INGEN FREDAG UTAN….

.

.

.

IMG_5063-2
.
.

Nystädat casa och renbäddat i sängarna och mumsigt att äta + dricka i kyl och frys – det är så gott som standard här hemma när det är fredag! Och det ska d o f t a fredag och mysig helg. Fluffigt och fräscht och nytvättat och gott och jag är som säkert måånga av er andra helt beroende av väldoftande doftljus och yes jag är nog ganska kräsen där. Det får inte lukta typ indisk butik och rökelse eller så där sötsliskigt amerikanskt. Nej exklusivt och fint hotell ska det lukta när jag får välja! Lite svagt och fräscht och lite mystiskt och jag gillar de flesta från välkända Diptique och Byredo tex, de är grymt härliga och eleganta. Och nu har jag en ny favvo i en tokglad 70-talsskrud och nu ska ni få höra något sött. När vi bodde på fantastiska hotellet Miss Clara i Stockholm förra helgen så fanns det en så himla trevlig portier på det hotellet. Inte bara så där normalvänlig som man kanske kan förvänta sig på ett bättre hotell utan en verkligen suupernice receptionist. Absolut inget var några problem (och nej jag var inte där i egenskap av ganska stor bloggerska heller) När jag ex berättade att jag tyckte det doftade f a b i receptionen och undrar vad det var för läckert doftljus så sprang han ner i källaren och hämtade ett till mig som jag fick direkt. Bara så där liksom! Huur gulligt som helst och jag blev verkligen jätteglad så där vann det hotellet många extrapoäng:) (Ljuset är btw från Orla Kierly i doften Rhubarb)

.

.

,
IMG_5057


.
.

En annan sak som a l l t i d ska finnas när det är fredag är godis. Vi kör vårt lördagsgodis på fredagar och har alltid gjort (och så får man äta på lördagen också. O m man har kvar något vill säga:) Jag är verkligen en riktig smågodisfan och där är jag inte alls kräsen. Frizzflaskor och SuperS och salmiakchoklad, mmmm. Love it!

.

.

.

IMG_5025

.
.

Så är ju så klart nya snittisar och fredagsbukett ett måste här hemma också! Handlar ofta på Stora torget eller hos Mästerblomman i gamla Postengallerian, där hittar man det bästa när det gäller grönt i Småstadens centrum:) Dagens bukett kommer från Mästerblomman och är såå himla fin tycker jag, nästan som en liten brudbukett. Hortensia och så där vackra lite kallt rosa rosor och lite grönt snyggt stökigt (sorry att jag är så dålig på blomnamn:) och inte minst luktärter. Älskar luktärter. Har faktiskt nästan en hel pallkrage full med luktärt som jag sått men som inte har slagit ut riikitgt än…

.

.

.

Så – det var några av mina små fredagsmåsten!

.

.

Önskar er en härlig kväll så ses vi imorgon!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.Psst Tack för er omtanke och små tips när det gäller huvudvärken. Ni är så söta:) Men jag kan berätta att jag är tyvärr inte gravid (Det är nog bara semesterkilon ni anar haha) Vet att det ju hade varit gaalet spännande men det tåget har nog gått. Eller jag skulle ju kanske kunna tänka mig en till bebis… Och absolut H. Han älskar ju bebisar Fast jag älskar inte att vara gravid så näää… Och jag skulle helt klart bli en mamma i den övre ålderskategorin och det är ju inte optimalt direkt och det kanske man inte borde då… Men jag tokgillar verkligen att läsa om coola kvinnor som Läckberg som gör precis just det som de önskar och inte tänker på det där ”men man borde inte” utan bara kör. Så himla himla härligt:) 

,

,

,

,

.

19 kommentarer till “INGEN FREDAG UTAN….

  1. Vilken service! Vad heter han! Ska gå förbi säga GRYM! Fullkomligen älskar naturligt servicemlnded
    Människor. Happy Friday!

  2. Miss Clara är helt klart bäst på service! Råkade boka in hela företaget som skulle på utbildning på fel datum (ca 50 pers) och de ordnade allt utan minsta lilla problem trotts att det var jag som blandat ihop datumen och vi var nära inpå datumet. De är utan tvekan det smidigaste hotellet i området :o)

  3. Det finns ett ljus på HM home som nyss kommit in som heter Eukalyptus det luktar också så där fräscht inte för mycket.

  4. Bästa känslan! Idag tvättades allt i sängen! Sängkläder, kudden och täcken och fick hänga på tork ute. Ikväll kommer jag att somna som en prinsessa!

  5. Fick mitt andra barn för fem veckor sedan! Är 42 år! Det är helt underbart att bli mamma igen. Men visst absolut sliter sömnbristen mer på en denna gång, men det är värt det varenda sekund! Så strunt i vad alla andra säger om ni vill ha bebis!

  6. Min första tanke, klart att du inte är för gammal. Min nästa tanke, hur gammal är du?
    Barn är en gåva och ni är garanterat underbara föräldrar. Kram !

  7. Tycker du resonerar sunt runt graviditet i din ålder (tror du är 43 kanske?) Att få barn när man i den åldern är för det första ovanligt, och få förunnat (på naturlig väg) och att sen föda detta barn när man är närmare 45 är inte ok mot barnet. Herregud, att vara 44-45 när barnet är 10! Näe, allt har sin tid, speciellt barnafödande. Och ni har ju för 17 tre stycken! Världen är dessutom grymt överbefolkad! =/

    1. Inte ok mot barnet? Seriøst? Kanskje du ikke skulle uttale deg om noe du åpenbart ikke vet noe om. Å dømme andre har aldri vært en god egenskap….

    2. Man väljer såklart själv om man anser att man är för gammal, men det jag tänker på är att redan från 35 år ålder så ökar riskerna med att skaffa barn. Har man dessutom passerat 40år så bör man kanske låta bli, dels för barnets skull. Inte ovanligt att det bli komplikationer och missbildningar.

  8. Har du skrivit fel eller tänker du fel? Att vara 45 när barnet är 10 år är inget ovanligt.

    1. Hej Bibbi! Ja, jag skrev fel, 55 är man ju då, och det är onekligen lite väl gammalt…

  9. Jag önskar verkligen att vårt hus varit som ert på fredagarna! Istället är det kaos efter veckan med tvätthögar, tomt kylskåp och grejor precis överallt..,, sen blir det till att ta itu med det på helgen och var färdig lagom till måndagen och en ny vecka med kaos 🙂 en dag hoppas jag det ser annorlunda ut… Men älskar också livet med all kaos och stress….

  10. Jag hade för mig att jag läst tidigare att du -tyvärr inte var gravid.
    Vad roligt att du blev gravid. Jag tänkte redan när jag läste här sist. Att ni ser ut att ha massor kärlek att ge, ekonomisk kapacitet att njuta läääääänge av föräldraledigheten.
    Kram till er ! Å grattis 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg