BARNFILMTIPSET

.

.

IMG_5816-3.

.

.

Dagsläget…

.

.

.

Bonjour!
.
.
.

Ja här ligger vi sjuklingar och tittar mest på film idag på vår ”banantv” (banan= den är svängd) Bla har vi sett Annie (med Cameron Diaz och Jamie Foxx) och den är ju så himla bra och s å bra musik. Ett filmtips till er mamas som vill se en klassisk barnspelfilm med era små och få lite behållning av det själva oxå!

.

.

.

IMG_5821

.

.

Annars händer det inte så mycket här idag. Jag knaprar mest febernedsättande och Läkerol och servar Beabus med glass. Berätta gärna vad ni gör istället bloggisar. Alltid så roligt att läsa era hälsningar:)

.

.

.

Ha det nu så fint tills vi ses igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

14 kommentarer till “BARNFILMTIPSET

  1. Fikar, småäter (och smygäter) godis… Är hemma med sjuka barn (höstens första kräksjuka)!!

    Ha det bra,
    Kristina

  2. Här jobbas det nån timme till och imorgon bär det av på jobb-konferens till Nice. Inte direkt jättetråkigt 😉
    Krya på er! Kram!

  3. Den filmen måste jag allt kika på. Snart ska jag och min dotter på en föreläsning om maskar. Ska bli intressant. Krya på er

  4. Den har jag missat, måste ses. Gärna fler barnfilmstips tack 🙂 Hoppas de har någon bra på planet imorgon, vi åker till OBC på Kreta, whoop whoop! Valde det tack vare goda omdömen från dig, vänner och en del andra bloggare, förväntningar är stora 😉 Valde en av sviterna med poolaccess och det ska bli sååå skönt!

    Kram och ha en fortsatt fin dag!
    Catta

  5. Hej!

    Tänk om du ville ta dig tid och svara på denna enkla fråga, vad har du fort storlek på tavlan i halltrappen och Taj Mahal tavlan? Alltså stl på motiv och passepartoutens stl. Vill nämligen ha exakt samma som du, de såg kanon ut! Antar att de är måttbeställda från Gallerix.

    Krya på dig/er!

  6. Tråkigt med sjukdomar, men det ser mysigt ut där i soffan 🙂 själv är jag på väg till jobbet just nu. Så härligt att det finns inspirerande bloggar att läsa på vägen dit 🙂

  7. Heisann 🙂
    jeg lurer på hvilket tv-møbel du har? Er på jakt etter et lignende.
    Fin dag til deg og dine:)

  8. Hej har precis köpt nytt boende och hade tillträde idag. Nu återstår det roliga: att inreda!! 🙂 Är på jakt efter en tv möbel och undrar vart er kommer ifrån?

  9. Krya på er och tack för mysig blogg! Jättefin TV ni har. Vilken modell och märke är det?

  10. Hei

    Ser det er flere som har spurt og jeg slenger meg på… Hvor kommer tv benken fra? Evt noen andre som vet?

    Vh, Lisa

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg