BEBBEPRESENT & RENOVERING & RABARBER

.

.

.

IMG_6939
..

.

Ovan ser ni, förutom dagens rabarberskörd från gården och en finfin kökshandduk från Lexington, Maurits lilla uppsättning med barnbestick som han fick i present häromdagen! Liten kan ju iofs inte använda dessa förrän om något år eller så men ändå, dessa bestick från Georg Jensen är ju bara föör söta för att inte visas redan nu (gåva från bästa mormor och morfar:)

.

.

.

IMG_6923-2

.
.IMG_6929
.

.

Bea var ute en sväng och plockade både rabarber och syrener till mamsen! Så extra mysigt att ha en egen trädgård under just denna tid på året tycker jag:)

.

.

.

.

Todelooooo!

.

.

.

.

.

Pjuuuuh, en ganska slut bloggerska har vi här denna söndags! Gick upp tidigt imorse då Maurits vaknade (vid 5-snåret zzzz) och sen har det varit full fart sen dess och nu går ögonen nästan i kors… Ska bara bli s å skönt att åka till Gotland om någon vecka och bara vara och njuta öliv och semester och inte så många måsten som man ändå alltid har när man är hemma. Just nu renoverar vi ju huset  som jag berättat och det är ständigt lager av byggdamm överallt och hantverkare högt och lågt + att jag målar och fixar själv när jag får tid över och Mojje sover.. Men riktigt fint blir det och vi ser ljuset i tunneln trots att vi just nu är utan både tvättmaskin och torktumlare OCH diskmaskin eftersom den började läcka vatten igår – perrrfekt tajmat när man precis fått en liten bebbe liksom! S u c k. Men som sagt, s n a r t är det klart och s n a r t är vi på väg till öjn och jag längtar maassor.

.

.

Nu blir det strax söndagsfilm här (och har ni något braigt tips på en mysig sådan så shoot!:)

.

.

Ha det så fint så ses vi imorgon!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

12 kommentarer till “BEBBEPRESENT & RENOVERING & RABARBER

  1. Rabarber är ju såååå gott. Jag gör bara massa saft av mina!
    Vilka fina bestick han fick lille Mojje💙
    Härligt att komma bort lite…vi far till huset på Gotland imorgon och stannar några dagar sen tillbaka efter midsommar!
    Ha det gott/kram

  2. Jag känner igen det där:) Man får passa på att njuta av de där små stunderna när de kommer och pausa när man har möjlighet. Den gamle klassikern Den engelske patienten (Viaplay) kan jag se hur många gånger som helst. Vacker som attan. Och Blood Diamond är ju galet bra. Inga nya filmer men väldans bra.
    Kram till dig & Maurits

  3. Hur går det med Cooper ? Länge sedan man såg den lille vovven 🐶 ? Hoppas M sover längre i morgonbitti 😴 så du får igen din sömn ! Sweet dreams

  4. P – eftersom följare inte läser svar o kommentarer kanske du kan göra ett inlägg ang vovve C. Så slipper frågor komma upp , det måste vara sårande…..

  5. Filmtips som mina större och mellanstora barn gillade (6 åringen kan ingen franska och hinner inte läsa texten så hon klagade lite….) filmen heter ”En oväntad vänskap”.

  6. Ditt hem är helt underbart!
    Min sambo och soon to be man har idag äntligen fullföljt sin största dröm. Han har startat sin egen webshop. Det har tagit så otrolig många år för honom att våga, men nu äntligen har han gjort det. Stoltare tjej finns inte. Tack för att ni fantastiska entreprenörer finns där, till att peppa och bana väg för oss andra 🙂

    Sidan är uppe, titta gärna!!! 🙂 Stor kram

    http://norselake.com/

  7. Förlåt för att jag frågade om Cooper hade ingen aning 😔Så bra att ni löst det så att han kommit till ngn annan …. Det är sånt som händer huvudsaken alla mår bra !! Allergier är som sagt inget att nonchalera !!ha det bäst kram 😉

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg