ETT (NUMERA) MAGISKT DATUM

.

.

.

294215 copy

.
.

Hej fredagsbloggisar!

..

.

.

Yes nu har vi fått ett datum när vår lilla bebis ska göra entré! (Och nej detta är inget lökigt aprilskämt om ni tror det:) Ett litet vanligt datum som nu ska få jättestor betydelse i vår familj och helt plötsligt tycker jag nu att just den 3:e maj låter s å himla speciellt och vackert på något sätt… Mini blir alltså en liten oxe h-n också precis som mamsen och just oxar är ju såå bra, det vet man ju sen gammalt hihi (kännetecken: ”En livsnjutare som värdesätter kvalitet och komfort. Välvillig, sinnlig, lojal, uppskattar skönhet och en person som gillar livets goda. Rejäl och stabil och en pålitlig vän med både fötterna på jorden”, ja ni hör ju – that´s me in a nutskal:)

.

.

Ungefär en månad kvar mao så nu är det nedräkning på allvar. Mycket som ska fixas fortfarande (just nu målar målarna paneler i bebberummet och det blir s å himla fint. Ska så klart fota så ni får se) och så ska rummet tapetseras och så inredas. Inget är på plats än men spjälsängen jag beställt står just nu på Postnordterminalen och väntar och ska hämtas hem lite senare under eftermiddagen. Så mysigt att få hem den och bädda och fixa.. Det blev sängen på bilden, en klassisk sk Sebra Kili som lill-n kan växa i och ha även som junior säng sen. Funderar på att ha en vagga brevid vår säng eller sån där halv ”minisäng” som man liksom fäster i föräldrasängen den allra första tiden också (Sebrasängen hittade jag hos Jollyroom för er som undrar).

.

.

Så den 3/5 alltså och jag längtar massor..

,

,

,

Ha nu en fab och solig aprileftermiddag girls!

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

18 kommentarer till “ETT (NUMERA) MAGISKT DATUM

  1. Åh vad roligt för er att få veta när bebis kommer, jag själv har ingen aning det kan bli innan den 12 Maj eller efter man får helt enkelt vänta och se. Jag hade önskat kejsarsnitt på grund av min tarmsjukdom, men det verkar bli vanlig förlossningen ändå. Jag förstår att ni längtar tills den 3 Maj så himla mysigt att få träffa den lille.
    Ha en skön helg
    Kram Linda

  2. Så roligt att få datum! Jag kommer så väl ihåg när vi fick vårt KS datum, när vår minsting skulle födas (första sonen föddes med normal förlossning 7 år tidigare). Var så nervös när vi åkte in kvällen innan, att en oförutsedd olycka eller sjukdom skulle göra att läkarna blev upptagna, så KS skulle skjutas upp (tänk så egoistisk man blir i sin gravbubbla!).
    Men allt gick enligt plan och lillen plockades ur i v.35 (pga komplikationer blev det så tidigt).

    Idag är han nästan 15, har skäggfjun och mörk röst.
    Var tar åren vägen?

    Susanne

  3. Wihooo va kul!! 3 är mitt lyckotal 😉
    Inte lång kvar nu du, spännande spännande. Ser fram emot att få se den lille, men också de nya rummen, så himla nyfiken.

    Trevlig helg snyggo!
    Kram Catta

  4. Skönt att ha ett datum att se fram emot! Superfin säng, hade en liknande men den är ungefär 60 år gammal…
    Trevlig helg!
    Kram

  5. Grattis!!! Härligt med maj-barn! Min dotter är född den 6/5 med planerat kejsarsnitt. Hoppas att allt går bra för er!

  6. Spännande 🙂 Själv räknar vi ner till mitten av juni just nu, tiden tycks gå fortare och fortare 😉 Vi har köpt en Troll bedside crib att ha bredvid vår säng (Y)

  7. Åh vad spännande. Förstår att ni längtar….
    Kram och trevlig helg!

  8. Ett mycket bra datum 🙂 Min fina lillebror fyller år den dagen och han är världens snällaste oxe.
    Önskar er en mysig helg!

  9. Häftigt att veta. Vår yngste var beräknad till den 21/5 och kom den 2/5. Perfekt tid på året om du frågar mig. Och sannerligen en riktig livsnjutare….
    Kram Mia

  10. Åhh så underbart att ni fått ett datum! Det är ju snaaart, så spännande! 🙂 Vi beställde också precis likadan säng för några dagar sedan, den är sååå fin och jag längtar också efter att få bädda och göra fint till våra lilla mini. Ska bli så roligt att följa dig här nu när er lilla plutt ska anlända. Själv är jag beräknad till den 21 juli så jag får vänta ett tag till, hihi. Många kramar till dig vackra Petra <3
    Marielle – http://www.mariellewinkler.fyradimensioner.se

  11. Åhhh, det är ju snart!
    Nära nu 🙂
    Sängen är jättefin och den dagen det är dags för mig att välja säng så kan nog denna vara med bland alternativen.

  12. Å vad fint det kommer att bli. Jag har en sköt byrå från troll som jag tycker är jätte fin och praktisk den har både lådor där man kan ha lite på barnkläder och en lucka, det gör att man kan stå lite åt ena hållet och dra ut lådorna samtidigt som man kan hålla en hand på bebisen. Den är så pass beredd att man rymmer blöjor & tvättlappar bredvid själva skötbädden, det är väldigt skönt. Jag tycker det är den bästa om du har plats! Den kan bli en vanlig byrå när du inte längre behöver skötbordet (man tar bort en främre och bakre del av toppskivan. http://www.babyland.se/troll-royal-skotbyra Lycka till!

  13. Men vad roligt!
    min dotter är född den 3 maj, sååå mysigt med en vår bebis
    kram och all lycka <3 <3 <3 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg