NY IPHONE ÄR ALLTID LITE KUL

.

.

.

IMG_6970
.
.
IMG_6972


.
.

Nytt och shoppat – ny ajfån, skön handkräm från Björk & Berries Kicks, doftljus från Bybinett (ä l s k a r den här doften) och så en fluffig tuttbakelse från Konditori Systrarna Ericsson på det (Oktober = påminnelse att checka tuttar + att ge bidrag)

.

.

.

.

Todelooooo lördagsbloggisar!

.

.

.

.

.

Hoho – här är jag!:) Just nu precis hemkommen från en liten lördagstur ner på city med mysig lunch med svärmor och sen lite shopping (och Beabus fick sen följa med farmor hem  för att pyssla allt det där kuliga de hittade inne på Panduro:) Själv så har jag krypit upp i soffan här hemma med min nya ajfån för att bekanta mig lite med den. Föra över bilder och kontakter och sånt ni vet. Det är ju alltid lika kul med en sprillans ny telefon eller hur och den jag köpte idag heter Iphone 6 s Plus i rosé och kom ut igår (och anledningen till att det blev en ny telefon idag var att Loloskruttan tappade sin ajfån i toan och istället för att ta upp den direkt så skrek hon bara som om jag vet inte vad och ja ajfånen sjönk ju och dog. Gick inte att rädda. Så nu har hon min gamla:) Ovant med en så s t o r telefon men så ska det tydligen vara nu, back to the ninties liksom. Ja jag kommer såå väl ihåg min allra första Nokia, den var inte att leka med haha. Verkligen en enorm tegelstenmodell:) Men hur som helst så är det ju väldigt bra med en lite större skärm faktiskt då jag till allra största delen surfar med telefonen (och fotar) och inte bara pratar i den! Och så är den här ny rosa färgen sååå snygg (dock fick jag ju lov att dölja den med ett nytt rosa läderskydd från Apple men men:)

.

.

.

IMG_6940

.

.

Så det gör jag just nu – mumsar lite marsipantutte och pillar på en ny telefon och nynnar på lite skön reggae med favoriten Adam Levine!

.

.

.

Hoppas att ni alla får en finfin lördagseftermiddag vänner!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

16 kommentarer till “NY IPHONE ÄR ALLTID LITE KUL

  1. Har kommit så långt att jag åtminstone börjat fundera på att byta ut min gamla 4 som strular var och varannan vecka, men jag tycker också att den nya 6:an är stor, det är inte direkt som att man bara tar den i fickan och sticker ut och joggar en sväng. Samtidigt kanske man kan dra ut på det där med att skaffa progressiva glasögon ett tag till om man har en större skärm;). Ha en trevlig helg!

  2. Björk & Berries egen butik passerar jag nästan varje dag på min pw! Gissa om jag har badrumsskåpet fylld med deras produkter.. / Stina

  3. Hej Petra!

    Tack för en fin och inspirerande blogg 🙂

    Måste bara tipsa om ett jättebra och dessutom billigt bumperskydd till Iphonen. När man har en så snygg telefon känns det ju tråkigt att gömma hela bakom ett skal, men har kört detta nu i flera år: http://www.kjell.com/sortiment/telefoni-kommunikation/mobiltelefon-tillbehor/fodral-skal/skal/apple/linocell-tpu-bumper-for-iphone-5-och-5s-transparent-p93612

    Snyggt för det knappt syns, men också SÅ bra för det är som en skyddande kant som ligger lite högre än telefonen, som en ram. Har tappat min telefon i backen jag vet inte hur många gånger, men har aldrig lyckats spräcka skärmen eftersom denna skyddar. Toppen va?

    Kram
    Angela

  4. Åh, så kul med ny IPhone! Hoppas du är nöjd:)
    Själv får jag nog nöja mig med min gamla 5:a ett tag till men sen får det bli en fining i roséguld 🙂

  5. Åhhhh! Roséguld fanns inte när jag köpte min iPhone 6 för några månader sen. Gud vad fint! Fasiken också…
    Älskar tuttårtan! Måste verkligen googla vart det där ligger. Vill också ha en tutte ju. Min man blir nog glad om han får en.

    Förresten. Jag har ett skitbra tips till dig!
    Om man som jag, är tokig i märkesvaror och kvalitet, finns det en undersökningssite, där man gör undersökningar som man får betalt för i form av poäng som man sedan kan shoppa för. Allt från Kay Boyesen till KitchenAid produkter finns. Perfekt för såna som mig som inte riktigt har råd att köpa sånt annars. Prylarna man plockar ut blir alltså helt gratis! Jag hittade länken här. Där står all info man behöver veta. http://goo.gl/BepLJk

  6. I love the colour of the phone. What is the name of the cake? It looks like a female breats. 🙂 and would for sure be prohibited in USA 😉

    1. Ombia!
      In Sweden we honor women not surviving breastcancer during october, that´s why the cake looks like a female breast. We donate money to a refund for cancer and the whole month is ”pink” with ribbons and bows in pink color. Some stores also colours their items in pink, for example this year is some of the milk cartoons pink and a some amount of money goes to the cancer refund of all pink cartoons that is sold.

  7. Jag föredrar de vanliga Ipones storlekar innan fattar inte alls varför alla tel blivit större det känns ju som ett steg i helt fel riktning 🙂

    Ha en skön ny höstvecka

    LOVE M

  8. Härligt med ny lur!! Eftersom du skaffat plus måste jag fråga… även om att du skrev att du måste vänja dig till storleken -Hur känns storleken i handen liksom? när du skall skriva & den där lägger man kanske inte mot örat!?? utan använder handsfree i stället!?

    Min lur skall nämligen bytas ut nu. Efter att ha bytt iPhone 1 gång om året slutade vi med det på 5:an & nu hänger den inte helt med som den skall.
    Jag kan bara inte bestämma mig för 6s eller 6s plus. Som jag förstått har plus bildstabilisator i kameran, vilket så klart lockar mig. Men så frågar jag mig om den utgör all världen i bild kvalitet!?
    Haha, stackars -jag förväntar inte att du har alla svaren, jag spånade bara iväg lite i mina i-lands funderingar.

    Grattis med luren i alla fall & röse blir det så klart här också 😉
    Fin vecka till dig

    1. Trodde också att jag skulle tycka den var stor och kanske klumpig men man vänjer sig ju fort! Och den är suuperlätt och tunn och väger ju ingenting men jag tyckte nog den var lite hal och ostyrig i bara en hand utan skalet. Med skal blir den ju strävare och jo man kan lägga den mot örat, det är ju ingen I-pad:) Lättare att hitta handsväskan är den också och det enda minuset med storleke som jag sern är väl när man ex vill ta en jogg. Det är ingen ajfån men lätt stoppar ner i träninsbyxan och några armhållare i den här storleken har nog inte kommit än:)

      KRAM

  9. Måste fråga om du har läder eller silikonskalet, och hur rosa man uppfattar skalet. 🙂 Velar mellan detta skal eller BMB´s svart och vitmönstrade till min rosa skönhet 😉

    1. Jag har ett läderskal från Apple och det är mest dovt beige-rosa och ja, jag skulle absolut valt det om jag var dig:)

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg