SOM FÖRR I TIDEN (NÄÄÄSTAN IAF)


.

.

.

IMG_1729-2
.
.

.

Idag var jag en sväng nere på stan och passade då bla på att köpa lite nya undisar! Blev ju bara såå nostalgisk och happy när jag hittade dess sköningar i bomull från Calvin Klein på Twilfit. Exakt såna här hade jag när jag var en tight tjugonånting och tyckte det var superballt när den där trikåmudden på trosan syntes mellan den korta magtröjan och Diesellackbyxlinningen haha:) (minns ni?) Och nu känns ju dessa underkläder också så rätt när jag är preggo. Mjuka och bekväma och sitter så bra (även idag – fast kanske liite annorlunda på dagens gravida päronkropp än på nittiotalet:)

.

.

.

IMG_1753-3-2

.

.

.

IMG_1758-2

.
.

Nope vill absolut inte ha något som sitter hårt eller skaver på kroppen just nu! Kan få panik på en jobbig söm eller en för hård spets (Så ska det inte vara någon vaddering i kuporna för trots att jag har en ganska ”normal” gravidbyst (c) så känns den ändå tillräcklig stor som den är:)

.

.

.

IMG_1732

.
.

.

Passade även på ett köpa nytt lite finare set från Chantelle med gulddetaljer som också satt skönt och ett helt gäng trosor när jag ändå höll på. Köper ju så himla sällan nya fina underkläder själv (det är faktiskt min man som brukar göra det:)

.

.

.

.

Hej snyggingar!

.

.

.

.

Hoppas ni har det fint!

.

.

.

Här är det bara bra och idag har jag bla varit på kontroll hos barnmorskan och alla värden var helt okej och minis lilla hjärta slog ”hårt och starkt och friskt”:)

.

.

Det var ju så himla fint ute idag och så ljust och soligt och det känns verkligen att det ”har vänt nu”. Känner ni det också? Inte vår och vårkänslor men de där ljusa blåa eftermiddagarna som vi fått gör iaf mig på riktigt bra humör och man känner att det går åt rätt håll iaf!:) Nu ska jag iväg för att fixa nya skridskor till min stora skatt och tåspetsskor till min ballerina men försöker kika in till er lite senare igen.

.

.

Önskar er en fin tordagskväll (redan fredag imorgon mao – hur härligt som helst ju:)

.

.

KRAM

.

.

.

.

31 kommentarer till “SOM FÖRR I TIDEN (NÄÄÄSTAN IAF)

  1. Vad vacker du är. Fina gravidbilder det är… Har du funderat på att låta en proffesionell fotograf ta några vackra gravidbilder på dig… Är ju så poppis nu och vackert? Du tar ju iof väldigt bra bilder själv. Fin färg du har… Har du naturligt den färgen från semester eller solar du eller har du tips på en bra ”brun utan sol”? Fina underkläder också!

  2. Du har ju absolut ingen päronkropp, du är ju snygg som få!!! Ungefär tusen gånger snyggare än mig och jag är inte gravid… 🙂

  3. Oj, modiga bilder säger jag med : / Inte för du inte ska va stolt men underklädesbilder på nätet? Vad säger din familj?

  4. Vacker och modig. Det är jag gillar med dig att du visar den nakna sanningen, bad hair days, osminkad , innan olika behandlingar du gjort osv osv. Det tycker jag är så bra i detta utseende fixerade samhälle. Det är nog bla därför din blogg är så populär. En vacker gravidmage är oskyldigt tycker jag, inget en familj skulle höja på ögonlocket åt tror jag.Det är mer naket på tv reklamen mellan olika tv program så det är nog ingen som bryr sig. Härligt tycker jag!!!

  5. Så vacker du är! Så snygg kropp🙌🏻
    Kan du inte ha en liten frågestund snart 😉
    Trevlig helg fina du!

  6. Hur tänker du och alla andra som lägger upp sådana här bilder? Din familj, vänner, personer du arbetar med.. Bilderna sprids och kan hamna var som helst. Har du ingen integritet?

    1. Annika,

      Jag kan ju bara svara för hur jag tänker och inte för hur alla tänker runt detta:) Vad menar du exakt med ”sådana här bilder” – är det att jag visar min gravidmage utan något täckande som en tröja!? Isf kan jag berätta att jag tänker inget särskilt när jag visar en sån bild. För mig är en mage som en knäskål eller en tumme, en del av min kropp helt enkelt. Tycker inte det är på något som helst sätt stötande eller konstigt med en naken gravidmage utan något helt naturligt och ganska vackert. Det är 2016 nu och nej jag tror inte någon i min närhetheller höjer ögonbrynen och finner dessa bilder konstiga (och om någon nu vill sprida min mage där mitt ansikte inte ens syns så får de varsågod å göra det) Integritet för mig är något helt annat än att inte kunna visa sig i bikini eller som här i en rejäl topp och ordentliga trosor. Det är inte sexistiskt, porrigt, utlämnande eller fult med en mage och inget min familj tycker är något man måste dölja. Jag tycker inte jag är smashing men jag är stolt och nöjd över min starka kropp som nu är snart 44 år och bär på sitt fjärde barn.

      1. Så jäkla bra svarat Petra!!
        Jag blir chockerad över hållningar som att det skulle vara fult eller sexistiskt att visa sin vackra gravida kropp.

        Riktigt älskar ditt svar här!!

  7. Veldig fine bilder;))
    hvis du har tid til å svare: husker du merket på ”sløyfe-knaggen” klærne dine henger på . Den var også veldig fin! Skulle gjerne hatt en sånn! Ha en fin helg;)
    Hilsen trofast leser av bloggen din!

    Marit i Norge

  8. Vilket bra tips med CK underkläderna, väntar också barn och söker efter bekväma undies 🙂 vart kan man hitta klädhängaren? Super söt!

  9. Svårt att förstå att någon kan tycka dessa bilder är stötande. Det är naturliga, vackra bilder så som våra människokropp ser ut. Dessutom ganska påklätt. Hade det varit ”perfekt” retuscherade bilder tror jag inte många hade reagerat. Då blir det mer docklikt, plastigt och kommersiellt gångbart. Nä, fortsätt visa äkta vara, Petra. Jag tycker du är cool och modig förebild för oss medelålders tjejer!

  10. Nä jag känner inte porrigt eller sexigt nånstans faktiskt när jag ser bilderna, det är en vanlig kvinna i en vanlig kropp i lite mysunderkläder med en gossig mage. Det är sådana bilder vi ska visa mer, all natural som vi faktiskt ser ut. Men det är en intressant diskussion ju, måste då undra hur ni med negativ klang i kommentarerna ställer er till att visa sig i bikini på stranden ex.? Och Petra, jag blir glad varje gång jag går in på din blogg!

  11. Du er en fantastisk modig og ærlig kvinne Petra, fortsett med å være deg selv, en gravid kvinne er vakkert. Din blogg gir meg utrolig mye inspirasjon,min mann syntes kanskje litt for mye, he, he, og gjør meg glad. Ha en flott helg med din familie.

  12. Superfina bilder Petra och din mage är ju helt bedårande vacker =) Du bär upp underkläderna jättefint. Och jag kan inte heller förstå hur vissa kan tycka att det är ”stötande” bilder (!?!?!) Måste mer handla om avundsjuka tror jag.

    Lan: klädhängaren kommer från svenskt tenn, min dotter ha en likadan i sitt rum, jättefin är den.

    Ha en fin Lördagskväll!

    Kram

  13. I love the styling of your new purchases! And you totally look fabulous and make pregnancy sexy! Your blog is my favorite 🙂

  14. Om någon vet vad det är för väska så vore jag tacksam att få reda på märke och modell! 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg