JUL I BEAS RUM & QUELLE SURPRISE

.

.

.
.
.
IMG_9074
.
.

Bea har fått en så söt liten pastellsmyckad gran på sitt rum! Både gran och kulor och ljusslingor hittade jag på Ikea häromdagen för typ ingenting och Lolo storasyster fick en exakt likadan inne hos sig (tips!)

.

.

.
IMG_9110


.
.

Ett annat tips är Beas toksnygga tutu, Fancy Nancy, som hon fått av min vän Emma som driver den populära barnbutiken Kung Fidolin. Perrrfekt att ha på kalas och julens festligheter (eller hänga som smycke på väggen i barnrummet – ett till tips;)

.

.

.

IMG_9080-5
.
.

Julgranen är i plast (p r a k t i s k t i barnrum) och den söta toppängeln är en tokgammal från Rice) Juljusstaken med mässingsdetaljer i fönstret är ny och i alla fönster på övervåningen står likadana (funna på Åhlens)

.

,

.
IMG_9113

.

.

Bea har så klart SVT-kalendern och så har de här söta kalendrarna. Två choklad från Niederegger och Maileg och så en jättesöt från Akademibokhandeln med tillhörande bok. Varje kväll fram till jul så läser vi ett kapitel för skatten ur Skorstensjul. Jättemysigt och uppskattat (ett tredje tips) Söta renhuvudet på sängen kommer från HM Home.

.

.

.

IMG_9091-7


.

.
.

.

Bonsoir Fredag!

.

.

.

.

Här kommer en seeen uppdatering mina vänner! Gjorde nästan klart detta inlägg tidigare idag men sen blev jag helt enkelt knockad av dagens s t o r a överraskelse.. Min fina fina lillebror meddelade först igår att han och hans älskade fina fina sambo åkt iväg i hemlighet och förlovat sig i Paris och idag kommer nyheten att de gifte sig där också! Åh! Världens vackraste bröllopspar (jag har sett bilder:) och jag är såå glad för deras skull och s å chockad haha. Ingen visste någonting (förutom barnvakterna så klart..) så ni kan gissa vilken surprise för alla. Har alldeles för mycket gravidhormoner för att klara av så här mycket oväntad romantik på en och samma gång, snyft! Sååå himla himla härligt vackert<3 (Vi har en familjegrej med Paris och förlovningar. Mamma köpte som nyförlovad sin bröllopsklänning i Paris, jag själv har förlovat mig i staden inte mindre än t v å ggr och nu har båda mina bröder gift sig där:)
.

.

Nu ska jag går och läsa saga för min lilla skatt här!

.

.

.

Ha nu en riktigt mysig fredagskväll alla bloggisar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

13 kommentarer till “JUL I BEAS RUM & QUELLE SURPRISE

  1. Måste tipsa om att DN har Skorstensjul som kalender som man kan lyssna på via deras sida, jag har lyssnat varje kväll än så länge även fast jag är vuxen ☺

  2. Ååh Grattis till din bror och hans fru. Paris är ju verkligen staden Nr 1 för romantik, jag som fotogaf i Paris om någon vet 😉 så många Svenska brudpar som jag fotar här 🙂 Kika in på min hemsida så får du inspo för Parisromantik i massor! 🙂

  3. Tack för julinspiration! och vilken härlig överraskning! Har en fråga om trådkorgarna i Beas rum, vart kommer de ifrån?

  4. så fint i beas rum – en dröm för en liten tjej!

    PS – du missar väl inte att tävla i min härliga julkalender med priser för tiotusentals kronor !!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg