ORDNING I POJKRUMMET

.

.

.

IMG_2385
.
.
IMG_2381-3


.
.
IMG_2386
.
.IMG_2380-2
.
.

Idag bjuder jag på lite pics från ett städat pojkrum här hemma! Inte alltid det är precis sån här ordning direkt men vår tonåring här hemma har faktiskt aldrig så där riktigt stökigt heller (ta i trä:) Tycker verkligen om Trulles rum, det blev ju riktigt mysigt när vi renoverade, och han trivs så bra där en trappa ner (Rummet är vårt föredetta gästrum på vårt första plan i casat. Den fina stora mjuka mattan gör ju mycket till (den är typ 3x4m) och så de där typiska amerikanskt-pojkrum detaljerna som han önskade blev ju så coola. Garderoberna är en halvplatsbyggdvariant dvs vanliga Ikeagarderober som har ställts på sockel och fått lister och krön + handtag och målats kritvita. Målade gjorde jag själv och det tog lite tid då alla ytor behövdes slipas och tvättas först men det var det värt. Stoor skillnad att göra så här mot att bara ställa in standardgarderober direkt på golvet tycker jag. Ett litet diy-tips till er så här på en måndag:) (och om någon undrar var man kan hitta snygga baseballsaker och vimplar etc så finns det massor med fint att beställa direkt från fansidorna i USA. Mattan är från Carpet Vista, skrivbord Ikea och stolar från Vitra)

.

.

.

.

.

Todeloooooo!

.

.

.

.

Hoppas ni mår fint raringar denna februarimåndag! Grått och regnigt ute men här inne ligger jag och Lolo i varsin soffa i vardagsrummet med varsin lap och varsin stor kopp chaithé/varm choklad och lyssnar på schlagerlåtarna från i lördags och pratar om vilka som var bäst. Mina favoriter är absolut de två som gick direkt till final så b r a röstat Sverige:)

.

.

Nu ska jag dock klä på mig rock och mössa och ta Cooper i kopplet och gå ut i regnet och så ner till den rosa skolan och hämta hem minsta lilla skatten här. Bara ett par minuters prommis men det bär i mot när det är så mysigt här inne..;)

.

.

.

Ha nu en fin eftermiddag så ses vi snaaart igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

44 kommentarer till “ORDNING I POJKRUMMET

  1. Hej, superfint och det är precis så jag själv har tänkt bygga mina garderober. Får man fråga vilken garderob (grund) som du köpt, inkl dörrarna då? Samt var det inte svårt att få färgen jämn? 1000 tack på förhand! Hälsningar Jenny

    1. Tack snälla! Tror det var Ikeas Pax i den högsta varianten som heter Bergsbo

  2. Så stiligt! Undrar var spottarna kommer från. Tack för en härlig och inspirerande blogg!

  3. Tack för en superhärlig blogg o stort grattis till kommande bäbis:) vill du tipsa om den bästa inredningssidan på nätet..? Tack på förhand! 🙂 Kramar

  4. Wow så snyggt! Förstår att han är nöjd 😀
    Vilken färgkod är det på väggarna?

    Varma hälsningar Ellinor

  5. Fantastiskt fint med garderoberna, tänk vad en sockel och maffiga lister kan göra, otroligt. Fint att de är kritvita med, och tro mig, jag vet hur jobbigt det är med det där slipandet och tvättandet och målandet av luckor/dörrar. Målade om hela vårt kök härom året hehe. Men det blev jättefint så det var ändå värt allt slit (har väldigt många luckor, pjuh).

    Nu måste jag koncentrera mig på Husdrömmar här, favvoprogrammet!
    Kramis

  6. Så supernice rum, jag förstår att han gillar det! Vi har precis beställt ny matta från Carpet Vista tack vare dig 🙂

  7. Vackert och stilrent.
    Är du nöjd med handtagen till dörrarna och var har du hittat dom?

  8. Lite upersonligt kanskje..man kjøper en stil,uten å ha varit på en match med New York Yankees…Men tommel opp for skap,teppe og skrivbord;)

    1. Kanske har sonen någon koppling till NY? Han kanske är ett extremt hängivet fan av såväl baseball och amerikansk fotboll, för annars är det lite komiskt och lite tidstypiskt att använda sitt hem som iscensättning av ett liv man inte lever. Ingen kritik mot bloggaren, för OM det är så att det ”bara” är ett inredningssätt och inte ett intresse, så är det verkligen inte bara hon som gör så. Handen på hjärtat finns det väl inte ett bättre tidsdokument än att man sätter upp kulisser för hur man vill bli sedd?

    2. Det är min son som önskat att ha det så och som gillar amerikanska sporter och detaljerna och då är jag ingen mamma som ”Nää, det går ju inte för du har minsann inte varit på någon NY-match. Du får ha VIK-hockeyvimplar på väggarna”

  9. Himla fint med garderoben. Vi har oxå denna garderob men den står rätt o slätt bara där (och vi fick dessutom kapa liiiite för att då in den, typiskt oss o tycka att vi ”hade koll” på måtten, så det finns inget utrymme för att piffa till den nåt extra inte, haha).

    Såg nu längre ned att det var ju till Kungsbyn ni var, kalaset alltså. Senast vi var där var förförra sommaren. De verkar ha fixat till det rejält! Måste in o kolla hemsidan, kanske jag o vår lilla soon-to-be-four kan åka dit till helgen medan pappan o de stora (12 o 10) hänger på Kokpunkten 😉 Inte läge för mig där just denna helg… 😉 och bår minsting blir det sånt jagande av… Västerås är himla mysigt. Har ju inte sååå långt dit (från Bålsta).

    Ha det fint snygging!
    Blir nästan nostalgiskt att tänka HUUUR länge jag följt din blogg, med tanke på hur stor Trulle har blivit! När jag började följa var du ju mammaledig med en liiiiten Bea <3
    Hua va åren går! Och snart har du en liten igen. Myyys!

    Kramas från en idag vabbande mamma som precis ätit semlor med mina stora sjuklingar.

  10. Tack för tips! Jättefint pojkrum, men jag skulle byta plats på New York-tavlan och Yankes postern.

  11. Riktigt fint pojkrum måste jag säga. Mina grabbar har väldigt små rum och känslan tycker jag är väldigt stökig. De har för mycket grejer på liten yta.

  12. Så fint som ni har det i ert Casa så hade jag gissat att ni hade hemstädning.
    Det är absolut inget fel att köpa tjänsten, det är inget fel att städa själv heller.
    Men jag trodde ni hade fullt upp med annat.

    Trevlig dag!

  13. Så fint rum han har er Trulle! Undrar vad huvudet som han har hörlurarna på kommer ifrån.
    Ha en härlig dag fina du!

  14. Hej! Så otroligt vackert hem ni har!! Vi ska köpa ny garderob till sovrummet. Var hittar man socklar, lister och ”krön”? Väldigt inspirerad:) Tack på förhand.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg