OH MY SÅ SEEEEG JAG ÄR

.

.

.

img_1776-2.

.

Tjejfest & instagramming!:)
.
.

.

.

.

Bonsoir snyggingar!

.

.

.

.

Ojojoj och ajajaj, ja så känns det ungefär just nu!:) Ligger här utslagen i tvsoffan och väntar på Donkenleverans för idag har det inte blivit mycket gjort kan jag lova (och lunchen kom snälla bästa svärmor med;) Var nämligen på årets tjejfest igår hemma hos min mycket mycket fabulösa vän ”Dr Å” som fyllt år och som firades ordentligt och det var bara sååå k u l. Ni vet fest på riktigt och massor med underbara glada damer som gav allt och lite till haha. Ja en lite för kul fest skulle man kunna säga idag…;) T A C K Å och alla ni andra ladies som gjorde den kvällen!

.

.

Så då har ni dagens uppdatering; en lite sliten bloggerska som ja inte gjort någonting vettigt alls denna söndag.. Ikväll blir det sen Netflixmaraton och en stor påse med smågodis och ett stort glas iskall Zingo, mmmm så gottgott!

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

2 kommentarer till “OH MY SÅ SEEEEG JAG ÄR

  1. Bästa Netflix-tipset om du inte redan har sett, är helt klart ”The fall” med bland annat Gillian Anderson och Jamie Dornan. Efter ett avsnitt är man fast i denna ruggiga historia. Ett litet tips bara!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg