VAR DET SOMMARENS SISTA KVÄLL?

.

.

.

img_1919-2
.
.
img_1934-2


.
.
img_1930

.

.

img_1924-2
.
.

Pics från vår gård denna septembertorsdag! Kunde lika gärna varit en dag i juli med det vädret som vi har..

.

.

.

Bonsoir vänner!

.

.

.

Idag är det sommarens allra sista dag!  läste jag på någon nyhetssida idag (det är visst kallare och höstigare väder på g) och tänkte att den måste vi nog ta och njuta lite extra! Såå varmt och härligt har det varit här i Småstaden och yes, sommaren 2016 kan nog vara en av de längsta och absolut bästa någonsin eller vad tycker ni? Hur som helst så tog jag fram lite godsaker och gott att dricka och så satt vi där på favoritplatsen längst ner på gården och bara n j ö t. Så mysigt så. Dock så vet jag inte om det verkligen stämmer att det var den sista sommardagen idag men det är ju aldrig fel att njuta lite gottgott ute:)

.

.

Nu ska jag natta mina söta sömniga skolbarn här (Maurits sover redan och han är faktiskt en riktigt duktig liten sömntuta. Sover från 19 till 7 ungefär och äter en gång per natt vid 4-5 på morgonen. Helt okej tider tycker mamma och pappa:) men vi ses imorgon igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

6 kommentarer till “VAR DET SOMMARENS SISTA KVÄLL?

  1. Såg inte fel ut! Gott.
    Och skönt med lite värme- äntligen- för jag som bor i Skåne och tillbringat hela sommaren här, (förutom en vecka påä västkusten med 16 grader och regn) är allt annat än imponerad. Här var det fint i mat, början på juni, en vecka i juli och nu september. Jag är riktigt besviken på sommaren jag, men har förstått att Stockholm o Gotland haft fantastiskt väder! Härligt.

  2. Ja, här i Östersund är det betydligt ruskigare väder idag…Inte alls så där soligt och varmt som veckan bjudit på tidigare. Men vi hoppas på en brittsommar till innan den riktiga hösten slår till med kraft:)

    Fin helg på dig<3
    Susanne

  3. Ert hus är så himla fint. Jag gillar verkligen trappen från glasdörrarna. Har faktiskt sparat en bild på den som inspiration, till den dagen jag äntligen får äga ett hus 🙂

  4. Hört att ni haft en bra sommar där ni bor. Men själv bor jag på västkusten och det har verkligen varit en katastrofsommar! Kallt, ej sol och blåsigt hela sommaren från juni-augusti. Hoppas på bättre nästa år för har inte alls fått någon energi från den här sommaren. Var sån tur några dagar på Gotland med fint väder..

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg