DAGENS PREGGOSTIL

.

.

.

IMG_2872-6.

.

IMG_2879

..

.

Lovade att ju visa lite preggo-outfits här på bloggen och här får ni ”söndagens”!

.

.

.

.
IMG_2871-2
.
.

På mig har jag en ny trenchcoat från Object och som jag bara måste tipsa er om – preggo som ickepreggo. S å snyggt fall och snygg färg och ser riktigt lyxig ut. Pris? 600 kr. (Löp och köp här hos Modesto)

.

.

.
IMG_2857-2.

.

Beställde även en ny vårsjal från By Malene Birger som matchar perfekt till kappan (tröttnar aldrig på dessa lagomtunna stora smidiga sjalar ) Finns också på Modesto. Blus med svarta broderier vid hals (och armslut) är en fin sak från HM:s mammakolllektion (också väldigt prisvärd och finns här) och därifrån kommer även mina nya suupersköna stretchjeans med låg midja.

.

.

,
IMG_2860-2


.
.

Så ser jag alltså ut just idag. Vecka 29 är vi inne i nu, jag och bulan, och det är nu 7:e månaden och 70% av graviditeten är alltså avklarad. Långt men inte jäättelångt kvar till bf med andra ord, härligt härligt (om någon undrar över stövletterna så är de från Rodebjer)

.

.

.

Hej sköna söndag!
.
.

.

.

.

Idag har jag haft en riktigt sån där slapparsöndag här hemma. Ja förutom en snabb tur ner på stan i några små ärenden (skridskoköp till en skolutflykt och apoteket och sånt där annat nödvändigt ni vet:) Eldat i brasan och bakat banankaka och spelat spel och bara myst.

.

.

Nu är de flesta i la familia på bättringsvägen och det är skönt att det bara var en sväng med en ordentlig förkylning som vi fick ett varv och inte någon jobbig influensa. (Skatterna är faktiskt väldigt sällan sjuka, ta i trä på den känner jag, och inte ens på förskolan hade de många sjukdagar och jag vet inte om det beror på en förskola med ordning och reda och bara friska  barn i grupperna eller om det är mina skatter som kanske helt enkelt är lite extra tåliga mot dagisvirus och skolbakterier:S)

.

.

Så en helt vanlig soft söndag har vi haft här i vår Småstad och nu ska vi softa vidare med lite hämtmat ifrån thaistället nere på hörnet!

.

.

.

Önskar er alla fin kväll så ses vi imorgon!

.

.

.

KRAM

.

..

.

Pssst. Såg kommentar idag med antydan om att jag skulle utsätta min bebis för risk när jag åt Skaldjursrisotto eftersom den innehöll någon dl vin (som dessutom i detta fall var alkoholfritt) Är det fler som undrar över detta så vill jag bara påpeka att det gör jag inte.

.

30 kommentarer till “DAGENS PREGGOSTIL

  1. Bra att det var alkoholfritt, det framgick inte innan! För alkohol medför ju en risk för en lite ofärdig bebis vet du. Big no no på den som du hade sagt.

    1. Haha tror faktiskt att hon vet detta redan för länge sedan eftersom det är 4e barnet hon väntar;-)

    2. Om du hade tittat ordentligt på bilden Karin hade du ju sett att det är en flaska Natureo, dvs ett alkoholfritt vitt vin.

    3. När man använder vin i matlagning så ångar alkoholen från vinet bort, så borde inte va nån risk med att använda vanligt vin heller 🙂

    4. Karin hur är det med dig egentligen? Fattar du inte någonting??? Hur gammal är du, min dotter som är 17 har mer förstånd än du faktiskt 😀

    5. Det skulle kunna vara konjak i den där risotton, även om hon väntade tvillingar ;D Det blir ingen alkohol kvar när det puttrar i 30 min!

    6. Det är väl fascinerande vilka friheter folk tar sig när det kommer till att lägga sig i andra kvinnors graviditeter? Hade du kommenterat på en överviktig persons blogg att ”ska du verkligen äta potatis, jag har läst på familjeliv.se att man blir tjock av det. Och får camcer”? Karin, tänk ett extra varv nästa gång du tänker kommentera på en blogg! Och var lite källkritisk mot det du läser på internet 😉

  2. Så fin du är! Trist att folk orkar! Det är väl ingen som har med att göra vad du äter! Eller dricker för den delen! Om vätskan kokar så försvinner ju ändå alkoholen! Om det nu hade varit vin m alkohol! Har du möjligtvis tips på god banankaka? Kram Lisa S

  3. Hej Petra. Sitter & letar i arkiven ang en plattång. Hittar inte det,så hoppas du kan hjälpa mej.Har för mej att du visade en bild där du gjorde så fina lockar & att du rekommenderade just den plattången. Tack för allt du delar med dej i din härliga blogg. Kram/Marie

  4. 1 dl vin??? Ojoj man smäller av!! Att du vågar Petra;)) Kan inte annat än förvånas över hur folk reagerar..men jag tror det är någon som vill dra igång något!
    Jättesnygg outfit!
    Trevlig söndag
    Kram

  5. Men alltså Karin!? Vi pratar EN DECILITER vin i en maträtt!!!
    Du vill väl provocera med dina moraltant- kommentarer och det lyckas du ju med ( jag går ju igång) för så korkad kan du väl ändå inte vara så du på allvar tror att detta skulle skada bebisen? Herregud säger jag bara.

  6. I risotto kokar man riset i vinet och då kokar alkoholen bort. Herregud vilka idioter det finns alltså.

  7. Toksnygg kappa. Tyvärr var den slutsåld när jag kikade in hos Modesto.
    Du är så fin med din mage.

    Ha en fin måndag.
    Kram Kamilla

  8. Men hahahahaha! Det måste vara den roligaste kommentaren nånsin på en blogg. Jag smäller av! Stackars, stackars Karin. Inte lätt att vara så nervös för okända människors ofödda barn. Men ett tips är att man läser på riktiga faktasidor för att känna sig lite tryggare, skippa hitte-på-sidorna Karin.

  9. Så fin du är! Måste också införskaffa lite nya kläder så kulan får plats. Jeansen ser supersköna ut… får nog spana in dem lite närmare 🙂 Ha en skön start på nya veckan!

  10. Men herregud! En dl vin i en matratt som en hel familj delar pa – samt att alla vet val att alkoholen kokas bort. Trottsamt! Fin outfit ialla fall Petra!

  11. Att folk orkar… Helt ärligt … även om Petra skulle dricka 1 dl vin då? Det skadar inte barn det heller!
    Du är så fin Petra 🙂
    Kram/ Magdalena

  12. Fy sjutton vilken klockren kombo!!! Så sjukt snyggt med blått och vitt, du ser urfräsch ut!!! Snygg hårfärg, älskar mixen av ljusare och mörkare. Man ser Lolo i dig på några av bilderna, superfräsch är du verkligen <3

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg