MEN SÅ TYPISKT

.

.

.

IMG_2741-3
.
.

Läget just nu är – sängläge!

.

.

.

.

Hallå snäckor!

.

.

.

.

Freedag idag och vad händer? Jo det blir sjukstuga här hemma! S u c k. Lolo är hemma från skolan efter att vaknat upp med en dunderförkylning och jag (och Cooper) gör henne sällskap eftersom mina ögon också rinner, näsan känns tjock och det värker lite oroande i kroppen. Inte vad vi hade planerat alls detta och såå segt men men, så blir det ibland. Så vi ligger här i sängen och jag planerar inför middagen hemma ikväll och jag tror det får bli hembakad pizza och cole slaw. Ni vet att man kan köpa supergod pizzadeg på favoritpizzerian och bara göra ”resten” hemma? Vilket är era favvopizzapålägg förresten – mina är kombon bacon, lök, ananas + beasås eller pepperoni, parmesan, lök, chiliolja, pinjenötter och färsk ruccola. M u m s!

.

.

.

IMG_2732-5

.

.

.
.

Vi har det ganska mysigt ändå. Äter frukost i sängen och lyssnar på musik och tittar på filmer (PAN var jättebra! Typ som Harry Potter:)

.

.

IMG_2724-2.

.

.

.

Mammakläderna från HM som jag hämtade igår var iaf jättebra och passade och jag såg att någon önskade lite ”mammaoutfits” så det ska jag försöka få till. (När jag är pigg och kry igen:)

.

.

.

Ha nu en finfin dag så ses vi snaart igen!

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

12 kommentarer till “MEN SÅ TYPISKT

  1. Även om det är trist att vara sjuk så är det ändå mysigt att ta igen sig, ligga i sängen, kolla film, läsa och mumsa det man gillar bäst! Krya på er!
    Kram

  2. Krya på er. Tänkte höra vart dom fina tavlorna är ifrån? Jättefina motiv. Tack för en inspirerande blogg.

  3. En fantastisk god pizza er også vegetarisk; artisjokk-hjerter, Gorgonzola og fersk hvitløk. Man kan også ha på bacon og det blir ikke mindre godt 😉 ”Krya på er” og nyt weekenden. Klem ♥

  4. Krya på er! 😉
    Vi ska med ha pizza i kväl, jag gillar att ha getost på, å pesto, å salami å en massa annat. 😀
    I kväll blir det dock med kebab å hemmagjord sås! 🙂
    Trevlig helg!

  5. Ser mysigt ut! Hoppas ni båda mår bättre snart <3 Åh vill också se lite mama outfits. Så himla svårt med kläder när man är gravid. Lite inspo är så välkommet!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg