PHILIAREA HOS ELSA LEONIE

.

.

.

philia
.
.

Ikväll ska ni får ett supertips från mig bästa bloggisar!

,

Det är nämligen så att jag i samarbete med Elsa Leonie kan erbjuda en riktigt bra rabatt åt er i deras netbutik. Upptäckte Elsaleonie.com någon gång i våras och det har blivit en ny favoritbutik för där finns verkligen bara så coola sköna kläder. Den här veckan får ni alltså 20% rabatt på ett helt köp hos elsaleonie.com med rabattkoden 20PHILIA som du anger i kassan! Shoppa dina favoriter från Odd Molly, Ragdoll, Please, Sibin Linnebjerg och massor av andra märken med grym rabatt. (OBS! Rabatten gäller även REA!)

.

Elsaleonie.com är en modebutik på nätet för trendmedvetna tjejer och kvinnor. Hos oss hittar du starka varumärken mixat med guldkorn som vi fastnat för på våra inköpsresor. Vi följer de senaste trenderna och har ett fantastiskt utbud för dig oavsett budget, stil och ålder.

.

.

.

ragdoll-la.com-lace-up-sweatpants-faded-camel-4897e

.

..

.

Själv är jag riktigt sugen på det här toksnygga setet från Ragdoll att mysa runt i i höst..

.

.

.

I samarbete med Elsaleonie.com

.

.

.

10 kommentarer till “PHILIAREA HOS ELSA LEONIE

  1. Såg för ett par veckor sedan att några undrade om det fanns virus på bloggen då ngt lade sig för bilden och du sade att du inget visste men Nåt tjall på linjen med bloggen är det tyvärr. En lila ram som tar upp bildyta med en känguru och så funkar inte arkivet . Vore väl toppen om du verkligen kollade upp detta så det inte sprids nåt virus samt att det är svårt att läsa bloggen.

    1. Nej var ju inget virus utan en annons med en bugg från en annonsör, som fanns på många bloggar samtidigt, som gjorde att sidan strulade och att andra sidor dök upp. Annonsen är borta och det du ser som en lila ram är en annan helt vanlig annons från hårvårdsföretaget Aussie(loggan är en känguru) Det ska inte vara några problem att läsa bloggen nu.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg