PLUNDRAT GRANAR IDAG

.

.

.IMG_1127-2

.

.

Idag åkte de ut – granarna alltså! Vår stora maffiga sak där nere i vardagsrummet såg ju bara så hemskt ledsen ut när vi kom hem igår så den var bara tvungen att flyga iväg till granhimlen idag (Kungsgransbarren satt iofs stadigt men hängde alldeles grå). Och när vi ändå höll på så tog vi upp tjejernas skojgranar på vinden i samma veva och sen försvann julpynt och advenstljusstakar och stjärnor i ett nafs också så ja nu är det julfritt här hemma  (Ganska tidigt jag veet men ganska så skönt också tycker vi!)

.

.

.

IMG_1177-2

 

.

.

Så skatterna har mumsat det sista julgodiset och pepparkakhuset som de under stor glädje fick massakera tillsammans där på betongbordet ute på gården (tradition) Lolo fick riktig feeling och julgransplundringspimpade sig själv som ni ser!

.

.

.

 

 

IMG_1208
.
.

Hej då granen!

.

.

.

.

Todelooooo!

.

.

.

Gäääsp. Trött och seg bloggerska har vi här ikväll. Hade en del uppbokat idag men ställde in allt för att jag helt enkelt föredrar vila hemma istället just nu! Och ja allt känns ganska seegt för tillfället och det är en evighet kvar till maj och bf och jag funderar på om man inte kan gå i idé som preggo också? Hade varit himla skönt iaf:)

.

.

Nu blir det fotmassage och filmtajm och massa popcorn här (= skönt + mysigt + yummie!)

.

.

.

Önskar er alla en riktigt mysig söndagskväll!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

 

13 svar till PLUNDRAT GRANAR IDAG

Lämna gärna en kommentar