COCOONING

.

.

.

IMG_1671-4
.
.
IMG_1680-3


.
.
IMG_1723-2
.
.
IMG_1701-2

..

.

.

I ”The Master bedroom” denna januaritisdag!

.

.

.

.

Tjineling vänner!

.

.

.

.

Mitt sovrum – min oas just nu! För ooh my vad jag trivs där inne nu efter renoveringen och speciellt nu i ”mitt tillstånd”:) Så softa sköna pudriga ton-i-ton-färger som alla liksom är grå men ändå inte och som gör det så svalt rofyllt och lite lyxigt mysigt.  Idag har detta preggo inte gjort många knop utan bara mest softat hemma i kofta och sockor och det kanske syns:) (ja förutom att ta mig ner till Barnmorskan men tog fel på tid och fick byta till en ny. Gaah jag är s å virrig och blir ju så trött på mig själv ibland!) Igår var det däremot liite mer fart på mig då jag var ända ner i Mjölby på ett stylingjobb men som sagt idag är jag nästan lamslagen av trötthet och mest svarat på lite mail, skrivit några fakturor och lyssnat på poddar + letat barnrumsinspo i magasins. Så skönt att ha möjligheten själv kunna bestämma över mina tider och styra dagarna som jag vill nu. Hade jag haft ett ”vanligt jobb” hade jag nog fått sjukskriva mig tror jag (om man nu kan sjukskriva sig för ”div gravidkrämpor”?:)

.

.

.

.

IMG_1678

..

,

Sänggaveln vi har brukar många fråga om här och på Insta när jag visar pics från sovrummet och den har jag beställt efter egna önskemål på Zandvoort i Sickla. Sängkappan vi har kommer från Mille Notti och finns bla på Sleepo.se. Påslakanen är från Dirty Linen, sängborden är från Asplund och lampan från Flos. Gardinen har tyg och foder från Designers Guild och är beställd hos Atelje Fåtöljen i Västerås.

.

..

,

Nu ska jag ta tag i middagsbiten här och jag tror jag minsann ska be H att köpa med hämtmat när han går hem från jobbet. Yes en easyfixdinner får det bli. Frågan är bara vad jag är allra mest sugen på – japanskt eller thailändskt…:)

.

.

Ha nu en fin tisdagskväll vänner!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

18 kommentarer till “COCOONING

  1. Låter helt underbart att kunna styra själv över sina tider så, det är sååå tradigt att gå upp samma tid varje morgon och släpa iväg barn och sig själv till föris och jobb, stress stress.
    Jag jobbar 80% (och så har jag ju bloggen då) och den där extra dagen i veckan att vara ”ledig” på är livsviktig för mig känns det som. En dag extra med kvalitetstid med mina små 🙂 . Vill gå ner till 60%, det skulle funka ekonomiskt, tyvärr funkar det inte med mitt jobb.. Behövs på 80%
    Men vem vet, om ett par år kanske möjligheterna ser annorlunda ut, hoppas det!! Jag har iaf tur som har ett bra jobb som jag trivs med 🙂

    Hoppas du får din styrka tillbaka pronto, du ser iaf alltid oförskämt fräsch ut, med glow!

    Kram Carta

    1. Ja vad härligt när man trivs på sitt jobb som du gör – även om man vill hinna med så mycket annat också!:)

      KRAM

  2. Den där lampan är verkligen jättefin, men kan väl inte vara en bra läslampa om man som jag älskar att ligga och läsa böcker på kvällarna, men fin är den!
    Kram Monica

  3. Skönt att kunna ta det lite lugnt när man är gravid. Erat sovrum är så snyggt! Älskar sänggaveln den är en riktig hit! Ha en fin dag 🙂

  4. Väldigt fint sovrum du har! Gillar din styling och sänggaveln är något alldeles extra utan att vara förmycket! Förstår att du trivs!
    //Berith

  5. Men åh ett sånt fint sovrum! Den underbara puderrosa filten, vart hittar man den? Stort tack på förhand!
    Kram!

  6. The beautiful picture on the wall is the one thing that catches my eye first! 🙂 Beautiful room all in all though.

  7. Hejsan Petra! 🙂
    Jag har aldrig skrivit en kommentar till dig men jag kände bara att jag ville göra det och tacka för en riktigt mysig och bra blogg! Jag blir alltid så glad och lugn när jag går in här 🙂 så tack ska du ha! 🙂
    Och eftersom jag inte kommenterat ännu säger jag helt enkelt grattis till graviditeten nu!
    Ta hand om dig Petra!
    Kram! 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg