DAGSLÄGET

.

.

.

IMG_1337-6
.
.

Visar pics från helgen denna måndag – då vi var på utflykt på isen jag och min bula och mina skatter. Tycker egentligen att det är ganska läskigt att vara där ute på Mälarisen även om det är plogat isbana och s k a vara safe. Tänker att isen ska spricka ändå och nu när jag är så stor och rund och go skulle jag ju aldrig någonsin kunna komma upp ur en vak och inte kunna rädda någon ur en sådan heller (Inbillar mig ju att jag skulle klara det med ren hjärnvilja när jag är mitt vanliga jag:)
.
.

,
IMG_1345-2
.
.
IMG_1333

.
.

Skatterna tycker i alla fall att det är kul på isen och denna dag hade de med sig sina Snowkicks och for runt med! (Beas fina vinterset med en jacka med rosor och silverstövlar kommer från Molo om någon undrar)

.

.

.

.

Heeeej Måndag!

.

.

.

.

Krasslig bloggerska har vi här denna snöiga vinterdag. Jag sov typ max 3 timmar i natt och är trött och har ont i hela kroppen och fryser och känner mig matt och lite yr. Ynklig liksom. Är kanske influensa på gång (känns så) eller så är det graviditeten som spökar – har ju känt mig seg ett tag nu. Så jag vilar och dricker massa med nyttiga hemmafixade och vitaminproppad juicer idag och hoppas att det vänder. Alla skatterna är i skolan då det är första vardagen efter vinterlovet idag och det har varit ganska skönt faktiskt med lugn och ro och att kunna sova ikapp lite här på dagen..

.

.

.

Önskar er alla en fin start på veckan så ses vi snaart igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

7 svar till DAGSLÄGET

Lämna gärna en kommentar