EN TIDIG JULKLAPP

.

.

.

IMG_0438
.
.
.

Tadaaaa – min nya antika byrå! Åh igår blev jag bara såå himla glad. H försvann iväg ett par timmar på hemligt ärende och hem kom han med denna tidiga julklapp till mig.. En antik vacker sengustaviansk byrå i mahogny, med tjusiga gamla nötta mässingsbeslag och marmorskiva och preciiis en sån jag önskat mig. I love it. Känner nu att jag bara vill ha fler tjusiga antika möbler (ett par baljfåtöljer från tiden vore ju inte fel alls det heller hehe:) Nytt och modernt, designat och antikt i en härlig blandning, yes det är d e t jag vill ha i vårt gamla hus! (tavlan ovanför har jag hittat på Newport om någon undrar och vaserna är från Louis Roe och kommer från By Binett.se. Lampan är en PH-lampa från Louis Poulsen)

.

.

.

IMG_0426

.

.

.

Byrån står nu i vår ”salong” eller mittenrummet i vardagsrummet:)

.

.

.

Återkommer snaart med vår gran a la jul 2015!

.

.

.

(Och nope, vi vet inte vad bebben i min mage har för kön. Vi har valt att inte ta reda på det och det får bli en överraskning. Men det var roligt att ni gissade:)

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

8 kommentarer till “EN TIDIG JULKLAPP

  1. Jättejättesnyggt! Underbar mix. Blir perfekt med antikt i din inredning, tycker jag. Och du, ditt pepparkakshus… alltså man dör 🙂

  2. Åh va snyggt! Vilken härlig ”tyngd” det gav rummet… Stort gilla!! =) kram

  3. Wow!! Så lyxig och elegant känsla det blir. Fantastiskt fint att kunna kombinera på det viset. Håller med om att ett par baljfåtöljer hade passat ypperligt. Fantastiskt.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg