SÄKERHET & SLÄTHET

.

.

.

IMG_4822
.
.

Tadaaa- ännu en bebissak är nu fixad!

.

.

.

.

.

.

.

Todelooooo raringar!

.

.

.

.

.

Hoppas ni mår fint denna supersköna måndag! Vad himla härligt väder vi har fått och idag när jag var ute och for med bilen en sväng (var och kollade in lite mattor bla) så visade termometern på instrumentpanelen inte mindre än 18 grader plus och i rabatterna här utanför så är tulpaner och krokusar på väg upp i rasande tempo. Äälskar just den här årstiden och när sköna varma vårsolen strålar in genom alla våra fönster här i vårt hus (som dessutom just nu är alldeles nytvättade också – lycka på en sån sak:)

.

.

..

.

IMG_4829-2

.

.

Som ni ser ovan så fortsätter jag med att förbereda inför vår bebbes ankomst och Mini har här och med fått sin allra första bilbarnsstol från Maxi Cosi så nu kan vi ut och åka bil när lill-n kommer allihopa. Har haft trygga braiga Maxi Cosi till alla skatter som första babyskydd och modellen vi valde nu är ny från förra året och heter Pebble. Nätt och fin och praktisk och med lite extra ombonat för en liten liten resenär (och jag valde färgen Digital Black och den visas i samarbete med Lekmer) Dessutom har detta babyskydd en smart funktion att det lyser och piper om man sätter ner den rätt i basen i bilen (alltså i Familyfixen) Tryggt och säkert – det gillas! (Ett annat plus med denna Maxi Cosi är att det har ett inbyggt sol/regnskydd som man kan dra över bebisen vid behov. Vilken fenomenal uppfinning för det har jag verkligen saknat med våra tidigare babyskydd)

.

.

.

.IMG_4847-3

.
.

Tänk att det finns någon där inne! Som lever om och gärna kickar på mina revben. Så naturligt men s å konstigt ändå om man tänker efter. På mig har jag mina absoluta favoritgravidbyxor i leoprint och dessa sköningar lever jag nästan i här hemma nu på slutet. Kommer från Boob Design och tröjan är en gravidsak från Bellybutton (och jag får nog ta tillbaka det där jag skrev om ingen vätska i kroppen för så där brukar i n t e mina fingrar se ut. När hände detta liksom?)

.

.

.

IMG_4834-2

.
.

.

Mammakroppen – stor rund och…len! Numera iaf för idag har jag faktiskt varit på min allra första salongvaxning, inspirerad av Emma så klart, och det känns så bra så att vara slät som en baby själv från topp till tå. Man ser ju liksom inte så bra vad som ”händer där nere” längre och nej jag vill inte be min man om hjälp med trimmandet (ooh no) Men nu så, nu är den saken ordnad också:)

.

..

Annars har det inte hänt så himla mycket just idag! Jo vi har ju varit på den årliga vårkonserten och vernissaget nere på Beas lilla skola förstås. Detta är så gulligt så man dånar när barnen först sjunger Alice Tegners vårsånger i kör och sen visar upp sina konstnärliga talanger under ett vernissagemingel med föräldrarna och det serveras äppelcider och salta pinnar som tilltugg:)

.

.

.

.

Nu väntar ännu en skjuts med liten till balletskolan här och sen blir det nog pizzamiddag!

.

.

.

Ha en skön sooolig kväll finingar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

22 kommentarer till “SÄKERHET & SLÄTHET

  1. Skönt med vaxning!!😀…NOT! Aja men jag gör det ändå man får aldrig till det lika bra själv!
    Kram

  2. Väntar vårt första barn i slutet av sommaren.
    Kommer suga åt mig av alla dina tips och inköp.

  3. Så fin mage du har.. Jag saknar min fast det är snart 3 år sedan senast… Vi har också haft Maci cosy till båda våra och har varit supernöjda!
    Det vi hade till båda våra var en ergonomisk madrass som barnen låg i på dagarna, undviker platt huvud och var bra för deras ryggar när de precis blivit förlösta samt att de. Är formad som om de ligger i magen. Cocoonababy från Red castle var märket, älskade den, minns inte vem som sålde den i Swe..En stol som vi har än idag är Bloom baby Fresco matstol, funkar som en babysitter när de är nyfödda.. På så sätt var våra med oss i köket när man fixade och hade sig.. Eller fixade med tvätten 🙂 den kan man höja och sänka o snurra runt hur man vill 🙂 det var lite tips tips till er som väntar smått där ute i bloggvärlden.

    Kramar

  4. Vi hade också ett sådant babyskydd till vår dotter. Vi var supernöjda. Anledningen till att vi valde just Maxi Cosi var att den gick att fästa på vår Quinny Zapp barnvagn så det var bara att snäppa fast babyskyddet i vagnsunderredet och vips hade man en smidig vagn när man skulle in på en affär lite snabbt. Så skönt att slippa bära babyskyddet på armen samt att bebisen kan lugnt sova vidare utan att bli upplockad. Synd att jag inte visste om detta till hennes två äldre bröder. Det blir dagens tips till alla gravida. Kram

  5. Sorry men nu hänger jag inte med. Vad trimmades, hårväxten på benen eller?

    1. Nej tyvärr och det är just nu ett s t o r t problem som vi måste lösa faktiskt! Blev lovade leverans i början av juni och nu har vi fått reda på att billeverans är försenad och kommer först i sept..:(

      1. Tråkigt! Det var samma för oss för några år sedan när vi köpte en XC60 och hade sålt våran andra bil. Så vi fick en lånebil tills dess. Men man vill ju ha sin nya biiiiiil….

  6. Förlåt, men nyhetsvärde på att du har vaxat snippan???? Skriv om bebis o graviditet och för skriv för guds skull att du vaxat kroppen om det är viktigt – men måste man skriva så detaljerat? Och detta är inte för att jag är så himla känslig -utan för att det känns som en ganska löjlig detalj i sammanhanget. Läser inte dina kids o deras kompisar här? Uäck. Under 10 kommentarer talar väl för sig….

    1. Nej det är inget jätteintressant eller spännande med att jag har vaxat mig. Absolut ingen världsnyhet. Men detta är inte TT utan en blogg och jag skriver om allt möjligt och just nu mycket om graviditet och vad denna innebär. Det är år 2016 och inte 1952 och nej jag tror inte att många bland läsarna höjer ett ögonbryn för att man skriver att man vaxat sig och antyder bikinilinjeområdet (De flesta trimmar sig väl) Inte särskilt äckligt eller löjligt och inget att bli upprörd över:)

  7. Undrar vad det är som blev trimmat? Benen eller? Har aldrig varit på vaxning och är lite nyfiken.

  8. Ok, tack så mycket för svaret. Skall nog beställa en tid framöver för lite vaxning på salong. Rakar benen själv men det blir inget bra resultat tycker jag.

  9. Vi höjer inte på ögonbrynen Petra! Bra med varierad uppdatering! Andra bloggare har skrivit värre saker tycker jag…dessutom är det valfritt att läsa och det är ju toppen!😀
    Stor kram

  10. Lite nyfiken på dom snygga byxorna! Var inne på hemsidan o kollade och tänker beställa. (Är inte gravid, men älskar sådana här byxmodeller). Hur är stl tycker du, vad har du för stl? Tack på förhand 🙂
    Kram Malin

    1. Jag tycker de är rymliga så ta din vanliga alt en strl mindre om du velar och speciellt om du inte har gravidmage (jag har strl M på mina men skulle nog kunnat ha en S:)

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg