PÅSKPYNTAT UTE & BRRRR

.

.

.IMG_4315-9

.

.

Idag, denna lite kyliga mulna måndag, påskpyntade tjejerna och gjorde så fint ute vid entrén!

.

.

.

 

IMG_4317

.

.

Varje år brukar vi ju sätta upp lite fjädrar i våra träd och buskar för att få riktig påskkänsla även utomhus (många gör detsamma här i vår stad)

.

.

.
IMG_4309.

.

Syrenträdet är ju ett perfekt påskris (och syrén är väldigt bra att ha som ris inne också tycker vi som är allergiska mot ex björk)

.

.

.
IMG_4321.
.

.IMG_4328

.

.

.
.IMG_4292-7
.
.

Jag passade också på att göra lite vårfint i krukorna och slänga ledsna vissna gråa minigranar för nu vill man ju bara ha massor av grööönt och skönt och krispigt eller hur!? (Och i rabatterna såg jag tulpanerna minsann är på g, hur underbart är inte det:)

.

.

.

.

.

Hej nya vecka och hej måndagskväll!

.

.

.

.

Idag har vi haft huset fullt med hantverkare som sågat och rivit och fixat och vattnet har varit avstängt från kl 8…(vilket virriga jag så klart glömde och började måla en sak och kunde inte tvätta bort målarfärgen från händerna sen. Typiskt mig:) Det som de håller på med är bla tråkiga måsten som ny värmeväxlare i källaren och roligare saker som att skapa ett större fint babyrum (och tak och vinden har de alltså ännu ej börjat med) Men så råkade det visst av av misstag sågas i ett vattenrör som sen inte kunde lagas förrän imorgon så ja, nu har vi ny värmeväxlare men ingen värme i huset (tur att de var så snälla och kom hit med värmefläktar till sovrummen – brrr!)
.
.

Så det är läget här i Småstaden just nu – smått renoveringkaos på sina håll och vattenlöst och lite småkyligt men vi peppar varandra och har precis beställt take away och ska äta den under filtar i värmefläktsuset framför en film (ganska mysigt det med iofs:) och se fram emot en liten resa i övermorgon!

.

.

.

Ha nu en fin måndagskväll raringar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

13 kommentarer till “PÅSKPYNTAT UTE & BRRRR

  1. Hej! Ert hus är superfint och jag får mycket inspo nu när vi själva ska renovera. Vad har ni för färg på fasaden? Den är verkligen supersnygg! 🙂 tack för en inspirerande blogg!

  2. Så mysigt med påskpynt även ute!
    Och så fint me blommor, mina krukor är helt tomma,måste ta tagi det! Men med en bebis i huset går dagarna alldeles för fort 😂🙊🌸

  3. Superfint ser det ut att vara! I år har vi inte pyntat lika mycket. Inte hunnit känns det som. Men när man ser detta blir man ju sugen. Barnen måste ju få en ordentlig påsk 🙂

  4. Hej! Så fint! Får jag fråga hur ni har gjort med trappan, är den målad? Vi har en liknande, som vi målade i ljusgrå nyans i somras, men den blir så smutsig. Hur är det med er trappa? Tack😊

  5. Trist med värme och vatten som krånglar! Vår fjärrvärme la av för andra gången på ett halvår i natt (sist var det en motor och givare som felade)…. Vaknade och frös och märkte att alla element var iskalla (som tur var hade vi varmvatten nog till dusch i alla fall). Jag är helt oteknisk och får typ panik bara jag kikar in i fjärrvärmeskåpet och sambon är bortrest till ikväll, och jag har ingen möjlighet att vara hemma och vänta på någon hantverkare som fixar idag, så först imorgon bitti får vi det åtgärdat:(
    Eftersom det är full vinter, med typ snöstorm här i Östersund, så känns det sådär…men som tur var hade vi ett extra el-element ute i förrådet som fick komma in i vardagsrummet och bidra med liiiiite värme i alla fall. Ikväll och i natt lär det bli till att klä på oss ordentligt och sova med mössa;);)

    Susanne

  6. Skulle också vilja veta vad det är för färg på fasaden? Letar med ljus och lykta efter den perfekta ljusgrå färgen inför ommålning! Stort tack på förhand!

  7. vad fint ni har gjort, jag tycker verkligen om påsken måste också berömma dig för dina alltid så fina bilder.
    Kram

  8. Jag sällar mig till hyllningskören och även jag undrar – vilken fasadfärg har ni använt? 🙂

  9. Hej
    Vilken härlig färg ni har på ert hus!!! Så sober och tidlös.
    Bara undrar om du skulle vilja dela med dig av märke och NCS-nummer.
    Fast bara om du vill förstås :-))
    Ha en bra dag med hälsning från ett soligt Göteborg.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg