PÅ SLOTTET

.

.

.

img_2827-2
.
.

img_2842-2


.
.

img_2844
.
.

img_2848
.
.

img_2861


.
.

img_2878

.

.img_2857

.

.

img_2875-3

.

.

img_2884-2

.

.

img_2890

.

.

img_2887

.

.

.

Idag har vi varit i ett blåsigt, mulet, kallt men ändå mysigt Mariefred! Älskar Mariefred och det är en liten stad vi besökt många gånger (ligger på så bra utflyktsavstånd från vår stad) Vi var på Gripsholm slott och var turister och skrämde upp lilla Bea (ja jag tog nog i lite för mycket när jag berättade om de grymma fängelsehålorna och hur man verkligen kan se hur alla gamla kungar, drottningar och andra diverse friherrar på tavlorna följer en med blicken v a r  man än b e f i n n e r sig i kungasalarna. Spooky. Fast det var ju bara ett sätt de målade på men effektfullt är det och tydligen ganska läskigt för sjuåringar:) Efter slottsbesök gick vi in i själva Mariefred och till Gripsholms Värdhus och Skänken och Moje var yrvaken och undrade nog var han hamnat och vi åt olika pasta bla riktigt bra Frutti Di Mare. Mysigt mysigt.

.

.

Nu är vi hur som helst kommit hem igen och nu ska skatter nattas och sen blir det en stor skål Heta Cheezcruncherz och Stranger Things på Netflix (Har ni sett den nya serie i typisk 80-talsstil? Så läbbig – mycket värre än alla tavlor på Gripsholm tillsammans!)

.

.

.

Ha nu en härlig lördagskväll snyggingar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

 

8 kommentarer till “PÅ SLOTTET

  1. Gu så vackert det är! Jag förstår vad du menar med att det är för läskigt för 7-åringar, men åandra sidan… Hur kul var det inte att bli lite uppskrämd i den åldern? 😁

  2. Jag förstår Bea. Jag bli rädd bara jag tänker på de där fängelsehålorna…. riktigt läbbigt! Hänger nog ihop med när jag var på en visning av ett slott med fängelsehåla när jag var liten. De hade en håla som var som en håla i golvet. Ryser när jag tänker på det.
    Tur att man lever när man gör 😉

  3. Fin blogg du har. Började följa när ni hade husrenovering. Wow!
    Vilka snygga boots du har! De med fransarna! Varifrån??? Ser även väldigt bekväma ut.

  4. Nu började jag på den serien igår tack vare dig och den var ju så spännande att jag fasiken aldrig kunde sluta för att somna! Så idag är jag SKITTRÖTT men kan ändå bara tänka på att det ska bli kväll så jag kan få fortsätta titta.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg