BOOKBEAT

.

.

.

IMG_5956-2-2.

.

.
IMG_5971


.
.

.
IMG_5944

.

.

.
.
Renoveringstider och bebistider och så en härlig bok i lurarna:)

.

.

.

.

Todeloooo!

.

.

.

,

Ibland kan man behöva ”försvinna iväg” en stund i tankarna som nyförlöst mamma och vad fungerar bättre än en bra bok eller en bra ljudbok för den delen! Bara släppa lite lite på alla de där bebistankarna och resa till en annan plats för en halvtimme eller så:) Gillar ljudböcker just för att de är så easy-peasy att lyssna på och att du dessutom kan göra annat under tiden , som att ta en prommis med barnvagnen (Nu är dock bilden ovan något arrangerad då jag just nu inte prommar så särskilt längre än till typ insidan av grinden dessa dagar. Ajajaj) Men att ligga tätt intill en go sussande bebis i varma sköna sängen och lyssna på nya romanen En tillfällig lösning av Denise Rudberg och Hugo Rehnberg fungerar riktigt bra:)

.

.

Just nu kan ni, mina bloggisar, gratis få prova på ljudbokstjänsten BookBeat från Bonnier i en månad! Där finns det många många titlar i BookBeatappen och något för alla. Registrera dig här och använd koden houseofphilia när du gör detta så får du automatiskt din gratismånad (och det är ingen bindningstid!)

.

.

.

KRAM

.

.

.

I samarbete med BookBeat.se

.

.

.

ript>


25 kommentarer till “BOOKBEAT

  1. Hej!

    Stort grattis till er underbara lilla kille 💙. En fråga vad gäller vagn, köpte ni inte en Bugaboo Buffalo? Ser inte ut som det på bilderna… Går i vagntankar och är så nyfiken på ert val!

    Kram 💕

    1. Tack!:)

      Jo vi har beställt en toksnygg Bugaboo Buffalo och den kommer nog vilken dag som helst (läängtar) Den vi har nu är en Cameleon 3 Blend som vi fått låna av en snäll butik så länge.

      KRAM

      1. Tusen tack för svar! Ska bli spännande och se ”resultatet” 😍

        Kram!

  2. Where one can get that jacket you are wearing? Looks nice. Hopefully no need during summer 🙂

  3. Hej fina Petra!
    Som jag tänkt på dig den senaste tiden men liksom inte riktigt hunnit kika in och skriva så ofta som jag ändå brukar. Hoppas du blivit bättre nu, med maggen och allt, fy så jobbigt. Jag hade också väldiga problem med mitt (första snitt), med var och blod/vätskefylld (häng)buk. Blivit ganska bra men kan fortfarande inte ha byxor som sitter hårt där över då det gör ont, så här 6 år senare.. Ingen känsel heller i ytterhuden kring det området, dökött liksom. Men det ser helt ok ut. Hoppas det läker fint på dig tillslut. Viktigast är att man mår bra såklart.
    Superfint namn till lill-prinsen och ljuvligt söt är han.

    Stor kram!

  4. Jag är nyfiken på förändringarna ni gör hemma. Ska bli kul att se.

  5. Gillar BookBeat skarpt! I och för sig var det inne på Att vara någons fru där jag såg annonskoden men ändå. Har redan hunnit lyssna på Martina Haags nyaste, Sjuka själar av Kristine Ohlsson och nu har jag ”Kvinnan på tåget” i lurarna.

  6. Snygg du är i håret och snygga jeans!
    Har faktiskt inte fastnat för det där med ljudböcker än, är lite old school där och tycker att det är mycket högre mysfaktor att slå mig ner med en vanlig bok:p

    1. Tack!:) Jeansen är ett par Fornarina som jag hittade hos Modesto.se

    1. Tack! Åh jag minns ej vad de heter men det är klassiska sneakers med guldlogga och de är från Zalando.

  7. Kika gärna in på min blogg! 😀 Livsstil, foto, mode och träning! Just nu ett inlägg om min spexfotodag uppe! ;D

  8. Vad har du för storlek på din fantastiska jacka? Så snygg stil du har vackra kvinna! 🙂

  9. Jeg hørte masse på lydbøker mens jeg ammet. Da var det liksom ikke så mye annet jeg kunne gjøre samtidig.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg