag känna när det är på G) vet inte om det är solen kanske?

    Hoppas du blir bättre iaf!
    Kram Linda

  15. Kanske kan vara efter renoveringen? Färg, tapeter, lim och slipdamm mm. emiterar…de första månaderna så frigörs ämnen som just kan ge yrsel, illamående och huvudvärk! OM det kan bero på det så vädra mycket och var ute så mycket som möjligt de två-sex första månaderna!

  16. Hej fina P! Tavlan med ögat, vart kommer den ifrån? Hoppas du har lyckats återhämta dig något från din panikångest. Trevlig Söndagskväll önskar jag dig! Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg