MATTLÄGGNING PÅGÅR

.

.

.

IMG_0487-2
.
.
.
IMG_0483-4

.

.

.

Pinfärska pics uppe från Lolo´s vind!

.

.

.

.

.

Hello sunshines!

.

.

.

.

.

Whieeeee, vad f i n t det blir där en trappa upp! Precis så där skönt tonårsaktigt lite ombonat som jag hoppats på. En stor, härlig, blank, tjock och extremt mjuk matta håller mattliggaren precis på att lägga just i detta nu och han är strax klar och jag veeet att min dotter kommer bli mer än nöjd. Tänk, på denna gosiga historia kan hon ligga på mage bredvid sin bestie och göra skolläxorna eller ja bara ligga och fnittra över allt och inget (som de ofta gör:). Mysigt mysigt! Imorgon kommer målarna och gör det sista och sen – sen är det helt klart och dags för det roliga. Tonårsrumspiffandet.

.

.

.

.

IMG_0484

.
.
.

Måste bara tipsa alla er ”heltäckningmattsugna” om Lolo´s nya lyxiga matta. Den är bara så där perfekt glansigt grå i viscose. Inte för ljus och inte för mörk och inte för blå och inte för beige. Så blir det spår när man går på den och luggen lägger sig åt olika håll, stort gilla på det! Hittade denna matta genom ett tips från en söt läsare efter att jag frågat om bra mattbutiker här på Hofp. Letade länge och väl innan jag äntligen hittade rätt. I Vasastan (Typ vid Norrtull) i Stockholm ligger nämligen en stor mattbutik som heter Kvm2 som har ett enormt utbud av just snygga heltäckningsmattor (Och nej jag är nu inte sponsrad av dem) Vår matta heter Hermes och på den var det 30% rabatt och kostade runt 400 kr kvm tror jag. Mindre än hälften än alla andra liknande jag kikat på, som då dessutom var mycket tunnare! Bra service har Kvm2 också så gå dit och köp er heltäckningmatta:)

.

.

.

.

Nu ska jag kika runt efter snygga fräscha påslakan och nya lampor till vinden här. Vi har låtit sätta upp spots med dimmer i taket men så behövs det ju så klart lite mysig punktbelysning också. Sen så ska vi åka till IKEA och köpa en tjock madrass till sängen bla när skatten kommer hem från skolan.

.

.

.

Önskar er en härlig fortsättning på lill-lördagen finingar!

.

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

12 kommentarer till “MATTLÄGGNING PÅGÅR

  1. Hej Petra!
    Länge sedan jag lämnade en hälsning nu! Har kikat in såklart 😉
    Herre så fint det kommer bli, ser fram emot att se det färdigt!

    Kram & ha en fortsatt fin lill-lördag,
    Catta

  2. Ååå va kul att du var i butiken som jag tipsade om 🙂
    Ska själv åka ner nästa vecka och inhandla lite mer mattor, denna gång en måttbeställd matta som skall passa under vårat matbord.
    Ja jag skriver det igen men ni har juh det såå fint.
    Trevlig kväll-Magda

  3. Hej! Först vill jag bara säga att din blogg är helt underbar och en stor inspiration!!! Nu undrar jag bara vad den fina mattan har för märke ( förutom Hermes)🙋🏼

  4. Ser ljuvlig ut, måste genast kollas upp till vårt tv-rum, har letat länge efter den perfekta mattan i den perfekta grå färgen 🙂 Vet du om dom syr kanter också så man får en måttanpassad matta?

  5. Det är så himlans mysigt med heltäckningsmatta. Funderar allvarligt på att lägga in det i sovrummet och dressingroom’et. Sen ett stort plus till en snygg matta som inte kosta skjortan!

  6. Vi har också heltäckningsmatta i vårt sovrum. Ser ut som er, plus att beskrivningen passar väl in 😉
    Tokgillar hotellkänslan det ger. Så mysigt och skönt att kliva upp på morgonen…
    /Maria

  7. Vilken ljuvlig matta! 😍 vilket fabrikat/märke har mattan förutom Hermes? Tacksam för svar ✊🏻

  8. Det blir verkligen fint där uppe. Men en liten fundering bara….. Finns det ingen dörr att stänga om sig?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg