BULAN OCH JAG VECKA 24

.

.

.

Untitled-1-2
.
.

Gårdagens jag i skön stickad klänning från Esprits mammakollektion.

.

.

.

.

Todelooooo Sköna Söndag!

.

.

.

.

Yes här har ni oss oven som vi ser ut just nu; min lilla ”sprattelmini” och jag! Vecka 24 har vi kommit till och nu rullar det ju på ganska snabbt. Mår okej men fortfarande nästan overkligt trött och en hel del illamående och så halsbränna som bonus på det, håhå jaja;) Har märkt att jag får värst halsbränna av sånt som bröd och bullar så det ska jag hoppa framöver. Fortfarande mest sugen på syrligt och det som är salt och flottigt. En ny grej är att inlagda godsaker klättrat upp på måste-ha-för-jag-är-gravid-listan, ni vet smörgåsgurka och picklad lök. Den ultimata menyn just nu i min preggovärld är rostbiff med just det och så riktigt krämig hemgjord potatissallad, åh så himla gott. Sen så en syrlig Gino efter det (ni vet den klassiska desserten med fruktsallad i ugn med smält vit choklad över) Denna söndag ska vi dock äta en Boef Bourguignon som just nu i detta nu står och puttrar och sprider ljuvlig doft på spisen i köket och efter den blir det nog Gino (igen:)

.

.

.

Just nu är resten av la familia på lekland och jag ska passa på och köra ett litet mini-spa i badrummet. Är så torr i huden just nu så nu ska det skrubbas och packas in så det står härliga till!

,

,

,

See U soon raringar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

20 svar till BULAN OCH JAG VECKA 24

Lämna gärna en kommentar