KALASFÖRBEREDELSER

.

.

.

IMG_2063-3
.
.

,

Bageriet denna söndagskväll!

.

.

,

,

Todelooooo snyggingar!

.

.

.

.

I köket här i vårt casa pågår just nu kanelbullbak för fullt! (Kör mina klassiska ”Rutesnurror”, de är absolut det godaste:) Imorgon är det nämligen en liten älskad prinsessa som fyller 7 år och det ska firas stort förstås. Idag har vi bla fixat ballonger och beställt tårta enligt bestämda önskemål och de där sista presenterna ska med omsorg slås in ikväll. Vi firar Bea här hemma imorgon med tårtkalas med släkten så kör vi kompiskalaset nästa helg. Tycker det bara är s å himla mysigt att fixa inför skatternas födelsedagar och vi har ju faktiskt två barn som fyller år nu med bara två dagars mellanrum men Trulle har firat med sin pappan i helgen så vi kör hans firande på tisdag istället. Då blir middag på restaurang och baluns för den nyblivna älskade 15-åringen<3

.

.

Mycket kalasande för tillfället mao och som sagt, det är ju bara bara superroligt:)

.

.

.

Önskar er alla en soft och skön söndagskväll så ses vi!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.
.

8 svar till KALASFÖRBEREDELSER

Lämna gärna en kommentar